Silažni kombajn s vlastitim pogonom - izgrađeni za sjeckanje

Silažni kombajn serije 8000

Silažni kombajn serije 8000

Izrađujemo seriju 8000 za ono što je najvažnije: kako bismo vam omogućili učinkovitiju proizvodnju više visokokvalitetne silaže. Iskusite pouzdane vrhunske performanse rezanja uz najniže moguće troškove rada.

Sakupljači stočne hrane serije 9000

Silažni kombajn serije 9000

S vrhunskim mogućnostima analize usjeva i dokumentiranja, neusporedivom kvalitetom krme, izuzetno robusnim procesorom jezgre i izvanrednim motorima, samohodni sakupljači stočne hrane serije 9000 spremni su podići stvari na višu razinu.

Veliki popusti čekaju

Samo na ograničeno vrijeme za vas smo sastavili Četiri posebna modela sa značajnom uštedom od 15.000 € . Provjerite ih i pronađite onaj ko’ji vam najviše odgovara.

9500 Pro: potpuna učinkovitost, bez tekućine AdBlue®

9500 Pro: potpuna učinkovitost, bez tekućine AdBlue®

Povećajte svoju produktivnost i učinkovitost s našim vrhunskim sakupljačem stočne hrane. Ovaj stroj spreman za internet i navođenje već je postavljen za najnovije univerzalne zaslone G5. Ima učinkovitu automatizaciju kao što je Pro-Touch i naš paket Premium LED rasvjete. Potrošni dijelovi DuraLine Premium i heder za teške uvjete rada pružaju bezbrižnu žetvu visoke dostupnosti.

8600 Pro: performanse testirao DLG

8600 Pro: performanse testirao DLG

Testiran na propusnosti od 239 t/h, ovaj model 8600 pruža spektakularne performanse uz uštedu novca od 0,47 l/t. Spreman je za internet i navođenje te radi s najnovijim univerzalnim zaslonima G5. Ima učinkovitu automatizaciju
kao što je Pro-Touch i naš paket Premium LED rasvjete. Potrošni dijelovi DuraLine Premium i heder za teške uvjete rada pružaju bezbrižnu žetvu visoke dostupnosti.

8500 Pro: povisite svoja očekivanja

8500 Pro: povisite svoja očekivanja

Iskusite energetski učinkovito rukovanje usjevima i pogon u svim usjevima i uvjetima. Model 8500 može se pohvaliti učinkovitom automatizacijom kao što je Pro-Touch i ima naš paket Premium LED rasvjete. Spreman je za internet i navođenje i već je postavljen za najnovije univerzalne zaslone G5. Otkrivanje kamenja, potrošni dijelovi DuraLine Premium i pogon hedera za teške uvjete rada pružaju bezbrižnu žetvu visoke dostupnosti.

8200 Pro: novi motor, više snage

8200 Pro: novi motor, više snage

Sada s više snage i istom izvanrednom učinkovitošću pogona i usjeva, model 8200 također ima automatsku spojnicu hedera. Sve je postavljeno za najnoviji univerzalni zaslon John Deere G5 i ima naš paket Premium LED rasvjete. Potrošni dijelovi DuraLine Premium i otkrivanje kamenja pružaju bezbrižnu žetvu visoke dostupnosti, dok značajke kao što je ProTouch pružaju učinkovitu automatizaciju.

Hederi za travu

Hederi za travu

Za temeljito visokoučinkovito sakupljanje trave imate izbor između skupljača serije 6X9 i R.

Hederi za kukuruz

Hederi za kukuruz

Hederi za kukuruz 300plus i 400plus poznati su diljem svijeta po velikom kapacitetu, pouzdanosti i malom održavanju.

Hederi za cijeli usjev

Hederi za cijeli usjev

Žetva silaže cijelog usjeva nije bolja nego s ProfiCut hederima od Zürn.

John Deere Operations Center™

John Deere Operations Center™

John Deere Operations Center™ u tenutku hvata vitalne operacione podatke da poboljša transparenciju i poveća produktivnost za vaš biznis.

Katalog dijelova

Katalog dijelova

Sve marke, svi modeli, bilo koja starost. Svi dijelovi koji su vam potrebni od vašeg John Deere zastupnika. Potrebe za stočarstvo, šumarstvo, vrt i radionice. Istražite naš prošireni portfelj.