Traktori serije 9

img-tillage-9rxtractor

9RX 640 postavlja novi rekord obrade zemlje u 24 sata

Model 9RX 640 prihvatio je izazov u srpnju 2023.: 9RX koji je vukao kultivator od 18,40 m postavio je novi rekord u obradi ukupno 769,40 ha unutar 24 sata uz nevjerojatno nisku potrošnju goriva od 3,1 l/ha. (Profi, rujan 2023.)

 • Konačni broj hektara u 24 sata: 769,40 ha
 • Izvanrednih 32,6 ha/h prosječne performanse
 • Nevjerojatno niska 3,1 l/ha potrošnja goriva
Učinkovit prijenos snage

Učinkovit prijenos snage

Dizajniran isključivo za traktore serije 9, e18™ mjenjač je dokazani izvršitelj ko’ji je rekonstruiran kako bi upravljao većom snagom i okretnim momentom novih motora.

Veliki kapacitet priključnih uređaja

Veliki kapacitet priključnih uređaja

Traktori serije 9 rukuju najvećim dostupnim priključcima i nude veliku vuču zahvaljujući širokom rasponu mogućnosti balastiranja. Pa ne’ka govore brojke: 9 tona maksimalnog kapaciteta dizanja, do 8 hidrauličnih SCV-a, i maksimalni balast od 30.390 kg.

Luksuzna udobnost u vožnji

Luksuzna udobnost u vožnji

Uživajte uz manje naprezanja za leđne mišiće te u boljem držanju uz lakše disanje zbog iznimno udobnog sjedala u kojem ćete se osjećati nevjerojatno opušteno i odmorno cijeli dan. Naši modeli traktora 9R dostupni su s John Deere ActiveSeat™ II, koji eliminira do 90% vertikalnog naprezanja leđa.

Uporedna vidljivost

Uporedna vidljivost

Kada je u pitanju vidljivost, insistiramo na nula kompromisa. To počinje s panoramskim pogledom i opcijskim integriranim prednjim i stražnjim kamerama te se proteže na 360° LED rasvjete s 24 LED radna svjetla sa 60% više lumena u vrhunskom paketu rasvjete.

Intuitivno upravljanje

Intuitivno upravljanje

Serija 9 govori o pametnoj snazi - koristeći sofisticiranu poljoprivrednu tehnologiju kako bi rad traktora učinio jednostavnijim i produktivnijim nego ikad. Sve kontrole su na dohvat ruke, a CommandCenter™ s dodirnim zaslonom s prečacima i upitima za pomoć s obzirom na kontekst olakšava navigaciju što je više moguće.

Automatizacija sljedeće razine

Automatizacija sljedeće razine

Uz sve značajke aktivacije Premium, uži’vat ćete i u dodatnoj produktivnosti automatizacije okretanja AutoTrac™ , pasivnog navođenja za alate AutoTrac™ , AutoPath™ i Machine Sync.

 • 9R

  Ovaj snažni traktor na kotačima nudi veliki izbor modela snage do 691 KS. Opcijski HydraCushion™ ovjes prednje osovine sprječava skok snage, tako da neće’te morati vraćati gas ni dok pritiska’te na granici. Dugi radni dani pružaju i više opuštanja zahvaljujući prostranoj i dobro opremljenoj kabini koja je dostupna i sa super udobnim sjedalom. ActiveSeat™ II.

  9R traktor
 • Sustav HydraCushion™ Suspension

  Sustav ovjesa HydraCushion™ upotrebljava elektroničke i računalne kontrole koje prate funkcije traktora i položaj osovine. Na temelju tih ulaza, električni sustav automatski pokreće hidrauličke funkcije da se podignu, spuste ili ostanu statične.

  Hydracushion
 • 9RT

  Traktor 9RT je savršen za teške primjene povlačenja po ravnoj liniji na poljima sa lakim tlom, ograničenim bočnim padinama brda i dovoljno velikim uvratinama da omoguće mekane zavoje bez previše čišćenja tla. AirCushion™ ovjes izolira šasiju od korita i grebena neravnog tla, pružajući neočekivano visoku razinu udobnosti u vožnji.

  Traktor 9RT
 • Ovjes podvozja AirCushion™

  Dva zračna jastuka i amortizer za teške uvjete ublažavaju neravnine. Dodatno ublažavanje osiguravaju iznimno čvrste čahure koje djeluju kao točke zakretanja za dvije gusjenice.

 • 9RX

  Naš najproduktivniji traktor s 4 gusjenice ikada, s mogućnostima balastiranja do 30.391 kg. Ukupni otisak je do 119 % veći nego kod kotača i 42 % veći nego kod dviju gusjenica. Vuča se u potpunosti održava čak i pri okretanju pod opterećenjem, a na krajnjim redovima stvara minimalno opterećenje. Uska transportna širina, maksimalna brzina na cesti od 40 km/h i ovjes kabine s 4 stupa, olakšavaju kretanje između polja.

  Traktor 9RX
 • Izgrađen čvrsto

  Za upravljanje velikim konjskim snagama, glavni lančanik sada ima 20 montažnih rupa s vijcima. Osim toga, čahure i valjci pogonskog lančanika nadograđeni su na deblje materijale.

Serija 5G

Otkrijte cijelu priču

Uronite u detalje onoga što seriju 9 čini tako sjajnom, – pogledajte brošuru o proizvodima serije 9.

Operativni centar

Operativni centar

John Deere Operations Center u tenutku hvata vitalne operacione podatke da poboljša transparenciju i poveća produktivnost za vaš biznis.

Servisi

Servisi

Istražite sveobuhvatan portfelj John Deere Services.

Precizna poljoprivreda

Precizna poljoprivreda

Saznajte više o brojnim primjenama i prednostima John Deere tehnologije precizne poljoprivrede.