Tko smo mi

O tvrtki John Deere Financial

Naš cilj je jednostavan

Djelujući kao John Deere Financial od 1958. godine, mi smo u potpunom vlasništvu tvrtke John Deere i jednog od najvećih svjetskih pružatelja usluga financiranja za kupce u poljoprivredi, građevinarstvu, šumarstvu, održavanju travnjaka i komunalnoj opremi.

Oduvijek smo radili na tome da znamo točno što radite i kako to radite na – vašim tržištima, vašim strojevima, vašim izazovima. Zbog toga Vas možemo financirati brzo i jednostavno - po konkurentnim cijenama, uz fleksibilna plaćanja koja su u skladu sa sezonalizacijom vašeg poslovanja.

Sve radimo kako biste mogli kupiti strojeve potrebne za podizanje vašeg poslovanja na višu razinu.

Globalno iskusan partner

Sve što znamo i svi naši resursi širom svijeta nude vam lokalizirano i prilagođeno financiranje koje za vas stvara konkurentsku prednost.

Zaposlenici

2300 zaposlenika

Države

52 države

Računi

1,7 mil. računa

Pronađite rješenje za financiranje

Kredit

Kredit

Dugoročnim investicijskim kreditima realizirajte svoje poslovne planove.

Financijski leasing

Financijski leasing

Ako ne želite posjedovati, ali želite uživati u mnogim prednostima financiranja koje omogućuje stjecanje vlasništva nad objektom po završetku otplate, financijski leasing je za vas.

Operativni leasing

Operativni leasing

Atraktivna opcija koja pruža mogućnost isplativog načina korištenja objekta u određenom roku te vraćanje objekta po završetku ugovorenog perioda.