John Deere serija X300

Polje Traktorske kosilice X350R

Jahaće kosilice John Deere: snažne i svestrane

Veliki travnjak zahtijeva više posla. To je činjenica. Srećom, kada posjedujete jednu od jahaćih kosilica John Deere serije X300, to možete obaviti u tren oka. Zahvaljujući značajkama kao što su upravljanje s 4 kotača, besprijekorni V-dvostruki motor i rezna kućišta Accel DeepTM, ovi učinkoviti i snažni strojevi pomoći će vam da vaš travnjak uvijek izgleda sjajno. Pogledajte ovu stranicu kako biste saznali sve o modelima John Deere X300 i pronašli stroj koji točno odgovara vašim potrebama.

x350

John Deere X350

Kosilica X350 cjenovno je prihvatljiv ulazak u segment traktorskih kosilica. S funkcijama poput ergonomski posloženih komandi te modernog i čistog zaslona, kao i nekoliko mogućih reznih kućišta, ovaj stroj ima sve što vam treba.

x370

John Deere X370

Sa svojim sustavom servo upravljanja i hidrauličkim podizanjem, kosilica John Deere X370 omogućuje savladavanje svih izazova košnje. Kao i drugi modeli serije X300, također dolazi s modernim zaslonom, ergonomski raspoređenim komandama i jednostavnim papučicama za upravljanje prijenosom Twin Touch™.

x380

John Deere X380

Posebna značajka modela X380 leži u praktičnom kotačiću, koji vam pruža mogućnost udobnog podešavanja visine rezanja u koracima od 6 mm. Također vrijedi pogledati: jednostavne papučice za upravljanje hidrostatskim prijenosom Twin TouchTM.

Značajke serije X300 tvrtke John Deere

Modeli serije X300 tvrtke John Deere imaju razne praktične značajke. U nastavku ćemo pregledati najvažnije.

Skupina instrumenata traktorskih kosilica

Moderna nadzorna ploča

Naša čista skupina instrumenata u automobilskom stilu ima pozadinsko osvjetljenje i pruža izvrsnu čitljivost u svim uvjetima. Oblikovana nadzorna ploča funkcionalna je i atraktivna, s komandama koje su logično postavljene za vožnju bez napora. Zasebne komande za brzinu motora i prigušenje olakšavaju zagrijavanje i pokretanje motora po hladnom vremenu.

Traktorske kosilice, hidrostatske papučice Twin Touch

Papučice Twin Touch pojednostavljuju košnju

Hidrostatske papučice Twin Touch modela serije X300 omogućuju jednostavno upravljanje smjerom i brzinom vožnje traktora bez potrebe za podizanjem nogu s platforme.

Traktorske kosilice X354, iznimno udobno sjedalo

Iznimno udobna sjedala

Iskusite vrhunski užitak u vožnji uz modele John Deere X300. Bez obzira na teren, sjedalo Deluxe (standardno na modelima X350 i X350R) i sjedalo Deluxe High (standardno na modelima X370, X380) košnju pretvaraju u ugodnu i udobnu zabavu.

Traktorske kosilice, oprema, rezno kućište, malčiranje

Malčiranje je postalo još lakše

Upoznajte MulchControl – jednostavan sustav za vašu kosilicu John Deere. Omogućuje vam prebacivanje s bočnog pražnjenja na malčiranje jednostavnim okretanjem ručice. MulchControl je dostupan kao opcija na svim traktorima serije X300 (isključujući X350R).

Asortiman proizvoda

Kako bismo vam pomogli pronaći jahaću kosilicu John Deere X300 koja točno odgovara vašim potrebama, u ovoj smo tablici saželi točne tehničke podatke svih modela.

ModelSnaga motora**Širina rezanja kosiliceBrzina naprijed

14,1 kW (19,2 KS) pri 3.100 o/min

Rezno kućište Accel Deep od 107 cm (42")

Rezno kućište Edge Mulch od 107 cm (42")

Do 8,2 km/h (4,97 mph)

14,1 kW (19,2 KS) pri 3.100 o/min

Rezno kućište Accel Deep od 107 cm (42")

Rezno kućište Edge Mulch od 107 cm (42")

Do 8,6 km/h (5,34 mph)

15,2 kW (20,7 KS) pri 3.350 o/min

Rezno kućište Accel od 122 cm (48")

Rezno kućište Accel od 137 cm (54")

Do 10 km/h (6,21 mph)

pronađite zastupnika

Pronađite najbližeg zastupnika

Čak i izdržljivi strojevi kao što su kosilice serije X300 tvrtke John Deere ponekad imaju kvar. Ali bez brige, stručnjaci naše službe za korisnike uvijek će biti tu da vam pruže potrebnu podršku.

Savjeti za dvorište tvrtke John Deere

Ako još niste sigurni što učiniti s vrtom, pogledajte naše Savjete za dvorište! Ovdje ćete naći mnoštvo korisnih i inspirativnih primjera stvarnih stručnjaka za vrt.

Priključni alati za kosilice i više

S našim velikim izborom priključnih alata za kosilice možete dodatno poboljšati mogućnosti kosilice X300. Svu dodatnu opremu koja vam je potrebna pronađite ovdje.

Internetska trgovina tvrtke John Deere

Pronađite mali model traktora i svaki drugi proizvod tvrtke John Deere koji želite u internetskoj trgovini John Deere.

* Preporučena maloprodajna cijena. Cijene uključuju PDV. Sve cijene vrijede do 31. listopada 2023.

** CE nazivna snaga (testirano u skladu sa SAE J1349). Informacije o snazi motora i okretnom momentu koje osigurava proizvođač motora koriste se samo u svrhu usporedbe. Stvarna radna snaga i okretni moment bit će manji. Pogledajte internetske stranice proizvođača motora za dodatne informacije.