8R 280Traktor

 • 308 KS (227 kW) Maks. snaga (ECE-R 120) + 18 KS (13 kW) IPM
 • 9,0 l motor s 6 cilindra
 • 13,8 t i međuosovinsko rastojanje 3.050 m
 • Nova veća i udobnija CommandView kabina s novom razinom vidljivosti; Nova upravljačka ručica CommandPRO s čak 11 gumba za ponovno konfiguriranje
  Ispisati
  kompromisi

  Kraj kompromisima tlaka u gumama

  Ispravan tlak u gumama ključan je za optimizaciju performansi traktora i održivu plodnost tla. Središnji sustav napuhanosti guma (CTIS) tvrtke John Deere omogućuje brzo prilagođavanje pomoću gumba za jednostavno korištenje: Brzo i praktično pumpanje te ispuhivanje iz kabine – prebacivanje između načina rada za transport i rad na polju.

  Serija 8R. NEZAUSTAVLJIVA

  NEZAUSTAVLJIVA SNAGA

  Serija 8R je savršeni odabir ako vam treba svestrani stroj koji je odličan na polju i oduševljava na cesti. 8R je najbolji spoj vučne snage, niskih troškova vlasništva i sveobuhvatnih performansi.

  Odvažan dizajn traktora serije 8R/RT/RX mnogo govori o tome kakvi su: vučna snaga koja se ne zaustavlja ni iz kojeg razloga i tehnologija koja pomiče modernu poljoprivredu korak naprijed.

   

  8r tractor

  UDOBNOST VOŽNJE

  Svladavanje snage traktora serije 8R jednostavno je s pomoću nove upravljačke ručice CommandPRO i njenih 11 podesivih gumbi. To je nenadma’šno sučelje za vozača koje svaki radni dan čini još ugodnijim i produktivnijim.

  Toliko prostora, tako malo buke, takav luksuz. Čista strast za detaljima. Dobrodošli u novi 8R kab, veći i još udobniji nego ikad.

  8R 280 Traktor

  POVLAČITE ZA ROTIRANJE

  Pogled iznutra u kabinu

  POVLAČITE ZA ROTIRANJE