Kosilice s okretom u mjestu Ztrak

Polje Komercijalne kosilice s okretom u mjestu Ztrak Z345R

Kosilice s okretom u mjestu ZTrak tvrtke John Deere: brže u svemu

Ako je vaš vrt vaš projekt, potreban vam je stroj koji točno odgovara vašim potrebama. S njihovom izvanrednom okretnosti i brzinama do 14,5 km/h, kosilice s okretom u mjestu ZTrak tvrtke John Deere pomažu vam da brže dobijete odličnu završnu obradu. Zahvaljujući njihovoj upravljivosti od 360°, savršeno su prikladne za kretanje u uskim prostorima i oko svih vrsta prepreka.

Istražite ovu stranicu kako biste saznali sve o različitim značajkama i tehničkim podacima naših modela kosilice s okretom u mjestu i pronašli pravi stroj za vaše potrebe.

ztrak z315e

John Deere Z315E

Ako vaš vrtni prostor ima prepreke i tražite kosilicu s okretom u mjestu s izvrsnom ukupnom brzinom i učinkovitošću, Z315M je pravi izbor za vas. Ovaj početnički model ima V-dvocilindarski OHV motor od 12,1 kW, intuitivne dvostruke ručice za promjenu brzine i smjera umjesto ručica za upravljanje pokretom te rezno kućište od 107 cm (42 in).

ztrak Z320M

John Deere Z320M

Model Z320M mogli biste nazvati udobnijim bratom modela Z315. Također ima V-dvocilindarski OHV motor od 12,7 kW, intuitivne dvostruke ručice za promjenu brzine i smjera umjesto ručica za upravljanje pokretom te rezno kućište od 107 cm (42 in). No ima i premium visoko sjedalo, opcionalne naslone za ruke i praktičnu vučnu spojnicu.

ztrak z320r

John Deere Z320R

Za vrhunski doživljaj kosilice s okretom u mjestu serije 300 model Z320R pruža sve što vam 3Z20M pruža u smislu značajki, brzine, učinkovitosti i udobnosti, ali sve podiže na višu razinu uz LED svjetla, podne tepihe i natkriveni prostor za pohranu alata.

Z515E

John Deere Z515E

Modeli kosilice s okretom u mjestu serije Z515E savršen su izbor za veća područja. Snažan dvocilindarski motor od 13,4 kW i rezno kućište od 122 cm (48 in) pružaju izvrsne performanse i učinkovitost.

Z530M

John Deere Z530M

Z530M vaša je kosilica s okretom u mjestu s dodatnom udobnošću. Ergonomske upravljačke ručice i udobno premium visoko sjedalo u kombinaciji s robusnim okvirom samo su neke od značajki koje osiguravaju nesmetan i udoban rad.

Z545r

John Deere Z545R

Vrhunska snaga i performanse: to je ono što predstavljaju kosilice s okretom u mjestu Z545R tvrtke John Deere. Rezno kućište od 122 cm (48 in) dizajnirano za rukovanje velikim količinama trave, a dvocilindarski motor od 15,3 kW s električnim ubrizgavanjem goriva, kao i tehnologija elektroničkog upravljanja gasom, uvijek osiguravaju učinkovitu košnju.

Značajke kosilica s okretom u mjestu John Deere

Modeli kosilica s okretom u mjestu John Deere imaju razne praktične značajke. Sve detalje možete pronaći ovdje.

Upravljivost komercijalne kosilice s okretom u mjestu Ztrak

Izvanredna okretnost

Kada je riječ o upravljivosti, ZTrak nadmašuje druge kosilice. Kad se tome pridoda izvanredna brzina košnje, jasno je zašto mnogi profesionalci biraju ZTrak.

Intuitivno upravljanje pokretom komercijalne kosilice s okretom u mjestu Ztrak

Okrenite se u mjestu

Ručice za upravljanje pokretom naših kosilica s okretom u mjestu povećavaju udobnost rukovatelja i omogućuju preciznije upravljanje.

