THE UNBEATEN

Zaštitite, izvedite i profitirajte – otkrivajući značajke našeg najopsežnijeg sastava ikad: smanjeno zbijanje tla1, nova veća kabina2, s masažnim sjedalom2, zajamčena učinkovitost potrošnje goriva3, i praćenje rada stroja na daljinu pomoću alata Expert Alerts za sve modele.

Iznad 150 KS i s preciznom Poljoprivrednom tehnologijom, gdje nema načina zaobilaziti ovu liniju.Istražite našu kompletnu liniju iznad 150KS

8RX8RX8RX

8RX

HeadingIcon

8RX
Ako je za vas prioritet minimalno remećenje tla, ne možete zaobići 8RX. Idealan je za teške tipove tla i na obroncima, također maksimalno otvara operativne prozore.

Saznaj više

8RT8RT8RT

8RT

HeadingIcon

8RT
Strojevi s dvije gusjenice pružaju najjaču pravocrtnu vuču, vrlo učinkovit prijenos snage i visoku flotaciju. Predodređeni su za ravan teren i suha, rahla tla.

Saznaj više

8R8R8R

8R

HeadingIcon

8R
Savršeni odabir ako vam treba svestrani stroj koji je odličan na polju i oduševljava na cesti. Kombajni 8R su najbolji spoj vučne snage, niskih troškova vlasništva i sveobuhvatnih performansi.

Saznaj više

7R7R7R

7R

HeadingIcon

7R
S do 373 KS i težinom iznad 11 t, 7R nudi iznimna ubrzanja i učinkovitost na cesti. Za teške terenske radove EZ Ballast može se ugraditi u sekundi iz kabine.

Saznaj više

6R6R6R

6155R DO 6250R

HeadingIcon

6R
Mnogi su razlozi za odabir traktora 6R: najsuvremenije, integrirane tehnologije, izuzetne performanse, pregledna korisnička sučelja i novi CommandARM.

Saznaj više

6M6M6M

6155M DO 6195M

HeadingIcon

6M
Očekujte više. Za sve one koji premašuju granice uobičajenoga Robustan, snažan, jednostavan – ali napredan i jeftin za vožnju. Dobrodošli u novu seriju 6M.

Saznaj višeNepobijeđen u udobnosti

Naši veliki traktori prepuni su značajki koje dodaju dodatnu razinu udobnosti i produktivnosti koju tražite. 2CommandPRO

Svladavanje snage našh velikih traktora jednostavno je s pomoću nove upravljačke ručice CommandPRO4 i njenih 11 podesivih gumbi. Njeno vrhunsko korisničko sučelje za rukovatelja, kako bi svaki radni dan bio ugodniji i produktivniji.

Aktivno sjedalo II²

Aktivno sjedalo II²

Novi Active Seat II upotrebljava tehnologiju brzog reakcijskog električnog ovjesa za izoliranje od čak 90 % vertikalnih pokreta. Uživajte u vrhunskoj kvaliteti vožnje u najtežim uvjetima.

Infotainment sustav²

Infotainment sustav²

Suvremeni digitalni radio sa dodirom zaslona 6,5’’ radi sa sustavom Apple CarPlay i pruža mnoštvo mogućnosti za zabavu. Potpuno novi audiosustav sa 6 zvučnika i snažnim niskofrekvencijskim zvučnikom koji su dizajnirali vrhunski stručnjaci za zvuk, pruža kvalitetu zvuka koncertne dvorane.

Jamstvo za gorivo

Program jamstva za gorivo

Naše obećanje: zajamčena ekonomičnost goriva. Ili povrat novca5. Iskoristite više od naše ciljne potrošnje goriva i refundirat ćemo razliku. Iskoristite manje i platit ćemo vam bonus od 2x razlika. Jamstvo za gorivo uključuje traktore 6R, 7R i 8R u primjenama u polju i u načinu transporta.

Popravak i održavanje

Popravak i održavanje

John Deere traktori predstavljaju niske troškove održavanja. Uz to ugovori za PowerGard štite vas od troška za nepredviđeni popravak u trajanju do 8 godina / 8000 sati.

Amortizacija

Amortizacija

Veća nabavna cijena ne znači veći trošak vlasništva. Kao traženi globalni brend, John Deere gradi vrlo pouzdane traktore koji održavaju svoju vrijednost. To rezultira višom prodajnom vrijednošću s nižim troškovima amortizacije.

Unbeaten
Nepobijeđen u preciznoj poljoprivredi

Na temelju proizvodnog troška pšenice od 450 EUR/ha, značajka povezivosti John Deere može vam uštedjeti do 57 EUR/ha*.

Upravljanje odjeljkom i besplatni
AutoTrac SF1

49,80 €/ha

Uštedite do*

Bežična komunikacija
između ureda i stroja

6,00 €/ha

Uštedite do*

Udaljeni pristup zaslonu
iz mobilnih aplikacija

1,40 €/ha

Uštedite do*

Kontrola sekcija

Aktivacije Premium ili Ultimate uključene u naše pakete Precizne poljoprivrede za vas uvode upravljanje odjeljcima<sup>6</sup> i još mnogo toga. U kombinaciji s našim besplatnim signalom korekcije SF1 s točnošću od 15 cm između prolaza, upravljanje odjeljcima pruža znatno smanjenje ulaznog troška.

