Pribor, održavanje i radionica

Pribor, održavanje i radionica

Dobrodošli u svijet John Deere dodatne opreme!

Od malog osigurača od 3A do složenih sklopova radija, naći ćete jednaku pozornost detaljima i kvaliteti u asortimanu naše dodatne opreme.

Asortiman dodatne opreme tvrtke John Deere nudi vam širok izbor proizvoda, s više od 60 kategorija proizvoda:

  • Radio prijemnici
  • Punjači za održavanje baterije
  • Ispitivači vlage
  • Rukovanje teretom
  • Spremnici za gorivo, lijevci i mjerni vrči
  • Radna svjetla
  • Gornje i donje polužje
  • Presvlake za sjedalo
  • Podne prostirke
  • i još mnogo toga!

Ulažemo značajna ulaganja da redovno unapređujemo naš John Deere raspon robe dodatne opreme za vas.

Odvojite malo vremena za pregled najnovijeg kataloga dodatne opreme John Deere, ili posjetite vašeg John Deere distributera kako biste saznali više o ovom sve većem asortimanu.

Saznajte više o visokotlačnim peračima

Visokotlačni perači

Cijela paleta električnih i benzinskih visokotlačnih perača za hladnu i toplu vodu.

Saznajte više o ispitivačima vlage

Ispitivači vlage

John Deere ispitivači vlage, bilo da su ispitivači za balirano sijeno, ispitivači za otkose sijena, ispitivači za zrno ili mljeveno zrno, rade točno i brzo, mjereći vlagu u polju, kanti ili staji.

Industrijske baterije

Kao proizvođač industrijskih baterija u skladu s Pravilnikom o otpadnim baterijama i akumulatorima iz 2009. godine, mi tvrtka John Deere Limited proizvodimo olovno kiselinske, alkalne i litijeve baterije. Krajnjem korisniku ne isporučujemo izravno; stoga naša mreža zastupnika nudi besplatno preuzimanje otpadnih industrijskih baterija isporučenih krajnjem korisniku na obradu i recikliranje. Moraju to učiniti u bilo kojoj kalendarskoj godini kada se nove industrijske baterije stave na tržište. Ako bilo koji od naših distributera zahtijeva da uzmemo industrijske baterije, trebao bi se obratiti službama za korisnike. Dogovorit ćemo potrebne uvjete za povrat, pravilno postupanje i recikliranje otpadnih industrijskih baterija.

 

Automobilske baterije

Kao proizvođač automobilskih baterija u skladu s Pravilnikom o otpadnim baterijama i akumulatorima iz 2009. godine, tvrtka John Deere Ltd ima našu mrežu zastupnika na raspolaganju za besplatno i u razumnom roku prikupljanje otpadnih automobilskih baterija za obradu i recikliranje od krajnjih držača, npr. garaže, dvorišta za otpad, vozila koja su istrošena, ovlaštena postrojenja za obradu, građanska mjesta i sl. Moraju to učiniti u bilo kojoj kalendarskoj godini kada se nove automobilske baterije stave na tržište.

Ako naša mreža zastupnika traži da uzmemo sve automobilske baterije, oni će se obratiti službama za korisnike. Dogovorit ćemo potrebne uvjete za prikupljanje, pravilno postupanje i recikliranje otpadnih automobilskih baterija.