Machine Syncrješenja za poljoprivredno gospodarenje (AMS)

  • Jednostavni istovar u hodu za maksimizaciju produktivnosti
  • Prioritetno istovar i manje stresa za rukovatelja
  • Povećana učinkovitost i produktivnost u operacijama s više zadataka i višesmjernih strojeva
  • Omogućava usklađenost 2 ili više stroja na 1 polju
Ispisati
REZERVIRANO MJESTO ALTERNATIVNI TEKST

Koordinirani rad

Machine Sync omogućava pokrivanje i dijeljenje linija usmjeravanja između strojeva koji rade u istom polju. Ili putem John Deere Machine komunikacijskog radija ili sada i putem JDLink MTG. To znači da svi koji rade na terenu mogu lako prepoznati kompletirana područja, dok sekcija kontrole automatski izbjegava dvostruku primjenu prilikom prskanja, gnojidbe ili sadnje. Dijeljene linije za usmjeravanje osiguravaju točno podudaranje prolaza svih vozila.

SPFH na traktor

SPFH na traktor

Machine Sync postavlja zonu u obliku slova ‘U’ oko SPFH, što je posebno korisno za operacije izravnog utovara žetve, gdje traktor i silažna prikolica moraju biti cijelo vrijeme u neposrednoj blizini kombajna. SPFH može kontrolirati brzinu traktora s desne, stražnje ili lijeve strane za istovar bez izlijevanja. Sposobnost upravljanja dva traktora istovremeno omogućuje i bolju primopredaju s jednog silažnog vagona na drugi i smanjuje prosipanje usjeva

Traktor do traktora

Traktor do traktora

Machine Sync je izvrsno rješenje kada koristite strojeve za sakupljanje za posebne usjeve poput krumpira ili luka. Vodeći traktor je u stanju koordinirati kretanje traktora za istovar radi sigurnog istovara. To je pose’bno važno u operacijama gdje vagon za istovar mora biti u neposrednoj blizini kombajna. Machine Sync osigurava stalnu udaljenost između strojeva tijekom cijelog slijeda istovara i izbjegava potencijalne štetne sudare.