John Deere serija X500

Oprema jahaćih kosilica, traktori za travnjake RLE serije X500

Traktorske kosilice John Deere: vrhunski rezultati za velike travnjake

Stvarno velik travnjak zahtijeva snažan stroj. Modeli traktorskih kosilica John Deere serije X500 upravo su ono što trebate. Beskompromisne performanse zahvaljujući značajkama poput besprijekornog V-dvostrukog motora u kombinaciji s visokim razinama udobnosti čine modele kosilice X500 savršenim strojevima za veće posjede.

Na ovoj stranici pronaći ćete sve informacije koje su vam potrebne za pronalazak odgovarajućeg modela John Deere X500 za vaš travnjak.

X584

John Deere X584

Traktor X584 terenski je traktor i savršeno je prikladan za teške radove. Spoj dugog međuosovinskog razmaka, niskog težišta i superiorne regulacije vuče pruža vam izvanrednu preciznost i vrhunske performanse na bilo kojem terenu.

X590

John Deere X590

John Deere X590 podiže udobnost na novu razinu. Njegova značajka servo upravljanja pruža vam upravljanje bez napora, dok dugi međuosovinski razmak i superiorna regulacija vuče jamče izvanredne performanse na bilo kojem terenu.

Značajke serije X500 tvrtke John Deere

Traktori za travnjake John Deere X500 savršeno su prilagođeni teškim radovima zahvaljujući širokom rasponu značajki. Pogledajmo pobliže!

Moderna ploča s instrumentima

Moderna tehnologija zaslona

Čista skupina instrumenata u automobilskom stilu na modelima serije X500 ima pozadinsko osvjetljenje i pruža izvrsnu čitljivost u svim uvjetima. Oblikovana nadzorna ploča funkcionalna je i atraktivna, s komandama koje su logično postavljene za vožnju bez napora. Zasebne komande za brzinu motora i prigušenje olakšavaju zagrijavanje i pokretanje motora po hladnom vremenu.

Moderna ploča s instrumentima

Tempomat

Tempomat radi na pritisak gumba, baš kao u automobilu, i nalazi se standardno na svim traktorima za travnjake serije X500.

Motor serije X500

V-dvostruki motor s glatkim radom

V-dvostruki motor modela X590 ima elektroničko ubrizgavanje goriva (EFI) i regulator konstantne brzine za brza pokretanja i vrhunske performanse košnje.

Traktorske kosilice, rezna kućišta, oprema jahaćih kosilica

Rezna kućišta Accel Deep

Rezna kućišta Accel Deep pružaju nove razine kvalitete rezanja, produktivnosti, čistoće, trajnosti i svestranosti: dubina od 11,4 cm (4,5 in) u cijelom plaštu kućišta za optimalnu košnju i malčiranje.

Traktori za travnjake, oprema jahaćih kosilica

Izuzetno udobna sjedala

Iskusite vrhunski užitak u vožnji. Bez obzira na teren, sjedalo Deluxe High na modelu X500 pretvara košnju u ugodnu zabavu.

Upravljanje s 4 kotača

Upravljanje s 4 kotača

Upravljanje s 4 kotača standardna je značajka na modelu X584 i pruža izvanrednu upravljivost i jednostavno podrezivanje oko prepreka.

Prilagodba visine rezanja

Prilagodba visine rezanja

Upotrijebite jednostavni kotačić na traktoru X500 za prilagodbu visine rezanja u koracima od 6 mm (0,25") – sve to iz udobnosti vašeg sjedala.

Malčiranje je postalo još lakše

Malčiranje je postalo još lakše

Upoznajte MulchControl – jednostavan sustav koji vam omogućuje prebacivanje s bočnog pražnjenja na malčiranje jednostavnim okretanjem ručice. MulchControl je dostupan kao opcija na svim traktorima serije X500.

Elektronički mjerač goriva

Elektronički mjerač goriva

Jasan mjerač u automobilskom stilu na nadzornoj ploči prikazuje vam na prvi pogled koliko vam je goriva preostalo. Jasno je vidljiv u svim uvjetima.

Indikator razine napona

Indikator razine napona

Nisko, normalno ili visoko. Samo jednim pogledom možete vidjeti koliko dobro sustav punjenja vašeg modela X500 ide ukorak s električnim opterećenjem.

Ciljna zona optimalnog "najboljeg reza"

Ciljna zona optimalnog "najboljeg reza"

Zaslon prikazuje optimalnu brzinu motora za izvanrednu kvalitetu rezanja. Uvijek ostanite u najboljoj zoni rezanja.

Asortiman proizvoda

Želite li usporediti prednosti različitih modela serije X500? U ovoj tablici pronaći ćete sve potrebne podatke.

ModelSnaga motora**Širina rezanjaBrzina

16,1 kW (21,9 KS) pri 3350 o/min

Accel Deep od 122 cm (48“)

Accel Deep od 137 cm (54“)

11,6 km/h (8,4 mph) prema naprijed

16,7 kW (22,7 KS) pri 3250 o/min

Accel Deep od 122 cm (48“)

Accel Deep od 137 cm (54“)

11,6 km/h (8,4 mph) prema naprijed

pronađite zastupnika

Pronađite najbližeg zastupnika

Ponekad čak i kosilica John Deere X500 treba malo održavanja. Kako biste se što prije vratili radovima, stručnjaci iz našeg tima za korisničku podršku uvijek su spremni pomoći. Pronađite najbližeg zastupnika putem naše interaktivne karte.

     

Savjeti za dvorište tvrtke John Deere

Kada je riječ o vrtlarstvu, ponekad nam je potrebna samo prava inspiracija. Pogledajte naše savjete za dvorište od stvarnih stručnjaka za vrt i još mnogo toga.

Priključni alati za kosilice i više

S našim velikim izborom priključnih alate za kosilice možete dodatno poboljšati mogućnosti kosilice X500. Pronađite sve što vam je potrebno u našim priključnim alatima.

Internetska trgovina tvrtke John Deere

Bez obzira na to tražite li igračku kosilicu ili majicu John Deere: u internetskoj trgovini tvrtke John Deere naći ćete sve što želite.

* Preporučena maloprodajna cijena. Cijene uključuju PDV. Sve cijene vrijede do 31. listopada 2023.

** CE nazivna snaga (testirano u skladu sa SAE J1349). Informacije o snazi motora i okretnom momentu koje osigurava proizvođač motora koriste se samo u svrhu usporedbe. Stvarna radna snaga i okretni moment bit će manji. Pogledajte internetske stranice proizvođača motora za dodatne informacije.