MachineSyncrješenja za poljoprivredno gospodarenje (AMS)

  • Jednostavni istovar u hodu za maksimizaciju produktivnosti
  • Prioritetno istovar i manje stresa za rukovatelja
  • Povećana učinkovitost i produktivnost u operacijama s više zadataka i višesmjernih strojeva
  • Omogućava usklađenost 2 ili više stroja na 1 polju
REZERVIRANO MJESTO ALTERNATIVNI TEKST

Koordinirani rad

MachineSync omogućava pokrivanje i dijeljenje linija usmjeravanja između strojeva koji rade u istom polju. Ili putem John Deere Machine komunikacijskog radija ili sada i putem JDLink MTG. To znači da svi koji rade na terenu mogu lako prepoznati kompletirana područja, dok sekcija kontrole automatski izbjegava dvostruku primjenu prilikom prskanja, gnojidbe ili sadnje. Dijeljene linije za usmjeravanje osiguravaju točno podudaranje prolaza svih vozila.

Prioritetni istovar

Prioritetni istovar

Čekajući na rubu polja, rukovatelj traktorom na svom zaslonu vidi točne lokacije i razine spremnika žitarica svih jedinica kombajna i traktora/prikolica.

Sinkronizacija kretanja vozila

Sinkronizacija kretanja vozila

Sljedeća razina MachineSync na temelju GPS-a omogućava sinkronizaciju brzine i upravljanja između kombajna i traktora s kolima za žito ili prikolicom tijekom istovara na polju. To osigurava ravnomjerno punjenje prikolice bez gubitaka i smanjuje rizik od sudara vozila, posebice u prašnjavim uvjetima. Dodatno pruža važne logističke informacije, npr. razina napunjenosti spremnika za žito i položaj kombajna. Rukovatelji mogu donijeti informirane odluke o najdirektnijoj ruti do sljedeće destinacije.