Travnjak i vrt

Kupac na poslu. Dobro obavljeno.

Kosilice tvrtke John Deere: pravi stroj za svaki travnjak

Da bi vaš vrt bio točno onakav kakvog želite, potreban vam je pravi stroj. Vlasnici kuća već su desetljećima zadovoljni kosilicama i traktorskim kosilicama John Deere jer im pomažu u stvaranju savršenog vrta. Bez obzira na to jeste li zainteresirani za klasičnu traktorsku kosilicu ili preferirate naše kosilice s okretom u mjestu, modeli kosilice John Deere nude kombinaciju snage, pouzdanosti i iznimno su jednostavne za vožnju i upotrebu. Budući da izvanredan proizvod uvijek treba imati izvanrednu uslugu, naši stručnjaci pružit će vam svu potrebnu podršku.

Bez obzira na to kako želite njegovati svoj vrt, ovdje ćete pronaći pravi stroj.

oprema jahaćih kosilica

Oprema jahaćih kosilica John Deere

Učinkovitost, udobnost i savršen rez – to je ono što predstavljaju traktorske kosilice John Deere. Bez obzira na to je li model mali ili veliki, ovdje ćete pronaći pravi stroj za održavanje svojeg travnjaka.

oprema jahaćih kosilica1

Kosilice s okretom u mjestu John Deere ZTrak

Kosilice s okretom u mjestu John Deere brzo pružaju prvoklasnu kvalitetu rezanja i izvrsnu upravljivost. Osim toga, uštedjet ćete mnogo vremena zahvaljujući njihovoj brzini do 14,5 km/h.

Više proizvoda za travnjak i vrt:

Osim kosilica i traktora za travnjake: znate li već o našim dodatnim ponudama? Ovdje možete pronaći sve ostalo što vam je potrebno za udobno održavanje travnjaka.

Gospodarska vozila Gator

Gospodarska vozila Gator

U blatu ili ledu, John Deere Gatorima poznat je svaki teren. Pouzdana gospodarska vozila tvrtke John Deere zadovoljavaju najvišu radnu sigurnost i izdržljivost. Ovdje saznajte koji je od naših Gator modela pravi za vas.

kompaktni traktori

Kompaktni traktori tvrtke John Deere

Želite li izvući maksimum iz svog posjeda? S pouzdanim i jednostavnim malim traktorima tvrtke John Deere i mnogim opcijama kao što su potpuno integrirane kabine, prednji utovarivači ili motori s visokim okretnim momentom, dobro ste opremljeni za to. Ovdje pronađite stroj koji odgovara vašim potrebama.