Ratarstvo prilagođeno lokaciji

site-specific-farming

Primijenite pravu količinu na pravome mjestu

Poljoprivreda prilagođena lokaciji može transformirati ekonomičnost vašeg poljoprivrednog gospodarstva tako da primjenjuje ulazne materijale kao što su sjeme, kemikalije i gnojivo samo točno tamo gdje su potrebni. Uz kombinaciju tehnologije precizne poljoprivrede John Deere i alata za analitičko upravljanje, donijet će novu razinu razumijevanja i točnosti na vaše gospodarstvo.

Kontrola sekcija

Kontrola sekcija

Koristeći podatke mapiranja polja, sekcije priključnog alata uključuju se i isključuju kako bi se primijenila točna količina ulaznog materijala.

Kontrola varijabilne brzine

Kontrola varijabilne brzine

Precizno kontrolira količinu sjemena, gnojiva ili kemikalija kako bi se optimizirao prinos usjeva.

HarvestLab™ 3000

HarvestLab™ 3000

Ugrađeni laboratorij za mjerenje sastojaka u stvarnom vremenu za silažu, gnojiva i pšenicu.

Besprijekorna integracija

Besprijekorna integracija

Sve su naše komponente međusobno zamjenjive pa čak i ako vaš stroj nije zelene i žute boje, još uvijek možete imati koristi od tehnologije precizne poljoprivrede John Deere.

Jednostavna uporaba

Jednostavna uporaba

Mi smo osmislili sve komponente i softver. Dizajnirani s poljoprivrednicima i za poljoprivrednike, jednostavni su za uporabu i izrađeni za dug radni vijek.

Mjerljiva profitabilnost

Mjerljiva profitabilnost

Vaši su podaci sigurno pohranjeni u servisu John Deere Operations CenterTM za detaljnu analizu učinkovitosti stroja, prinosa i još mnogo toga, čime se podržava vaša profitabilnost.

Usluge Connected Support

Usluge Connected Support

Pametna poljoprivreda ne znači samo preciznu poljoprivredu. Radi se i o maksimiziranju vremena rada vaših strojeva. Vaš distributer isporučuje servis John Deere Connected Support™ koji pruža niz usluga za nadzor stroja i proaktivnih usluga koje će vas održati u radu bez obzira na izazove koje donosi budućnost.

Pametna poljoprivreda: osnove

Pametna poljoprivreda: osnove

Za početak vašeg putovanja kroz preciznu poljoprivredu sve što trebate je prijemnik, zaslon, JDLink™ veza i račun u servisu John Deere Operations Center™. Štoviše, pristup servisu John Deere Operations Center™ je besplatan!

Rješenja za navođenje

Rješenja za navođenje

Nema preskakanja, nema preklapanja – pratite iste putanje svaki put s potpuno slobodnim rukama. Nudimo vrlo visoku točnost i proširili smo asortiman alata za navođenje rješenjima za sve marke opreme.

Sustavi za automatizaciju

Sustavi za automatizaciju

Izbjegnite stres ponavljajućih zadataka s našim kontrolerima i programabilnim uređajima. Pomoći će vam da optimizirate performanse stroja i uklonite skupe pogreške.