Komercijalne kosilice s okretom u mjestu Ztrak s opcionalnim sustavom sakupljanja

Kapacitet sakupljanja

Svoju kosilicu s okretom u mjestu ZTrak jednostavno možete pretvoriti u stroj za sakupljanje tako da dodate opcionalni sustav sakupljanja.

Komercijalne kosilice s okretom u mjestu Ztrak, podizanje platforme za noge

Podizanje platforme za noge

Za podizanje, spuštanje ili promjenu visine reznog kućišta dok radite jednostavno pritisnite šipku za noge.

Komercijalne kosilice s okretom u mjestu Ztrak s velikim motorom

Odabir visine rezanja

Za podešavanje visine rezanja iz udobnosti vašeg sjedala jednostavno okrenite gumb (Z300) ili pomaknite zatik (Z500) od 25 do 104 mm (od 1 do 4 in) na seriji Z500 ili od 32 do 114 mm (od 1,25 do 4,5 in) na seriji Z300

Moderan izgled nadzorne ploče komercijalnih kosilica s okretom u mjestu Ztrak

3 razine udobnosti

Naši modeli E dolaze sa svime što vam je potrebno za ravan, dosljedan rez. Dok modeli serije M pružaju više sjedalo i veću udobnost, modeli serije R nude vrhunsku udobnost i praktičnost.

Asortiman kosilica s okretom u mjestu John Deere

Želite li točno znati koje su razlike u modelima naših kosilica s okretom u mjestu ZTrak prije nego što donesete odluku? Ne brinite, u ovoj tablici pronaći ćete sve potrebne podatke.

ModeliSnaga motora**Širina rezanjaBrzina

12,1 kW (16,2 KS) pri 3.000 o/min

Accel Deep™  od 107 cm (42")

Do 11,3 km/h (7 mph) 

12,7 kW (17 KS) pri 3.000 o/min

Accel Deep™  od 107 cm (42")

Do 11,3 km/h (7 mph)

12,7 kW (17 KS) pri 3.000 o/min

Accel Deep™  od 107 cm (42")

Do 11,3 km/h (7 mph)

13,4 kW (18,0 KS) pri 3.350 o/min

Accel Deep™  od 122 cm (48")

Do 12,9 km/h (8 mph)

16,1 kW (21,6 KS) pri 3.350 o/min

Accel Deep™  od 122 cm (48")

Do 12,9 km/h (8 mph)

15,3 kW (20,5 KS) pri 3.250 o/min

Veliki kapacitet od 122 cm (48") 

Do 14,5 km/h (9 mph)

pronađite distributera

Pronađite najbližeg ovlaštenog distributera.

Vaša kosilica s okretom u mjestu John Deere treba održavanje? Nema problema! Naši stručnjaci za korisničku podršku pružit će vam upravo onu uslugu koja vam je potrebna. Pronađite najbližeg zastupnika putem naše interaktivne karte.

Savjeti za dvorište tvrtke John Deere

Tražite inspiraciju za dizajn svog vrta? Pronađite mnoštvo zanimljivih savjeta i članaka u našim Savjetima za dvorište.

Priključni alati za kosilice s okretom u mjestu i više

Dodatno proširite uporabu svoje kosilice s okretom u mjestu John Deere dodavanjem brojnih priključnih alata i dodatne opreme. Bez obzira na to tražite li novi štitnik za snijeg ili nova kolica, sve što vam je potrebno pronaći ćete u našem katalogu priključnih alata.

Internetska trgovina tvrtke John Deere

Trebate li i dalje traktor u svojoj kolekciji modela John Deere ili biste više željeli majicu s kapuljačom? Pronađite sve što trebate u našoj internetskoj trgovini.

* Preporučena maloprodajna cijena. Cijene uključuju PDV. Sve cijene vrijede do 31. listopada 2023.

** CE nazivna snaga (testirano u skladu sa SAE J1349). Informacije o snazi motora i okretnom momentu koje osigurava proizvođač motora koriste se samo u svrhu usporedbe. Stvarna radna snaga i okretni moment bit će manji. Pogledajte internetske stranice proizvođača motora za dodatne informacije.