9RT 490Traktor

  • 539 hp (396 kW) maksimalna snaga motora (ECE-R120)
  • motor od 13,6 l sa 6 cilindara
  • 20,6 t i međuosovinski razmak od 2,947 m
  • Ekskluzivni AirCushion ovjes koji izolira traktor od oštrih udaraca tijekom putovanja
Ispisati

Brže na neravnom tlu

Kada vam je prioritet pravocrtni vučni kapacitet na ravnom tlu, 9RT ne može se nadmašiti. Sustav ovjesa AirCushion™ izolira cijelu prednju šasiju od jaraka i grebena neravnog tla, omogućavajući svakoj gusjenici da radi samostalno. 9RT također se može okretati oko svoje osi, što ga čini izuzetno lakim za manevriranje za njegovu veličinu.

Značajke

Pogledajmo neke od pojedinačnih značajki koje čine superiorno iskustvo serije 9RT koje vas očekuje.

Učinkovita snaga i prijenos

Učinkovita snaga i prijenos

Iskoristite ukupnu pouzdanost i izvrsnu ekonomičnost goriva našeg motora JD14 od 13,6 l i učinkovito upravljajte njegovim ogromnim rezervama snage i do okretnog momenta od 2723 Nm s prijenosom e18.

Kabina serije 9 - vaše omiljeno mjesto

Kabina serije 9 - vaše omiljeno mjesto

Uživajte u izvanrednoj kabini uz G5Plus CommandCenter™ i brojne značajke udobnosti kao što je digitalni radio s dodirnim zaslonom od 6,5 inča s integracijom Apple CarPlay i Android Auto, 6.1 zvučni sustav i sustav ovjesa AirCushion s hodom ovjesa od 340 mm.

Automatizacija sljedeće razine

Automatizacija sljedeće razine

Ostvarite neviđene razine produktivnosti iz naše osnovne opreme u sustavu AutoTrac, primjene promjenjive količine, kontrole sekcija i naprednih licenci kao što su automatizacija okretanja AutoTrac™, pasivno navođenje za alate AutoTrac™, AutoPath™, MachineSync i Dijeljenje podataka na polju.