hologram motorni grejder s obavijestima na radnom mjestu

Pametniji način poslovanja

Zemlja počiva na dlanu ilustrirane ruke

Izvješće o održivosti za 2022.

U Izvješću o održivosti za 2022. opisuje se predanost tvrtke John Deere stvaranju održivih rezultata za kupce, zaposlenike, zastupnike, dobavljače, dioničare i zajednice diljem svijeta. U izvješću se također opisuje napredak prema postizanju naših ciljeva održivosti za 2023., razrađuju naše napredne ambicije te istražuju ekološki, društveni i upravljački prioriteti.

Snaga u dobre svrhe

Vođena našim poboljšanim operativnim modelom i osvježenom višom svrhom, strategija građanstva tvrtke John Deere postaje još snažnija uz odvažne obveze. A naši zaposlenici – sami temelj našeg poslovanja – doprinose Snazi u dobre svrhe s ciljem stvaranja utjecaja u njihovim zajednicama i diljem svijeta.

Pročitajte o Snazi građanstva na našem američkom web-mjestu>

Okoliš

Uvođenje novih tehnologija u tvrtki John Deere temelj je obećanja o smanjenju utjecaja na okoliš uz istovremeno povećanje učinkovitosti i produktivnosti naših kupaca.

Dizajn za okoliš >

Društvo

Raznoliki timovi daju bolje ideje i donose bolje odluke pomažući nam da izradimo inovativnije proizvode i ispunimo svoju novu višu svrhu.

Kultura inovatora >

animacija cvijeta

Upravljanje

Integritet, kvaliteta, posvećenost i inovacije temeljne su vrijednosti za upravljanje poslovanjem naših zaposlenika, dioničara i dobavljača.

Korporativno upravljanje >

Korporativna pravila >