Hederi za travu

Hederi za travu
Varijabilni pogon hedera

Varijabilni pogon hedera

Ako ste traži’li poboljšanje dodavanja na svim duljinama rezanja, bit ćete zado’voljni s varijabilnim pogonom hedera 6X9. Sinkronizira brzinu pužnice s LOC za veću kvalitetu sjeckanja, konstantan protok usjeva i optimizirani protok.

Nesmetan dovod materijala

Nesmetan dovod materijala

Dizajn “beskonačnog” leta pužnice pomiče usjev prema unutra do središta stroja kako bi proizveo glatki, kontinuirani protok usjeva u sjeckalicu, što vam omogućuje da u potpunosti iskoristite izvanredan kapacitet stro’ja uz uštedu goriva i smanjenje trošenja.

Dvostruki pogon hedera

Dvostruki pogon hedera

Za maksimalnu učinkovitost u različitim uvjetima i bez zaostalog usjeva: uveden s novom serijom 8000 u 2015. i dostupan kao opcija, dokazani dvostruki pogon hedera prilagođava brzinu skupljača neovisno o pužnici kako bi odgovarao brzini tla.

Automatsko podmazivanje lanaca

Automatsko podmazivanje lanaca

Dva lanca skupljača mogu se opcionalno podmazati pomoću električne pumpe za ulje koja isporučuje ulje na jastučiće od filca koji dodiruju lanac samo kada se skupljač okreće, – ruke možete održavati čistim i ne morate brinuti o podmazivanju lanca.

30R za travu

Novi sakupljač trave 30R

Opremljeni velikom pužnicom promjera 80 cm, većim letvama pužnice od 20 cm i 6 šipki sa zupcima od 6,5 mm, novi sakupljači serije R dizajnirani su za visoku propusnost. Kako biste osigurali da možete uživati u punoj izvedbi u nadolazećim sezonama, 30R također ima pogon bez lanca i robusne habajuće dijelove koji smanjuju troškove održavanja. Varijabilni pogon hedera u osnovnoj opremi sinkronizira brzinu pužnice na LOC za izvrsnu kvalitetu usitnjavanja. Bez obzira na to žanjete li lakše ili vrlo teške otkose, opcionalni dvostruki pogon hedera prilagođava brzinu zubaca sakupljača neovisno o pužnici koja odgovara brzini vožnje po tlu. Osigurava da nema zaostalih usjeva.

 

6X9 Premium Pick-up

MODELTRANSPORTNA ŠIRINARADNA ŠIRINA (ZUBAC DO ZUPCA)

639

3 m

2,56 m

649

4 m

3,64 m

659

4,5 m

4,15 m

R serija sakupljač otkosa

MODELTRANSPORTNA ŠIRINARADNA ŠIRINA (ZUBAC DO ZUPCA)

30 R

3 m

2,70 m

Lokator zastupnika

Pronađite najbližeg ovlaštenog distributera.

Pronalaženje pravog hedera ne može biti lakše. Vaš prodavač rado će vam dati savjete.

Pronađite prodavača

Hederi

Hederi za kukuruz

Hederi za kukuruz

Hederi za kukuruz 300plus i 400plus poznati su diljem svijeta po velikom kapacitetu, pouzdanosti i malom održavanju.

Hederi za cijeli usjev

Hederi za cijeli usjev

Žetva silaže cijelog usjeva nije bolja nego s ProfiCut hederima od Zürn.