Sustavi za automatizaciju

Sustavi za automatizaciju

Uštedite vrijeme i stres na ponavljajućim zadacima

Alati za automatizaciju rješavaju dosadne, ponavljajuće zadatke i daju vam slobodu da vrijeme utrošite na upravljanje svojim gospodarstvom. Također su korisni ako se oslanjate na privremene ili manje iskusne radnike. Automatizacija jamči izvrsno obavljen posao svaki put.

Besprijekorna integracija

Besprijekorna integracija

Sve su naše komponente međusobno zamjenjive pa čak i ako vaš stroj nije zelene i žute boje, još uvijek možete imati koristi od tehnologije precizne poljoprivrede John Deere.

Jednostavna uporaba

Jednostavna uporaba

Mi smo osmislili sve komponente i softver. Dizajnirani s poljoprivrednicima i za poljoprivrednike, jednostavni su za uporabu i izrađeni za dug radni vijek.

Mjerljiva profitabilnost

Mjerljiva profitabilnost

Vaši su podaci sigurno pohranjeni u servisu John Deere Operations CenterTM za detaljnu analizu učinkovitosti stroja, prinosa i još mnogo toga, čime se podržava vaša profitabilnost.

Usluge Connected Support

Usluge Connected Support

Pametna poljoprivreda ne znači samo preciznu poljoprivredu. Radi se i o maksimiziranju vremena rada vaših strojeva. Vaš distributer isporučuje servis John Deere Connected Support™ koji pruža niz usluga za nadzor stroja i proaktivnih usluga koje će vas održati u radu bez obzira na izazove koje donosi budućnost.

Ratarstvo prilagođeno lokaciji

Ratarstvo prilagođeno lokaciji

Saznajte kako se podaci o polju iz više izvora koriste za izradu mapa promjenjivih brzina, koje omogućuju upravljanje pojedinačnim područjima polja radi poboljšanja rasta i prinosa.

Pametna poljoprivreda: osnove

Pametna poljoprivreda: osnove

Za početak vašeg putovanja kroz preciznu poljoprivredu sve što trebate je prijemnik, zaslon, JDLink™ veza i račun u servisu John Deere Operations Center™. Štoviše, pristup servisu John Deere Operations Center™ je besplatan!

Rješenja za navođenje

Rješenja za navođenje

Nema preskakanja, nema preklapanja – pratite iste putanje svaki put s potpuno slobodnim rukama. Nudimo vrlo visoku točnost i proširili smo asortiman alata za navođenje rješenjima za sve marke opreme.