Ljudi koji hodaju između nekoliko vrsta opreme John Deere na velikom polju.

MI RADIMO
DA BI ŽIVOT NAPREDOVAO

Mi radimo kao nitko drugi

Bavimo se poslom nužnim za život. Radeći za ljude koji nam vjeruju i planet koji
nas hrani, stvaramo pametne povezane strojeve koji omogućuju napredak života.


Kupci tvrtke John Deere u središtu su svega što radimo.

Pozivajući se na više od 180 godina iskustva i terabajte preciznih podataka, dokazujemo da poznamo njih i njihov posao više nego bilo tko drugi. Naša jednostavna tehnologija donosi rezultate koje vide na polju, na radnom mjestu i u bilanci. Osiguravamo neometan pristup dijelovima, uslugama i poboljšanjima učinkovitosti od zarade do zamjene pružajući vrhunsku podršku tijekom čitavog vijeka trajanja njihove opreme i uvijek misleći na produktivnost i održivost..

I nikada ne zaboravljamo da smo ovdje kako bi život napredovao.


Održivost

Radimo na tome da stvorimo rješenja koja podržavaju sredstva za život naših kupaca i zajednica diljem svijeta za buduće generacije.

Ciljevi održivosti

Inovacije i tehnologija

Radimo na tome da stvorimo nove načine razmišljanja i razvijemo nove načine provedbe. Ne zato da bismo poremetili status quo, već da bismo razvili rješenja usmjerena na kupce koja njihove zadatke unaprjeđuju na jednostavnije i profitabilnije načine.

Posjetite Inovacije & tehnologiju

Zajednica

Naša je strast jednako odvažna kao i povjerenje koje ona nadahnjuje. Takvo poštovanje treba zaslužiti. Ponoseći se dobro obavljenim poslom, imamo snažan utjecaj u svojim zajednicama i diljem svijeta.

Pročitajte o Snazi građanstva na našem američkom web-mjestu

Rukovodstvo

Veliki rukovodioci zaslužni su za velike tvrtke, a naš Glavni izvršni direktor John May dijeli snažne rukovodeće vrijednosti kao i njegovi prethodnici, uključujući integritet, kvalitetu, posvećenost i inovacije.

Upoznajte naše rukovodioce

Deere & Company nudi portfelj od više od 25 robnih marki kako bi pružio puni opseg inovativnih rješenja za svoje korisnike putem različitih proizvodnih sustava tijekom životnog vijeka njihovih strojeva. Dio tih robnih marki predstavljen je ovdje.

Wirgen logo

Wirtgen

Grupaciju Wirtgen Group čine tvrtke Wirtgen, Vögele, Hamm, Kleemann i Benninghoven. Ta grupacija korisnicima nudi mobilna rješenja za strojeve za konstrukciju i sanaciju cesta, postrojenja za rudarstvo i obradu minerala ili recikliranje materijala te za proizvodnju asfalta. Pet robnih marki, kada se kombiniraju zajedno, pokrivaju cijeli ciklus konstrukcije cesta – od obrade, miješanja, asfaltiranja, zbijanja i sanacije. 

Hagie logo

Hagie

Priča tvrtke Hagie prepuna je inovacija i uvida. Raya Hagiea pogonila je želja da smanji neučinkovitosti i pronađe bolji način, što ga je dovelo do toga da se usredotoči na rješenja za prskanje usjeva. Godine 1947. njegova strast za rješavanjem problema dovela je do prve na svijetu samohodne prskalice. Ovaj revolucionarni izum sa sobom je doveo povećanje prodaje, širenje tvornice i međunarodna tržišta.  Hagie nastavlja proizvoditi prskalice i uređaje za uklanjanje metlica kukuruza s visokim razmakom od tla.

PLA Logo

PLA

Osnivač Carlos Pla uspostavio je prve argentinske elevatora za žito u ukrcajnim lukama prije konstruiranja svog prepoznatljivog proizvoda – prskalice visoke šasije. Do 1978. godine tvrtka PLA proizvela je prvo latinoameričku samohodnu prskalicu, a zatim sustav autoprikolica (1993.) i prvu svjetsku automatsku pilotsku prskalicu (1999.). Tvrtka PLA proizvodi sadilice i prskalice.

