Serija traktora 6R

Budite pametni, učinite više

Nadovezujući se na njenu legendarnu vučnu snagu, pouzdanost i udobnost, seriji 6R dodali smo dva nova, pa čak i pametnija modela. Mali okvir 6R 150 i srednji okvir 6R 185 zaokružuju ponudu iznimno inteligentnim značajkama automatizacije i izvanrednim transportnim performansama. Svaki 6R traktor dizajniran je i projektiran da bude najsvestraniji, laganiji i najsnažniji sastavni dio vaše radne snage.

Traktori serije 6r, veliki, žuti

6R 250 ŠTEDI VIŠE GORIVA

Od 2018. John Deere 6R 250 vodeći je na testu DLG-PowerMix-Transport Test 2.0 (transportna primjena)¹, – sa 348 g/kWh dizela i 16 g/kWh DEF-a, na kojem je 6R 250 imao najmanju potrošnju goriva u usporedbi sa svim testiranim konkurentima¹.

Povrh toga, Poljoprivredna komora Donja Saska (Njemačka) potvrdila je iznimnu učinkovitost traktora 6R 215 na testu traktora 2020³.

      

Učinite više, učinite to bolje i učinite to učinkovitije. Izrađujemo seriju 6R za postignuća

Precizna poljoprivreda

Precizna poljoprivreda

U traktoru serije 6R Series spremni ste za tehno’logiju koja besprijekorno povezuje strojeve i ljude, dodaje neviđenu točnost i učinkovitost i pruža uvide koji stvaraju istinsku prednost.

Broj 1 u transportu¹²

Broj 1 u transportu¹²

Naš traktor 6R 250 nepobijeđen je u DLG PowerMix Transport 2.0 testu, a Poljoprivredna komora Donja Saska (Njemačka) potvrdila je izuzetnu učinkovitost traktora 6R 215 u svom testu traktora 2020.

Pametniji prednji utovarivači

Pametniji prednji utovarivači

Lako i brzo za montažu, naši utovarivači, opremljeni su inteligentnim značajkama – koje povećavaju vašu produktivnost s funkcijom Povratak na poziciju, povećavaju preciznost s dinamičkim vaganjem i sprječavaju gubitke materijala pomoću elektroničke naprave Level-to-Horizon.

Kabina i upravljanje

Kabina i upravljanje

Uči’nit ćete sve što možete do sada u ovoj iznimno prostranoj 3,33 m³ vrlo tihoj kabini od 71 dB(A) s novim Corner Post zaslonom. Ovladajte snagom 6R s lakoćom na CommandPRO™ upravljačkoj ručici i njenih 11 podesivih gumbi.

UDOBNOST

Udobnost

Budite oprezni i održavajte opušten fokus: Ovjes™ prednje osovine TLS Plus i ovjes kabine HCS Plus surađuju da bi osigurali najbolje iskustvo vožnje & u polju i na cesti.

ComfortSmarter hidraulika

Pametnija hidraulika

Povećajte ljestvicu produktivnosti: Pametnije inteligentno upravljanje snagom za najviše 40 dodatnih KS u hidrauličnim primjenama i za najviše šest stražnjih selektivnih upravljačkih ventila (SCV’i) s hidrauličnim protokom do 195 l/min.

6R Broucher

Otkrijte cijelu priču

Uronite u detalje onoga što seriju 6R čini tako sjajnom, – pogledajte brošuru o proizvodima serije 6R.

Precizna poljoprivreda

Precizna poljoprivreda

Saznajte više o brojnim primjenama i prednostima John Deere tehnologije precizne poljoprivrede.

Prednji utovarivač

Prednji utovarivač

Pitate se je li vrije’me za utovarivač? Provjerite što imamo i saznajte što vam odgo’vara!

PowerGard

PowerGard

Paket za njegu PowerGard raspodjeljuje troškove održavanja.

¹Profi rezultati testa, testiranje traktora “John Deere 6250R: More Vario”, 06/2018; www.profi.de DLG-PowerMix-Transport Test 2.0 (transportna primjena); str. 10 do 16: https://pruefberichte.dlg.org/filestorage/0618_John_Deere_6250R.pdf

² DLG-PowerMix test br. 7369; (www.dlg.org)

³ Poljoprivredna komora Donja Saska (Njemačka), test traktora. “Usporedbom standardnih traktora (bez Unimoga) John Deere postigao je najmanju potrošnju dizela. [...] Zanimljivo je da je, unatoč niskoj potrošnji goriva, traktor 6215R bio i najbrži pri ubrzavanju s dvije prikolice”; www.‌lwk-niedersachsen.‌de.