Ratarstvo prilagođeno lokaciji

site-specific-farming

Primijenite pravu količinu na pravome mjestu

Poljoprivreda prilagođena lokaciji može transformirati ekonomičnost vašeg poljoprivrednog gospodarstva tako da primjenjuje ulazne materijale kao što su sjeme, kemikalije i gnojivo samo točno tamo gdje su potrebni. Uz kombinaciju tehnologije precizne poljoprivrede John Deere i alata za analitičko upravljanje, donijet će novu razinu razumijevanja i točnosti na vaše gospodarstvo.

Kontrola sekcija

Kontrola sekcija

Koristeći podatke mapiranja polja, sekcije priključnog alata uključuju se i isključuju kako bi se primijenila točna količina ulaznog materijala.

Kontrola varijabilne brzine

Kontrola varijabilne brzine

Precizno kontrolira količinu sjemena, gnojiva ili kemikalija kako bi se optimizirao prinos usjeva.

Kontroler brzine GreenStar

Kontroler brzine GreenStar

Komplet za naknadnu ugradnju na strojevima koji nemaju ISOBUS, a koji vam omogućuje precizno upravljanje količinom ulaznog materijala za optimizaciju prinosa usjeva.

HarvestLab™ 3000

HarvestLab™ 3000

Ugrađeni laboratorij za mjerenje sastojaka u stvarnom vremenu za silažu, gnojiva i pšenicu.

Besprijekorna integracija

Besprijekorna integracija

Sve su naše komponente međusobno zamjenjive pa čak i ako vaš stroj nije zelene i žute boje, još uvijek možete imati koristi od tehnologije precizne poljoprivrede John Deere.

Jednostavna uporaba

Jednostavna uporaba

Mi smo osmislili sve komponente i softver. Dizajnirani s poljoprivrednicima i za poljoprivrednike, jednostavni su za uporabu i izrađeni za dug radni vijek.

Mjerljiva profitabilnost

Mjerljiva profitabilnost

Vaši su podaci sigurno pohranjeni u servisu John Deere Operations CenterTM za detaljnu analizu učinkovitosti stroja, prinosa i još mnogo toga, čime se podržava vaša profitabilnost.

Usluge Connected Support

Usluge Connected Support

Pametna poljoprivreda ne znači samo preciznu poljoprivredu. Radi se i o maksimiziranju vremena rada vaših strojeva. Vaš distributer isporučuje servis John Deere Connected Support™ koji pruža niz usluga za nadzor stroja i proaktivnih usluga koje će vas održati u radu bez obzira na izazove koje donosi budućnost.

Pametna poljoprivreda: osnove

Pametna poljoprivreda: osnove

Za početak vašeg putovanja kroz preciznu poljoprivredu sve što trebate je prijemnik, zaslon, JDLink™ veza i račun u servisu John Deere Operations Center™. Štoviše, pristup servisu John Deere Operations Center™ je besplatan!

Rješenja za navođenje

Rješenja za navođenje

Nema preskakanja, nema preklapanja – pratite iste putanje svaki put s potpuno slobodnim rukama. Nudimo vrlo visoku točnost i proširili smo asortiman alata za navođenje rješenjima za sve marke opreme.

Sustavi za automatizaciju

Sustavi za automatizaciju

Izbjegnite stres ponavljajućih zadataka s našim kontrolerima i programabilnim uređajima. Pomoći će vam da optimizirate performanse stroja i uklonite skupe pogreške.