Upoznajte John Deere Operations Center

Sa Operations Center na MyJohnDeere.com, uvijek imate vašu farmu u džepu. Jednostavno je za korištenje i spaja vas sa vašim strojevima, poljima i operaterima.

Pet razloga - pet priča koristeći Operations Center

KORISTIM OPERATIONS CENTER DA:

UŠTEDIM VRIJEME

CIJELO VRIJEME VIDIM SVOJU FLOTU (WITHOUT DOT)

DONOSIM ODLUKE TEMELJENE NA ČINJENICAMA

JEDNOSTAVNO RAZMIJENIM PODATKE

POMOGNEM KLIJENTIMA DA BOLJE ODRADE POSAO

Napravite vaš besplatni račun sad!

Koristite Operations Center da optimizirate svaki aspekt farming operacije.

Strojevi

Informacije o stroju

GDJE SU STROJEVI I JESU LI SPREMNI ZA RAD? MYOPERATIONS APLIKACIJA POKAZUJE VAM LOKACIJU SVAKOG STROJA, POVIJEST LOKACIJE I RAZINU GORIVA, KAO I AKTIVNA DIJAGNOSTIČKA UPOZORENJA.

PRAĆENJE NAPRETKA

JE LI SJETVA VEĆ ZAVRŠENA I STROJ PUTUJE PREMA DRUGOM POLJU? SA APLIKACIJOM MYOPERATIONS MOŽETE SAČUVATI TISUĆE POZIVA I UŠTEDJETI VRIJEME ZA VAŽNIJE ZADATKE.

Bežični prijenos podataka

PREBACIVANJE PODATAKA MEMORIJSKIM KARTICAMA? ZABORAVITE NA TO, JER SE PODACI U OPERATIONS CENTER PRENOSE BEŽIČNO TE GOTOVO U STVARNOM VREMENU – ČAK I SA ISOBUS TERMINALA. DOKUMENTIRANJE UČINJENO LAKŠIM!

Polja

Vaša farma u vašem džepu

ŠTO JE POTREBNO ZA UPIS SVIH POLJA U MYOPERATIONS APLIKACIJU? NE MNOGO. SA SAMO NEKOLIKO KLIKOVA, MOŽETE BEZ PROBLEMA UVESTI VAŠA POLJA IZ DRUGIH SUSTAVA (npr. ARKOD). UNUTAR APLIKACIJE, POLJA SE PRIKAZUJU U RAZLIČITIM BOJAMA, OVISNO O TOME ŠTO JE NA NJIMA UČINJENO. TO VAM DAJE SAVRŠEN PREGLED.

Jednostavno dokumentiranje

MORAM LI BITI U UREDU KAKO BIH VIDIO KARTE POLJA S PODACIMA? NE VIŠE – SADA IH MOŽETE VIDJETI U APLIKACIJI, U SKORO STVARNOM VREMENU, ČAK I SA ISOBUS TERMINALA STROJEVA KOJI NISU JOHN DEERE. PODATKE MOŽETE SPREMITI I DIREKTNO SA RADA U POLJU.

Precizan farming pojednostavljen.

ŠTO UČINITI SA SVIM TIM PODACIMA? KAKO RAZLIKOVATI POLJA PO KULTURAMA? MYOPERATIONS APLIKACIJA AUTOMATSKI SORTIRA I PRIKAZUJE PODATKE, ŠTO ZNAČI DA NIKAD NIJE BILO LAKŠE DONOSITI ODLUKE TEMELJENE NA ČINJENICAMA.

Operations Center je

PODACI SE MOGU UVESTI I U ISOXML FORMATU, IZ BILO KOJEG SUSTAVA KOJI JE S NJIM KOMPATIBILAN, BILO DA SE RADI O STROJU DRUGOG PROIZVOĐAČA ILI O DRUGOM SUSTAVU UPRAVLJANJA PROIZVODNJOM. POMOĆU DATACONNECT, MOGUĆ JE DIREKTAN UVOZ PODATAKA IZMEĐU CLAAS TEMELATICS, 365 FARMNET, AFS CONNECT (CASE IH), MYPLM CONNECT (NEW HOLLAND) I S-FLEET (STEYR). VIŠE OD 100 SPOJENIH SOFTVERSKIH TVRTKI NUDE DODATNE USLUGE TEMELJENE NA PODACIMA OPERATIONS CENTER-A. *OD DRUGE POLOVICE 2020.
VAŠ LOKALNI JOHN DEERE ZASTUPNIK UPOSLJAVA OPERATIONS CENTER SPECIJALISTA, KOJI VAM JE SPREMAN PONUDITI SVU POTREBNU PODRŠKU.
VI STE U POTPUNOJ KONTROLI SVOJIH PODATAKA U SVAKOM TRENUTKU. MOŽETE ODLUČIVATI KOLIKO PODATAKA DIJELITE I S KIM TE ODREĐIVATI PRAVA PRISTUPA PODACIMA. SVI NAVEDENI PODACI SIGURNOSNO SU ZAŠTIĆENI PROTIV KRAĐE I GUBITKA, ZA ŠTO SE KORISTI ISTA TEHNOLOGIJA KAO U ONLINE BANKINGU.
About Image

Napravite vaš besplatni račun sad!