9RX 770Traktor

  • 847 hp (632 kW) maksimalna snaga motora (ECE-R120)
  • JD18 motor od 18 l sa 6 cilindara
  • 33,5 t i međuosovinski razmak od 4,260 mm
  • minimalni statički pritisak na tlo od 0,58 kg/cm²
Ispisati

Ratarite uspješnije

Naši traktori 9RX 710, 770 i 830 su najsnažniji John Deere proizvodni traktori. Kombinacija motora JD18 s novim e21 PST prijenosom i redizajniranim podvozjem jamči neusporedivu vučnu snagu poteznice, sve bez potrebe za ispušnom tekućinom dizela (DEF). Za vas više snage znači šira priključna oprema, manje vremena na terenu i smanjena radna snaga, a sve to uz postizanje maksimalnih rezultata. Opremljen gusjenicama od 30", ukupna širina traktora je ispod 3,0 metara. 

Značajke

Pogledajmo neke od pojedinačnih značajki koje čine superiorno iskustvo serije 9RX koje vas očekuje.

Stvarna snaga

Stvarna snaga

Snažan motor JD18X ne treba ispušnu tekućinu dizela (DEF). U kombinaciji s novim prijenosom e21  PowerShift i redizajniranim podvozjima, on jamči neusporedivu vučnu snagu poteznice.

Vrhunska kabina

Vrhunska kabina

Nova kabina CommandView 4 Plus sa svojim sofisticiranim ovjesom kabine pružit će vam nenadmašnu kvalitetu vožnje i potpuni užitak vožnje s više vidljivosti i prostora nego ikad prije. Uživajte u brojnim značajkama udobnosti kao što su novi G5Plus CommandCenter™, digitalni radio s dodirnim zaslonom od 6,5 inča s integracijom Apple CarPlay i Android Auto i 6.1 zvučni sustav.

Precizna poljoprivreda na djelu

Precizna poljoprivreda na djelu

S integriranim prijemnikom StarFire™, opcijom G5PlusCommandCenter™ i povezivosti JDLink™, 9RX već ima sve što vam je potrebno za brzi početak u preciznoj poljoprivredi. Ostvarite neviđene razine produktivnosti iz naše osnovne opreme u sustavu AutoTrac, primjene promjenjive količine, kontrole sekcija i naprednih licenci kao što su automatizacija okretanja AutoTrac™, pasivno navođenje za alate AutoTrac™, AutoPath™, MachineSync i Dijeljenje podataka na polju.