Mazzotti Logo

Mazzotti

Tvrtku je osnovala obitelj Mazzotti i ona ima već gotovo 75 godina iskustva u konstrukciji samohodne poljoprivredne opreme. Imajući poljoprivrednike u centru pažnje, tvrtka je stvorila reputaciju strastvenog inovatora i vizionara u kontinuiranom napretku rješavanja problema korisnika i zadovoljavanju potražnje. Tvrtka Mazzotti u Italiji proizvodi samohodne prskalice.

Monosem logo

Monosem

Već više od 75 godina tvrtka Monosem proizvodi kvalitetne precizne vakuumske sadilice i kultivatore za više od 80 zemalja diljem svijeta. Od 1945. godine povijest tvrtke Monosem ispunjena je kontinuiranim inovacijama proizvoda. Tvrtka Monosem dugo se smatrala predvodnikom na francuskom tržištu preciznih sadilica i proširila je svoje proizvode globalno te se oko 70% proizvoda sada izvozi.  Podružnica u Kansas Cityju, Kansas, usredotočuje se na sjevernoameričko tržište specijalnih usjeva.

A&I Products Logo

A&I Products

Od 1980. godine tvrtka A&I Products postala je vodeći proizvođač i distributer na veliko neoriginalnih zamjenskih dijelova za poljoprivrednu opremu, opremu za travnjake i industrijsku opremu. Tvrtka A&I Products krenula je kao mala radionica za strojeve i pogon za popravke, ali je napravila prijelaz proizvodnjom novih dijelova koji su identificirani kao oni koji se obično trebaju popravljati. Sada tvrtka A&I Products nudi više od 160.000 različitih dijelova za brojne primjene.

Blue River Technology Logo

Blue River Technology

Tvrtka Blue River Technology izgrađena je na jednostavnom konceptu – maksimalno korištenje uz minimiziranje opsega. Tvrtka Blue River kombinira najnovije inovacije i tehnologiju kako bi poboljšala poljoprivrednu proizvodnju, a pritom smanjila utjecaj na planet. Tvrtka Blue River razvila je tehnologiju See & Spray Select, koja je dostupna u John Deere prskalicama serije 400 i 600. Tehnologija See & Spray kombinira računalni vid, strojno učenje i robotiku kako bi se korisnicima uštedjelo vrijeme i novac te povećala profitabilnost na održiv način.

Harvest Profit logo

Harvest Profit

Tvrtka Harvest Profit utemeljena je 2015. godine i sastoji se od tima koji živi i radi u srcu poljoprivrednog okruga u Sjevernoj Dakoti. Misija tvrtke jest pružiti veću vidljivost u okviru financijske strane poljoprivrede. Tvrtka Harvest Profit uspostavila je skup softverskih alata koji su usredotočeni na to da poljoprivrednicima pojednostave postupak praćenja troškova na farmi, profita, pozicija na tržištu žita i inventara. Naziva se “softverom za pametne poljoprivrednike” – koji svoje farme tretiraju kao tvrtke tijekom cijele godine. 

Bear Flag Robotics Logo

Bear Flag Robotics

Misija tvrtke Bear Flag Robotics jest povećati globalnu proizvodnju hrane, a pritom sniziti troškove uzgoja hrane putem automatizacije strojeva. Tvrtka proizvodi autonomnu tehnologiju za poljoprivredne traktore, te povećava sigurnost, pouzdanost i isplativost na farmama. Tvrtku Bear Flag Robotics utemeljili su 2017. godine u Silicijskoj dolini suosnivači Aubrey Donnellan i Igino Cafiero. Odnos Donnellana i Cafiera s tvrtkom John Deere započeo je sa start-up programom za suradnju tvrtke John Deere 2019. i zatim akvizicijom 2021. godine.

Kriesel Electric logo

Kriesel Electric

Od 2014. godine tvrtka Kreisel vodeći je inovator usredotočen na razvoj imerzijski hlađenih modula i paketa električnih baterija. Tvrtka nudi raznoliku ponudu tehnologije baterija i infrastrukture za punjenje pufera za baterija i trenutačno poslužuje globalnu bazu korisnika diljem više krajnjih tržišta, uključujući gospodarska vozila, terenska vozila, pomorstvo, e-sportove i druge primjene visokih performansi. Tvrtku su osnovala braća Johann, Markus i Philipp Kreisel i sjedište ima u mjestu Rainbach im Mühlkreis, u Austriji.