8RX 370Traktor

  • 407 KS (299 kW) Maks. snaga (ECE-R 120) + 13 KS (10 kW) IPM
  • 9,0 l motor s 6 cilindra
  • 18,7 t i međuosovinsko rastojanje 3.235 m
  • Nova veća i udobnija CommandView kabina s novom razinom vidljivosti; Nova upravljačka ručica CommandPRO s čak 11 gumba za ponovno konfiguriranje
Ispisati
First in Reliability

VIŠE S MANJE

Prijenos eAutoPowr™, dostupan za modele 370 i 410 traktora 8R, 8RT i 8RX, ima jednostavan dizajn s manje složenih dijelova. Zamijenili smo hidromodule električnim komponentama kako bismo postigli maksimalne performanse, pouzdanost i udobnost.

Ima elektromotorne generatore bez četkica koji ne zahtijevaju održavanje i rashlađuju se tekućinom. Zamjena hidromodula električnim komponentama pojednostavljuje dizajn, povećava učinkovitost, smanjuje trošenje dijelova i produljuje vijek trajanja prijenosa.

MAKSIMALNE PERFORMANSE

MAKSIMALNE PERFORMANSE

eAutoPowr™ najsvestranija je i najmoćnija opcija u prijenosima serije 8, kombinirajući učinkovitost prijenosa AutoPowr™ sa snagom prijenosa e23™. Besprijekorno mijenjanje stupnjeva prijenosa s poluvodičkom pogonskom elektronikom omogućuje trenutni okretni moment za najbolju kvalitetu vožnje, čak i u najzahtjevnijim primjenama.

Njegovo električno pokretanje pruža trenutnu snagu i okretni moment, omogućujući brže, jednostavnije promjene smjera i precizne pužne brzine, zahvaljujući zamjeni hidromodula električnim motorima.

MAKSIMALNA UDOBNOST

MAKSIMALNA UDOBNOST

Sa sučeljem CommandPRO™ koje je identično sučelju AutoPowr™, eAutoPowr™ nudi sve poznate značajke udobnosti sučelja CommandPRO i jednostavno postavljanje putem zaslona G5Plus CommandCenter™. Njegovi električni motori smanjuju buku u kabini za 23 % u usporedbi s hidromodulima.

PROIZVODNJA ELEKTRIČNE ENERGIJE

PROIZVODNJA ELEKTRIČNE ENERGIJE

eAutoPowr omogućuje isključenje do 100 kW 480 V AC za vanjske potrošače putem opcionalne AEF utičnice. Ta se električna energija može koristiti npr. za napajanje pogonskih osovina alata. Osovine s električnim pogonom osiguravaju značajno povećanje vučne sile, smanjenje proklizivanja kotača i sprječavanje balastiranja. To omogućuje veći učinak površine korištenjem mnogo širih alata za ugrađivanje za niže troškove primjene po hektaru, u kombinaciji s većom zaštitom tla.

Iskustva s terena

“Buka u kabini manja je u usporedbi s našom trenutačnom serijom 8R”
Christian Sommerlund, JSJ-Agro, Danska

Profesionalci koji su već iskusili eAutoPowr™ su oduševljeni. Uvjerite se sami.

8r tractor

UDOBNOST VOŽNJE

Svladavanje snage traktora serije 8R jednostavno je s pomoću nove upravljačke ručice CommandPRO i njenih 11 podesivih gumbi. To je nenadma’šno sučelje za vozača koje svaki radni dan čini još ugodnijim i produktivnijim.

Toliko prostora, tako malo buke, takav luksuz. Čista strast za detaljima. Dobrodošli u novi 8R kab, veći i još udobniji nego ikad.

Serija 8RX. NEZAUSTAVLJIVA

NEZAUSTAVLJIVA SNAGA

Ako je za vas prioritet minimalno remećenje tla, ne možete zaobići 8RX. Idealan je za teške terene na obrnocima i osjetljive vrste tla. Uz to ćete imati koristi od maksimalnog vremena rada.

Odvažan dizajn traktora serije 8R/RT/RX mnogo govori o tome kakvi su: vučna snaga koja se ne zaustavlja ni iz kojeg razloga i tehnologija koja pomiče modernu poljoprivredu korak naprijed.

Pogled iznutra u kabinu

POVLAČITE ZA ROTIRANJE