Precizne tehnologije za opremu za održavanje travnjaka tvrtke John Deere

Kao zelenaš, čuvar travnjaka ili profesionalni uređivač krajolika, suočavate se sa sve većim zahtjevima za upravljanje okolišem i operativnom učinkovitošću. Precizne tehnologije za opremu za travnjake tvrtke John Deere nude jednostavna rješenja koja će vam pomoći da učinkovito planirate, pratite i analizirate aktivnosti održavanja. Prikupljajući ključne uvide tijekom cijele godine, možete pravodobno donositi informirane odluke za profitabilnije i održivije operacije održavanja travnjaka i terena.

Optimizirano upravljanje resursima

Inovativne tehnologije održavanja travnjaka pružaju korisne informacije o upotrebi stroja i ulaznim troškovima za poboljšanu transparentnost troškova i razborito donošenje odluka. 

boundaryprecision-turf-guide

Održivost bez napora

Precizna tehnologija održavanja travnjaka može značajno smanjiti potrošnju goriva i spriječiti prekomjernu primjenu ulaznih materijala, kao što su gnojiva i kemijska sredstva, za održiviju njegu tla.

Precizne tehnologije za održavanje travnjaka: Učinkovitije upravljanje operacijama

Precizno održavanje travnjaka tvrtke John Deere povezuje strojeve, terene i radnu snagu u stvarnom vremenu. To čini sve relevantne informacije o upravljanju lako dostupnim za bolje donošenje odluka i pomaže vam u vođenju profitabilnog i održivog poslovanja.

connect

Poveži

guidance

Vodič

manage

Upravljanje

Povezivost je ključ za informacije o stroju u stvarnom vremenu. JDLink™ je telematsko rješenje tvrtke John Deere koje olakšava automatski protok podataka o stroju između povezane opreme i naše mrežne platforme za upravljanje, John Deere Operations Center™.

           

track-machine-performance

Pratite performanse stroja

Podaci o stroju uživo, kao što je raščlamba upotrebe na vrijeme mirovanja, transport i radne sate, pokazuju performanse stroja i osnova su za optimizaciju stroja.

monitor-machine-positions-live

Praćenje položaja strojeva uživo

Osim toga, možete pratiti položaje strojeva uživo za cijelu flotu s bilo kojeg mjesta u bilo koje vrijeme – znat ćete točno gdje vaš tim radi i kako napreduje.

reduce-maintenance

Smanjuje troškove održavanja i zastoje

Podaci o stroju u stvarnom vremenu olakšavaju vam pridržavanje rasporeda održavanja i proaktivno planiranje cjelokupnog održavanja kako bi vaši strojevi bili spremni za pouzdane vrhunske performanse.

 • Modem JDLink™ R

  Sva oprema za golf standardno dolazi s modemom R za učitavanje podataka o stroju i agronomskih podataka, kao primjerice podataka koji se prikupljaju tijekom prskanja našom preciznom prskalicom ProGator 2030A HD200 CE GPS.

  Dohvativi podaci o stroju mogu se razlikovati ovisno o vrsti i starosti stroja.

  jdlinkr-modem
 • Modem JDLink™ M

  Serije TerrainCUT™ 1500 i 1600 imaju naš novi modem M, koji je također dostupan kao komplet za ugradnju na terenu za naše komercijalne kosilice s okretom u mjestu. Modem M svojom unutarnjom antenom olakšava ugradnju na strojeve koji nisu spremni za JDLink™, pa čak i na opremu koja nije John Deere za povezivanje vaše cijele flote*.

  * Dohvativi podaci o stroju mogu se razlikovati ovisno o vrsti i starosti stroja.

  jdlink-m-modem

 

Stupite u kontakt

           

Naš sustav preciznog navođenja automatski smanjuje praznine i preklapanja. To vam pomaže smanjiti ulazne troškove za gnojivo, kemijska sredstva i sjeme, smanjuje potrošnju goriva i smanjuje umor rukovatelja.

starfire-receiver

Prijamnik StarFire™

Pristup sustavima za navođenje tvrtke John Deere počinje našim prijamnicima StarFire™. Paralelno prate do četiri satelita za korekciju signala za iznimnu pokrivenost i automatski se uvijek prebacuju na najbolji dostupni geostacionarni satelitski signal kako bi omogućili pouzdano precizno navođenje.

 • Prikazi Universal

  Naziv govori sve: naši prikazi linije Universal mogu se rabiti na različitim strojevima kako bi se olakšala uporaba tijekom cijele godine. Dokumentacija, varijabilna naplata i mogućnost bežičnog prijenosa podataka predstavljaju standard.

  universal-displays
 • Prikaz 4240 Universal

  Prikaz 4240 ima dodirni zaslon veličine 21,3 cm i otporan je na vodu i prašinu (IP65).

