Pravna obavijest

Daljnja uporaba web-mjesta tvrtke John Deere GmbH & Co. KG, prodaje John Deere,

John-Deere-Str. 8, 76646 Bruchsal, registrirane u trgovačkom registru Okružnog suda Mannheim HRA 704371 (u daljnjem tekstu: „John Deere“) mora biti u skladu sa sljedećim uvjetima.

1. Autorska prava

Ovaj proizvod, kao i svi njegovi dijelovi, između ostalog računalni program, slike, baza podataka i svi podatci zaštićeni su autorskim pravom. Svaka uporaba van autorskog prava zabranjena je bez suglasnosti tvrtke John Deere i podložna je žalbenom postupku. Navedeno se osobito primjenjuje na reprodukcije, prijevode, mikrosnimanje i obradu u elektroničkim sustavima.

Korištenje slika dopušteno je samo za osobnu uporabu.


2. Marke i povezana prava
John Deere je neovisna njemačka državna tvrtka, vlasnik niza registriranih zaštitnih znakova i dizajna u Njemačkoj i drugim zemljama. Korisnik ne zaprima licence ili drugim prava uporabe. Uporaba bilo kojeg zaštitnog znaka tvrtke Deere & Company bez suglasnost strogo je zabranjena.


3. Boje, logotip i naziv tvrtke
Shema boja John Deere zelena i John Deere žuta, logotip s jelenom u skoku i sam naziv John Deere registrirani su zaštitni znaci tvrtke Deere & Company.


4. Odgovornost
Sve slike, tekstovi, cijene i ostali vizualni segmenti prikazani u sklopu ovog proizvoda neobvezujući su podaci. Podložno promjenama. John Deere ne preuzima nikakvu odgovornost za pogreške.

John Deere se odriče svake odgovornosti za štetu i troškove odštete koji mogu nastati kao rezultat uporabe ove web stranice. Odgovornost za namjeru i grubu nepažnju ostaje nepromijenjena.

Ovo web-mjesto sadrži hiperveze ili dubinske veze ili druge poveznice na web-mjesta trećih strana. Ove poveznice omogućit će vam da napustite John Deere web-mjesto. John Deere nema kontrolu nad tim sadržajem trećih strana i ne preuzima nikakvu odgovornost za bilo koji sadržaj koji se tamo nalazi.

Također se možemo integrirati s trećim stranama koje će surađivati s vama pod njihovim uvjetima servisiranja. Jedna takva treća strana je YouTube te upotrebom web-mjesta ili usluga prihvaćate YouTube Uvjete pružanja usluge koji se nalaze ovdje.

 

Last Updated: August 9, 2017