8R 340Traktor

  • 374 KS (275 kW) Maks. snaga (ECE-R 120) + 14 KS (10 kW) IPM
  • 9,0 l motor s 6 cilindra
  • 13,8 t i međuosovinsko rastojanje 3.050 m
  • Nova veća i udobnija CommandView kabina s novom razinom vidljivosti; Nova upravljačka ručica CommandPRO s čak 11 gumba za ponovno konfiguriranje
Ispisati
kompromisi

Kraj kompromisima tlaka u gumama

Ispravan tlak u gumama ključan je za optimizaciju performansi traktora i održivu plodnost tla. Središnji sustav napuhanosti guma (CTIS) tvrtke John Deere omogućuje brzo prilagođavanje pomoću gumba za jednostavno korištenje: Brzo i praktično pumpanje te ispuhivanje iz kabine – prebacivanje između načina rada za transport i rad na polju.

Serija 8R. NEZAUSTAVLJIVA

NEZAUSTAVLJIVA SNAGA

Serija 8R je savršeni odabir ako vam treba svestrani stroj koji je odličan na polju i oduševljava na cesti. 8R je najbolji spoj vučne snage, niskih troškova vlasništva i sveobuhvatnih performansi.

Odvažni dizajn traktora serije 8R/RT/RX najavljuje o čemu se radi: vučna snaga koja se ne zaustavlja ni iz kojeg razloga i tehnologija koja pomiče modernu poljoprivredu korak naprijed.

8r tractor

UDOBNOST VOŽNJE

Svladavanje snage traktora serije 8R jednostavno je s pomoću nove upravljačke ručice CommandPRO i njenih 11 podesivih gumbi. To je nenadma’šno sučelje za vozača koje svaki radni dan čini još ugodnijim i produktivnijim.

Toliko prostora, tako malo buke, takav luksuz. Čista strast za detaljima. Dobrodošli u novi 8R kab, veći i još udobniji nego ikad.

8R 340 Traktor

POVLAČITE ZA ROTIRANJE

Pogled iznutra u kabinu

POVLAČITE ZA ROTIRANJE