Oprema jahaćih kosilica tvrtke John Deere

Oprema jahaćih kosilica

Jahaće kosilice John Deere: učinkovito štede vrijeme

Bez obzira na to radite li u vlastitom vrtu ili tražite stroj za veće travnjake: jahaće kosilice John Deere pružaju vam pravu mješavinu snage, pouzdanosti, jednostavnosti, udobnosti i upravljanja prilagođenog vrtu. No prednosti naših traktorskih kosilica nisu samo tehničke prirode. Kako bismo osigurali da imate najbolje moguće iskustvo košnje, naši stručnjaci ne samo da će vas savjetovati o kupnji, već će vam biti na raspolaganju kako bi vam pomogli sa svim pitanjima ili problemima koje možda imate.

Kako bismo vam pomogli pronaći kosilicu John Deere koja točno odgovara vašim potrebama, u nastavku smo naveli različite serije za vas. Pogledajte i pronađite pravi stroj za sebe.

x100

X100: mali traktori

Male kosilice i traktorske kosilice John Deere serije X100 dizajnirane su za travnjake od 3.000 do 6.000 m2. Ove robusne traktorske kosilice spoj su vrhunske kvalitete rezanja i izvanredne udobnosti. U našem izboru modela i širokom rasponu značajki pronaći ćete stroj koji vam je potreban.

x300

X300: svestrani traktori za travnjak

Vrlo moderna nadzorna ploča, papučice twin touch i brojne druge značajke koje spajaju udobnost i učinkovitost: ako tražite udoban i snažan stroj za rad na većim travnjacima, ovdje ćete pronaći pravi model.

x500

X500: vrhunski rezultati za velike travnjake

Radite jednostavno na velikim posjedima uz vrhunske modele serije X500 tvrtke John Deere. Ove kosilice spoj su značajki kao što su tempomat, besprijekoran v-dvostruki motor i mogućnost podešavanja visine rezanja iz udobnosti sjedala. Ovdje pronađite pravi stroj.

x900

X900: profesionalne performanse

Ako tražite zaista snažan stroj, trebali biste pogledati modele dizelskih traktorskih kosilica iz naše serije X900. Potpuno zavaren čelični okvir, zaštita od prevrtanja, digitalna nadzorna ploča i još mnogo toga: ako tražite visokoučinkovitu traktorski kosilicu, naći ćete je ovdje.

Ztrak

Kosilice s okretom u mjestu John Deere ZTrak

Modeli kosilica s okretom u mjestu John Deere spoj su izvanredne okretnosti i novih razina udobnosti. S upravljivošću od 360°, parkirnom kočnicom i ručicama za upravljanje pokretima, čak su i uska okruženja savladiva.

Prava kosilica za vaš posjed

Kada se ponosite izgledom svog doma i vrta, neophodno je odvojiti vremena za njihovo održavanje. Međutim, s pravim alatima ti poslovi postaju radost, a vi ćete ih završiti za tren. Naše traktorske kosilice i kosilice s okretom u mjestu imaju svoje specifične prednosti. Pogledajmo što mogu učiniti za vas kako biste saznali koja je najbolja za vas.

Traktorske kosilice

Traktorske kosilice

Imate padine i brda na većem posjedu? Naše snažne traktorske kosilice ono su što vam treba ako ne želite provesti čitav vikend u košnji. Voze poput automobila, tako da možete odmah uskočiti i obaviti posao bilo koje veličine brzo i jednostavno.

Kosilice s okretom u mjestu

Kosilice s okretom u mjestu

Imate mnogo drveća, grmlja ili cvjetnjaka koje treba zaobilaziti? U tom slučaju, odziv i uski polumjer okretanja naših kosilica s okretom u mjestu uštedjet će vam vrijeme – jedan prolaz je sve što vam je potrebno za postizanje preciznosti koju želite.

Dodatni resursi

Savjeti za vaše dvorište

Vaša kosilica John Deere spremna je za rad, ali i dalje tražite inspiraciju? Pronađite mnogo inspiracije i savjeta najboljih svjetskih stručnjaka za vrt u našim Savjetima za dvorište!

Internetska trgovina tvrtke John Deere

Tražite savršen dar za obožavatelja brenda John Deere? Od majica do igračaka traktora, sve što trebate pronaćiti ćete ovdje!