Tehnologija precizne poljoprivrede: Osnove

Pametna poljoprivreda: Osnove
Inteligentni zasloni

Inteligentni zasloni

Naši intuitivni zasloni osjetljivi na dodir mozak su iza tehnologije precizne poljoprivrede John Deere. Sukladni s protokolom ISOBUS, imaju jednostavne izbornike i prilagodljive zaslone.

Prijemnici StarFire™

Prijemnici StarFire™

Satelitski prijemnici StarFire™, koje smo sami dizajnirali i proizveli, koriste našu mrežu referentnih stanica diljem svijeta i pružaju vrhunsku točnost signala

JDLink™ povezivost

JDLink™ povezivost

JDLink™ pruža dvosmjernu povezivost za automatski prijenos podataka o usjevu i stroju u John Deere Operations Center™ i za daljinski nadzor u stvarnom vremenu.

John Deere Operations Center™

John Deere Operations Center™

John Deere Operations Center™ sigurno pohranjuje sve vaše podatke o stroju i usjevu. Dostupni s bilo kojeg uređaja, podaci se mogu dijeliti s više od 200 softverskih partnera za pametnu poljoprivredu kako bi se podržalo bolje donošenje odluka.

Besprijekorna integracija

Besprijekorna integracija

Sve su naše komponente međusobno zamjenjive pa čak i ako vaš stroj nije zelene i žute boje, još uvijek možete imati koristi od tehnologije precizne poljoprivrede John Deere.

Jednostavna uporaba

Jednostavna uporaba

Mi smo osmislili sve komponente i softver. Dizajnirani s poljoprivrednicima i za poljoprivrednike, jednostavni su za uporabu i izrađeni za dug radni vijek.

Mjerljiva profitabilnost

Mjerljiva profitabilnost

Vaši su podaci sigurno pohranjeni u servisu John Deere Operations CenterTM za detaljnu analizu učinkovitosti stroja, prinosa i još mnogo toga, čime se podržava vaša profitabilnost.