9RX 540Traktor

  • 594 hp (437 kW) maksimalna snaga motora (ECE-R120)
  • motor od 13,6 l sa 6 cilindara
  • 24,6 t (uska verzija) i međuosovinski razmak od 4,154 m
  • Do impresivnih 66.890 cm² površine ravnih ploča (0,420 kg po cm² tlaka tla) sa širinom gusjenice od 914 mm
Ispisati

Izazovite svoj brojač hektara!

Zahvaljujući svojoj snazi, dizajnu gusjenica i opcijama balastiranja, 9RX ima sve što vam je potrebno za maksimalnu izvedbu vuče u kombinaciji s najmanjim poremećajima tla. Ukupni otisak je do 119 % veći od kotača i 42 % više od 2 gusjenice. Vuča se u potpunosti održava čak i pri okretanju pod opterećenjem, a na krajnjim redovima stvara minimalno opterećenje. Uska transportna širina, maksimalna brzina na cesti od 40 km/h i ovjes kabine s 4 stupa, olakšavaju kretanje između polja.

Značajke

Pogledajmo neke od pojedinačnih značajki koje čine superiorno iskustvo serije 9RX koje vas očekuje.

Učinkovita snaga i prijenos

Učinkovita snaga i prijenos

Iskoristite ukupnu pouzdanost i izvrsnu ekonomičnost goriva našeg motora JD14 od 13,6 l i učinkovito upravljajte njegovim ogromnim rezervama snage i do okretnog momenta od 2954 Nm s prijenosom e18.

Kabina serije 9 - vaše omiljeno mjesto

Kabina serije 9 - vaše omiljeno mjesto

Uživajte u izvanrednoj kabini uz G5Plus CommandCenter™ i brojne značajke udobnosti kao što je digitalni radio s dodirnim zaslonom od 6,5 inča s integracijom Apple CarPlay i Android Auto, 6.1 zvučni sustav i ovjes kabine s 4 stupa.

Automatizacija sljedeće razine

Automatizacija sljedeće razine

Ostvarite neviđene razine produktivnosti iz naše osnovne opreme u sustavu AutoTrac, primjene promjenjive količine, kontrole sekcija i naprednih licenci kao što su automatizacija okretanja AutoTrac™, pasivno navođenje za alate AutoTrac™, AutoPath™, MachineSync i Dijeljenje podataka na polju.