Traktori serije 8

Poljoprivreda budućnosti: hvaljena serija 8 ostaje vjerna svom moćnom nasljeđu kako bi služila naprednim poljoprivrednicima kao što ste vi, koji oblikuju održivu budućnost moderne poljoprivrede. Naša serija 8 uključuje traktor s gusjenicama John Deere 8RX koji čuva tlo i ima visokotehnološka poboljšanja poput našeg nagrađivanog mjenjača eAutoPowr™.

Traktori 8R

Savršeni odabir ako vam treba svestrani stroj koji je odličan na polju i oduševljava na cesti. 8R je najbolji spoj vučne snage, niskih troškova vlasništva i sveobuhvatnih performansi.

 

Traktori 8RT

Traktori 8RT

Strojevi s dvije gusjenice pružaju najjaču pravocrtnu vuču, vrlo učinkovit prijenos snage i visoku flotaciju. Predodređeni su za ravan teren i suha, rahla tla.

Traktori 8RX

Traktori 8RX

Ako je za vas prioritet minimalno remećenje tla, ne možete zaobići 8RX. Njegovo kotaktno područje s tlom površine 4,57 m² vodeće je u industriji i dovodi do malo ili nimalo stvaranja rubova. Traktor serije 8RX idealan je za teške terene na padinama i sve vrste tla, a istovremeno olakšava maksimalno iskorištavanje vremenskih okvira rada.

      

Pogledajmo neke od pojedinačnih značajki koje čine superiorno iskustvo serije 8 koje vas očekuje.

Terapija u kabini

Terapija u kabini

Biste li htjeli imati kabinu koju napuštate osvježeni kao kada ste ušli u nju? Kako je to moguće? Evo kako: ActiveSeat™ II s proaktivnim prigušenjem vibracija, funkcije masaže, elektroničke kontrole, zakretanje sjedala za 65°, tri oslonca za noge, zvučni sustav 6.1, integrirani hladnjak… i još mnogo toga.

Iznenađujuća kvaliteta vožnje

Iznenađujuća kvaliteta vožnje

Budite oprezniji, produktivniji i manje umorni zahvaljujući visoko učinkovitom ovjesu kabine koji će vas izolirati od bilo kakvih grubih mjesta na cesti ili u polju. Dopunite to s našim električnim ovjesom s brzom reakcijom koji osigurava sustav ActiveSeat™ II i imateimat ćete najbolju vožnju u životu.

Stvarna snaga

Stvarna snaga

Naljepnica za snagu na poklopcu traktora motora pokazuje samo nazivnu snagu motora. Ali naši motori pružaju porast okretnog momenta do 40 % i impresivnu snagu od oko 10 % – “maksimalna snaga” koja je uvijek dostupna pod bilo kojim uvjetima.

Pametni odabir mjenjača

Pametni odabir mjenjača

Birajte između našeg 16-brzinskog mjenjača PowerShift™ za modele s kotačima, našeg robusnog potpuno mehaničkog e23™ mjenjača, glatkog ubrzanja, mjenjača AutoPowr™ bez spojke i našeg nagrađivanog bezstupanjskog električnog mjenjača eAutoPowr™.

1-Click-Go-AutoSetup: skratite vrijeme postavljanja za do 50 %

1-Click-Go-AutoSetup: skratite vrijeme postavljanja za do 50 %

Dosta vam je pisanja bilješki i gubljenja vremena klikanjem po zaslonima? Skratite vrijeme postavljanja na polju za do 50% uz 1-Click-Go-AutoSetup: vaši unaprijed planirani radni zadaci u alatu Operations Center automatski se pojavljuju na zaslonu 4.. generacije kada stroj uđe u polje. Sve što vozač mora učiniti je potvrditi detalje jednim klikom i spreman je za rad*.

Precizna poljoprivreda: bolja poljoprivreda

Precizna poljoprivreda: bolja poljoprivreda

Poboljšanja učinkovitosti i produktivnosti koje možete postići s aktivacijom značajke CommandCenter Premium, automatizacijom zaokreta AutoTrac™, pasivnim navođenjem alata AutoTrac™, sinkronizacijom stroja i dijeljenjem podataka u polju rezultiraju poboljšanjima profitabilnosti i održivosti koje ne možete postići ni na koji drugi način.

Pogledajte: Moćan izbor

Tri koncepta koja odgovaraju vašim lokalnim uvjetima i individualnim poljoprivrednim praksama – od svestranog traktora serije 8R do traktora serije 8RT sa snažnom vučom i traktora 8RX koji čuva tlo – pogledajte kako izgleda poljoprivreda budućnosti.

Mjenjač eAutoPowr™

Bezstupanjski mjenjač nadograđuje se na električni: naš nagrađivani eAutoPowr™ prvi je elektromehanički razdvajač stalno promjenjivog prijenosa (IVT) i pruža neviđenu učinkovitost, udobnost i izdržljivost.

Brošura za traktore serije 8

Otkrijte cijelu priču

Uronite u detalje onoga što seriju 8 čini tako sjajnom, – pogledajte brošuru o proizvodima serije 8.

POWERGARD™

POWERGARD™

Paket za njegu PowerGard™ fiksira troškove održavanja.

Financijska rješenja

Financijska rješenja

U odjelu John Deere Financial nudimo vam financijska rješenja koja kombiniraju našu usredotočenost na kupca i znanje o John Deere opremi. Razumijemo vaše potrebe za financiranjem bolje od bilo koga drugog.

Precizna poljoprivreda

Precizna poljoprivreda

Naša precizna poljoprivredna rješenja uključuju daljinske nadogradnje softvera i vrijedne značajke poput daljinskog pristupa zaslonu (RDA) za povećanje produktivnosti i vremena neprekidnog rada uz Expert Alerts.

*Stroj mora biti opremljen sustavom 4. generacije CommandCenter™ ili univerzalnim zaslonom (s minimalnim softverom SU20-3), prijemnikom StarFire™ 3000/6000/7000, aktivnom pretplatom na JDLink™ Connect i računom za John Deere Operations Center. Ako još nije opremljen sustavom MTG 4G, potrebna je naknadna prilagodba.