Logistika dijelova

Logistika dijelova

 

Drži’mo vas u pokretu

To obećanje započinje s izvorima dijelova koji su vam najbliži: vašeg zastupnika i njegovu ukupnu uslugu za vas Za ostalo se brine nezaustavljiva logistička operacija i naše veliko europsko skladište dijelova, gdje je više od 300 000 različitih dijelova na raspolaganju za sljedeći dan dostave za vas.

 

 

Skladište distributera

Skladište distributera

Jeste li znali da 8 od 10 narudžbi može odmah ispuniti vaš distributer? I da li za sve ostalo naš tim distributera iz 1900 lokacija diljem Europe pruža potporu njegovom popisu? To možete vidjeti i sami, ako provjerite zalihe na JDParts.com, pa čak i da naručite izravno odatle. Međutim, 80% onoga što vam treba je ionako niz cestu, čak i kasno navečer tijekom sezone žetve.

Dobro došli u Europski distributivni centar za dijelove

Dobro došli u Europski distributivni centar za dijelove

Naši posjetitelji kažu nam da ni’kada nisu vidjeli nešto slično. To je vjero’jatno točno, ili da li ste ikada bili u skladištu veli’čine 12 nogometnih igrališta? Ovdje imamo više od 300.000 različitih dijelova, – sve od vijak noža do 10,7 m puža kombajna. Najbolji dio: stvari se brzo kreću. Naši napredni logistički i pakirajući sustavi mogu isporučiti sljedeći dan isporuke samo 2 sata nakon što su stigli.

Centar za podršku dijelova

Centar za podršku dijelova

Potreban je najsuvremeniji centar za podršku dijelovima da bi vodio sofisticiranu međunarodnu logističku mrežu poput naše. Njegov zvjezdani tim osigurava da gotovo svi dijelovi koji se isporučuju iz naših skladišta i skladišta u Europi i Sjedinjenim Državama budu isporučeni kako je i obećano. U nekim slučajevima, uključujući čak i rizične naloge, izravno u tvornice koje se odatle ispunjavaju.

Podrška u polju

Podrška u polju

Pravi dio samo je dio priče. Da biste brzo vratili svoju opremu u polje, možete računati na naše distributerske timove obučenih i certificiranih tehničara da zasuku rukave i pomognu vam kada je to potrebno. Pomoću najnovije opreme i alata za dijagnostiku John Deere pop’ravit će sve što vam smeta u vašem traktoru, kombajnu, kombajnu za žetvu krme ili prskalici.

Možda vas zanima i...