Pametna rješenja za poljoprivredna gospodarstva

Pametna rješenja za poljoprivredna gospodarstva

Vaše putovanje kroz pametnu poljoprivredu započinje ovdje


Ako želite započeti s preciznom poljoprivredom, došli ste na pravo mjesto!

Tehnologija precizne poljoprivrede John Deere jednostavna je za upotrebu i pomaže vam u planiranju, praćenju, izvršavanju i analiziranju poljoprivrednih radova tijekom cijele godine. Također će vam pomoći da bolje razumijete i pripremite se za suočavanje s izazovima klimatskih promjena u budućnosti poljoprivrede.

Veći prinos

Veći prinos

Precizna poljoprivreda omogućuje vam optimizaciju unosa sjemena, gnojiva, kemikalija i još mnogo toga kako bi se zadovoljile individualne potrebe vaših polja i maksimizirali prinosi usjeva.

Bolja financijska kontrola

Bolja financijska kontrola

Tehnologije pametne poljoprivrede pružaju vrijedne upravljačke informacije o upotrebi stroja i ulaznim materijalima za veću transparentnost troškova i bolje donošenje odluka.

Poboljšana održivost

Poboljšana održivost

Precizna poljoprivreda može znatno smanjiti potrošnju goriva i prekomjernu primjenu ulaznih materijala poput gnojiva i kemikalija, za održiviju poljoprivredu.

Rješenja za navođenje

Rješenja za navođenje

Nema preskakanja, nema preklapanja – pratite iste putanje svaki put s potpuno slobodnim rukama. Nudimo vrlo visoku točnost i proširili smo asortiman alata za navođenje rješenjima za sve marke opreme.

Rješenja za navođenje

Sustavi za automatizaciju

Izbjegnite stres ponavljajućih zadataka s našim kontrolerima i programabilnim uređajima. Pomoći će vam da optimizirate performanse stroja i uklonite skupe pogreške.

Ratarstvo prilagođeno lokaciji

Ratarstvo prilagođeno lokaciji

Saznajte kako se podaci o polju iz više izvora koriste za izradu mapa promjenjivih brzina, koje omogućuju upravljanje pojedinačnim područjima polja radi poboljšanja rasta i prinosa.