9R 490Traktor

  • 539 hp (396 kW) maksimalna snaga motora (ECE-R120)
  • motor od 13,6 l sa 6 cilindara
  • 20,9 t i međuosovinski razmak od 3,912 m
  • Opcionalni HydraCushion ovjes prednje osovine i ActiveSeat II za vrhunsku udobnost vožnje
Ispisati

Svestranost bez premca

Iskusite mega snagu u svojoj najsvestranijoj izvedbi. Ovaj snažni svestrani stroj dostupan je s maksimalnom snagom do 691 hp. Motor JD14 ima postojanu pouzdanost i poboljšanu učinkovitost goriva, a 9R svu tu snagu prenosi izravno na tlo. Opcionalni HydraCushion™ ovjes prednje osovine eliminira skok snage, tako da nećete morati vraćati gas dok pritišćete na granici.

Značajke

Pogledajmo neke od pojedinačnih značajki koje čine superiorno iskustvo serije 9R koje vas očekuje.

Učinkovita snaga i prijenos

Učinkovita snaga i prijenos

Iskoristite ukupnu pouzdanost i izvrsnu ekonomičnost goriva našeg motora JD14 od 13,6 l i učinkovito upravljajte njegovim ogromnim rezervama snage i do okretnog momenta od 2954 Nm s prijenosom e18™.

Kabina serije 9 - vaše omiljeno mjesto

Kabina serije 9 - vaše omiljeno mjesto

Uživajte u izvanrednoj kabini uz G5Plus CommandCenter™ i brojne značajke udobnosti kao što su digitalni radio s dodirnim zaslonom od 6,5 inča s integracijom Apple CarPlay i Android Auto, 6.1 zvučni sustav i opcionalni ActiveSeat” II s ventilacijom sjedala i funkcijom masaže

Automatizacija sljedeće razine

Automatizacija sljedeće razine

Ostvarite neviđene razine produktivnosti iz naše osnovne opreme u sustavu AutoTrac, primjene promjenjive količine, kontrole sekcija i naprednih licenci kao što su automatizacija okretanja AutoTrac™, pasivno navođenje za alate AutoTrac™, AutoPath™, MachineSync i Dijeljenje podataka na polju.