Serija M700/M700i

Serija M700(i)

Savršene. Za vas.

S trima veličinama spremnika od 2400 do 4000 litara i dvostruko ili trostruko sklopivim krilima od 18 do 30 metara, seri’ja M700(i) odgovara vašim poljoprivrednim radovima. Izaberite svoju i savršeno je prilagodite za svoje radove prskanja odabirom serije M700(i) s alatom ISOBUS ili brojnim drugim dostupnim poboljšanjima.

 

Jednostavne ručne komande

Jednostavne ručne komande

Ručni ventili jednostavni su i pouzdani, s malom mogućnosti kvara ili potrebe za održavanjem. Želite malo više profinjenosti? Odaberite naše opcije AutoFill ili AutoDilute!

SPUŠTENO TEŽIŠTE

SPUŠTENO TEŽIŠTE

Prskalice M700(i) konstruirane su za cestu kao i za polje. Nisko težište i ravnomjerna raspodjela težine nude odlične performanse na cesti.

Pojedinačnom kontrolom mlaznica

Pojedinačnom kontrolom mlaznica

Pojedinačna kontrola mlaznica je točnija, smanjuje ulazne troškove, povećava vaš potencijal prinosa i pomaže u zaštiti okoliša smanjenjem prevelikog ili premalog doziranja.

TerrainControl™ Pro i TerrainCommand™ Pro

TerrainControl™ Pro i TerrainCommand™ Pro

S TerrainControl™ Pro i TerrainCommand™ Pro, krilo je uvijek ondje gdje treba biti za optimalnu pokrivenost. Namjenski dizajnirani senzori za hibridni način rada pomažu u pravilnom postavljanju grane za prskanje u svakom trenutku, – održavajući stalnu visinu prskanja, za manje nanošenja, veće brzine i smanjenje stresa rukovatelja.

Povezivanje zatvorenog sustava prijenosa

Povezivanje zatvorenog sustava prijenosa

S našim jednostavnim povezivanjem na bilo koji zatvoreni prijenosni sustav izbjegavate skoro svaki kontakt s tekućinama za zaštitu kultura. Omogućuje vam punjenje i ispiranje tako što ćete izravno u spremnik umetnuti adapter koji široko koriste proizvođači za zaštitu kultura.

MODELSPREMNIK OTOPINEŠIRINA GRANEIZLAZ CRPKE

2400 l

18-33* m

280 l/min

3200 l

18-33* m

280 l/min

4000 l

18-33* m

280 l/min

*Za dodatne informacije obratite se svom distributeru