  4240-universal-display
 • Prikaz 4640 Universal

  Uživajte u istoj funkciji koju pruža 4240, ali s većim dodirnim zaslonom veličine 25,4 cm i mogućnošću dijeljenja podataka na terenu.

  4640-universal-display
 • G5 Universal

  G5 Universal otporan je na vodu i prašinu (IP65) i donosi vam punu HD razlučivost, dodatnu memoriju, povećanu snagu obrade i među najnaprednijim je dostupnim prikazima.

  g5-universal
 • G5Plus Universal

  S istim funkcijama koje pruža G5 Universal, G5Plus Universal ima ogroman zaslon od 12,8” koji nudi oko 33 % više vizualnog prostora.

  g5plus-universal

AutoTrac™

AutoTrac™ upravljanje bez ruku omogućuje vam brže kretanje, uz manje stresa, uz smanjenje preklapanja i praznina. Radite pravocrtne, zakrivljene i kružne putanje bez napora, čak i u uvjetima slabe vidljivosti. Kada jedanput isprobate AutoTrac™, nikada se nećete htjeti vratiti na staro.

autotrac

AutoTrac™ Universal 300 (ATU300)

Naše dokazano rješenje za automatizirano upravljanje može se upotrebljavati kod više različitih strojeva. Zahvaljujući jednostavnoj ugradnji, ATU300 možete prenijeti s jednog stroja na drugi za manje od 30 minuta.

 

Stupite u kontakt

           

John Deere Operations Center™ vaš je portal za prikupljanje vizualiziranih informacija o agronomiji, strojevima i radu. Pristup svim relevantnim informacijama jednim pogledom pomoći će vam da brzo i jednostavno donosite odluke temeljene na činjenicama.

quicker-setup-faster-setup

Brže postavljanje

Možete uštedjeti puno vremena postavljanjem strojeva, rukovatelja i granica koristeći John Deere Operations Center™ kako biste unaprijed planirali sav svoj rad.

effortless-monitoring-easy-monitoring

Jednostavno praćenje

Izbjegnite kašnjenja i pogreške pozivanjem zadataka i lokacija strojeva po potrebi i pratite performanse u stvarnom vremenu s bilo kojeg uređaja.

powerful-insights-site-specific-farming

Moćni uvidi

S lakoćom analizirajte učinkovitost i performanse strojeva i aplikacija i uživajte u značajnim poboljšanjima performansi, financijskoj kontroli i održivosti.

john-deere-operation-center

John Deere Operations Center™

John Deere Operations Center™ povezuje vas s vašim strojevima i radom s jedne središnje lokacije. Alati za planiranje i analizu u sustavu John Deere Operations Center™ pomažu vam u donošenju pravodobnih odluka temeljenih na činjenicama.

* Dostupno samo u Velikoj Britaniji i Irskoj. Uskoro dostupno i za ostatak Europe.

 

Stupite u kontakt

           

professional-landscapers

Neophodno za profesionalne uređivače krajolika

Upotrijebite Operations Center™ ili aplikaciju Operations Center™ za povezivanje vaših strojeva, terena i radne snage u stvarnom vremenu kako biste pojednostavili vođenje evidencije, ubrzali izvješća i pristupili podacima u pokretu. Pozicioniranje uživo, proaktivan servis i automatski upravljani strojevi smanjuju vaše troškove uz istovremeno povećanje ekološke učinkovitosti.

zelenaš

Neophodno za današnjeg zelenaša

Kao zelenaš upotrebljavat ćete Operations Center’ ili aplikaciju Operations Center™ kako biste u stvarnom vremenu lakše povezali svoje strojeve, zelene površine i radnu snagu. To omogućuje pojednostavljeno snimanje, brže izvješćivanje i mobilnu pristupačnost. Također ćete imati koristi od pozicioniranja uživo, proaktivnog servisa i automatskog upravljanja kako biste smanjili troškove i poboljšali održivost uz održavanje operativne izvrsnosti.

fast-start

Pitajte stručnjaka za brzi početak

Učite od profesionalaca! Razgovarajte s jednim od stručnjaka za precizno održavanje travnjaka kod vašeg lokalnog distributera kako biste se brzo pripremili i čim prije uživali u prednostima!

get-the-full-story-brochure

Saznajte cijelu priču

Sve činjenice, sve što biste trebali znati i kako započeti – pročitajte sve o tome u našem odjeljku Precizno održavanje travnjaka Brošura o tehnologiji.