Bežični prijenos podataka

U naše pakete Precizne poljoprivrede uključen je JDLink Connect koji važne podatke o radu vašeg stroja bežično prenosi vašem računu u aplikaciji John Deere Operations Center. Možete im pristupiti i putem aplikacije MyOperations. Dostupnost tih podataka štedi vam mnogo vremena.

Daljinski pristup zaslonu

Udaljeni pristup zaslonu putem aplikacija MyOperations dopušta vam da daljinski pomognete vozačima s postavljanjem stroja, podešavanjem radom – kao da stvrano postoje u kabinama. To znači: bržu pomoć za manje iskusne vozače i rad bez neželjenih prekida u glavnoj sezoni.


1 Traktori 8RX

2 Traktori 7R, 8R, 8RT, 8RX

3 Traktori 6R, 7R, 8R

4Zahtijeva AutoPowr mjenjač

5 Jamstveni programi za gorivo vrijedi i nude ga samo involvirani John Deere zastupnici od 1. studenog 2019. do 31. listopada 2020. za sve traktore serije 6R, 7R i 8R, koji budu kupljeni ili uzeti na leasing u tom vremenskom rasponu te zahtijevaju eksplicitnu online prijavu. Jamstveni program vrijedi za primjene u polju i za transportne primjene (iznad 20 kph) u skladu s dostavljenim JDLink podacima. Poticaj se primjenjuje za prvu godinu vlasništva. John Deere nadoknađuje razliku između prosječne potrošnje goriva u načinu transporta i ciljane potrošnje goriva. Ako je potrošnja iznad cilja, povrat će se temeljiti na broju dodatnih litara potrošenog goriva. Ako je ispod cilja, povrat se temelji na 2 x ušteđenom broju litara goriva. Bonus za učinkovitost (ispod cilja) ograničen je na maksimalno 3000 €. Obratite se John Deere zastupniku za više informacija o procesu upisa.

6Mogućnost nadogradnje na SF3 i RTK

* Ulazni trošak za pšenicu prema podacima mreže poljoprivrednih stručnjaka Agribenchmark za FR, UK, DE. Dizel / ha prema podacima mreže poljoprivrednih stručnjaka Agribenchmark za FR, UK, DE. Smanjenje ulaznih troškova za sustave navođenja s točnošću od 15 cm iznosi 8 % prema Lohnunternehmen 1/2010. U ovom slučaju uspoređujemo razliku samo u odnosu na manje točan signal EGNOS od 30 cm, stoga korist iznosi pola od 8 % = 4 %. Trošak rada prema podacima mreže poljoprivrednih stručnjaka Agribenchmark za FR, UK, DE. Povećanje produktivnosti uz SF1 prema Landtechnik 6/2006 iznosi 14 %. I u ovom slu‘čaju se koristi sustav za korekciju signala EGNOS od 30 cm, što iznosi 14% / 2 = 7%. Smanjenje ulaznog troška upravljanja odjeljcima prema Profi Dec. 2012. Imajte na umu da je korist veća što je polje manje i što je njegov oblik manje pravokutan kao i što je radna širina alata veća i što su pojedinačni odjeljci koji se obrađuju alatom manji. Korist od upravljanja odjeljcima minimalna je za velika polja pravokutnog oblika.

Pretpostavke:
Veća brzina u polju: svi podaci za postavljanje (klijent, poljoprivredno gospodarstvo, polje, traktor, dimenzije i pomaci alata, proizvodi i rukovatelji) unaprijed su pripremljeni u datoteci za postavljanje u alatu Setup Builder i bežično poslani traktoru. Tako su po dolasku na polje svi podaci potrebni za dokumentiranje već učitani na zaslon i vozač ih samo treba potvrditi. Na taj način štede se 3 minute na početku svake obrade polja. Trošak rada samo je pretpostavka i može se razlikovati. Za izračun vrijednosti troška po hektaru kao pretpostavku smo uzeli poljoprivredno gospodarstvo veličine 100 ha. Kad bi na poljoprivrednom gospodarstvu veličine 300 ha bilo 30 polja, vrijednost uštede bila bi 1 € / ha umjesto 3 € / ha. Administrativni dio posla već je odrađen: ovo je opis koristi od digitalnog bilježenja svih podataka. Upravitelj poljo‘privrednog gospodarstva ne treba više kopirati papirnatu dokumentaciju u svom sustavu upravljanja poljoprivrednim gospodarstvom, umjesto toga, može preuzeti sve detaljne podatke uključujući podatke iz alata Field Analyzer ili Agronomic Report. To može učiniti kad god mu odgovara, a usto podatke može vidjeti u aplikaciji MyOperations u svakom trenutku. Također: za izračun vrijednosti troška po hektaru kao pretpostavku uzeli poljoprivredno gospodarstvo veličine 100 ha. Kad bi na poljoprivrednom gospodarstvu veličine 300 ha bilo 30 polja, vrijednost uštede bila bi 1 € / ha umjesto 3 € / ha.

Dodatne pogodnosti aplikacije MyOperations:
– Upravljanje voznim parkom – uvijek imajte svoj vozni park na oku: smanjite broj telefonskih poziva za 50 %, telefonski pozivi
– odluke koje se temelje na činjenicama: nova kartica za analizu
– pruža već 2h uštede vremena / sezona kada upravitelj poljoprivrednog gospodarstva podržava sezonskog radnika (70€/h trošak rada). Korist od uštede vremena: 1,40€/ha