Serija traktora 6R

Budite pametni, učinite više

Nadovezujući se na njenu legendarnu vučnu snagu, pouzdanost i udobnost, seriji 6R dodali smo dva nova, pa čak i pametnija modela. Mali okvir 6R 150 i srednji okvir 6R 185 zaokružuju ponudu iznimno inteligentnim značajkama automatizacije i izvanrednim transportnim performansama. Svaki 6R traktor dizajniran je i projektiran da bude najsvestraniji, laganiji i najsnažniji sastavni dio vaše radne snage.

Pravi izbor za sve

Pogledajte kako serija 6R spaja snagu, performanse i digitalnu inteligenciju, kako bi vam pomogla savladati sve izazove na vašem terenu, vašem vremenu, ili s kojima bi vas operativni prozori mogli suočiti. Bez obzira na vaše ciljeve, posto’ji 6R koji će vas odvesti tamo.

1-Click-Go – AutoSetup

Smanjite vrijeme postavljanja na polju čak i do 50 %: Planirajte zadatke u Operations Center i oni će se automatski pojaviti na zaslonu Gen4 kada unesete u polje, – samo jedan klik potvrđuje pojedinosti za početak rada.

      

Učinite više, učinite to bolje i učinite to učinkovitije. Izrađujemo seriju 6R za postignuća

Precizna poljoprivreda

Precizna poljoprivreda

U traktoru serije 6R Series spremni ste za tehno’logiju koja besprijekorno povezuje strojeve i ljude, dodaje neviđenu točnost i učinkovitost i pruža uvide koji stvaraju istinsku prednost.

Broj 1 u transportu

Broj 1 u transportu

Naš traktor 6R 250 nepobijeđen je u DLG PowerMix Transport 2.0 testu, a Poljoprivredna komora Donja Saska (Njemačka) potvrdila je izuzetnu učinkovitost traktora 6R 215 u svom testu traktora 2020.*.

Pametniji prednji utovarivači

Pametniji prednji utovarivači

Lako i brzo za montažu, naši utovarivači, opremljeni su inteligentnim značajkama – koje povećavaju vašu produktivnost s funkcijom Povratak na poziciju, povećavaju preciznost s dinamičkim vaganjem i sprječavaju gubitke materijala pomoću elektroničke naprave Level-to-Horizon.

Kabina i upravljanje

Kabina i upravljanje

Uči’nit ćete sve što možete do sada u ovoj iznimno prostranoj 3,33 m³ vrlo tihoj kabini od 71 dB(A) s novim Corner Post zaslonom. Ovladajte snagom 6R s lakoćom na CommandPRO™ upravljačkoj ručici i njenih 11 podesivih gumbi.

UDOBNOST

Udobnost

Budite oprezni i održavajte opušten fokus: Ovjes™ prednje osovine TLS Plus i ovjes kabine HCS Plus surađuju da bi osigurali najbolje iskustvo vožnje & u polju i na cesti.

ComfortSmarter hidraulika

Pametnija hidraulika

Povećajte ljestvicu produktivnosti: Pametnije inteligentno upravljanje snagom za najviše 40 dodatnih KS u hidrauličnim primjenama i za najviše šest stražnjih selektivnih upravljačkih ventila (SCV’i) s hidrauličnim protokom do 160 l/min.

Sjednite, opustite se i pogledajte ove zanimljive videozapise kako bi’ste saznali sve što ste ikada htjeli znati o seriji 6R.

6R Broucher

Otkrijte cijelu priču

Uronite u detalje onoga što seriju 6R čini tako sjajnom, – pogledajte brošuru o proizvodima serije 6R.

Precizna poljoprivreda

Precizna poljoprivreda

Saznajte više o brojnim primjenama i prednostima John Deere tehnologije precizne poljoprivrede.

Prednji utovarivač

Prednji utovarivač

Pitate se je li vrije’me za utovarivač? Provjerite što imamo i saznajte što vam odgo’vara!

PowerGard

PowerGard

Paket za njegu PowerGard raspodjeljuje troškove održavanja.