Traktori serije 7

Na dodjeli međunarodnih nagrada za traktor godine 2022. suci su bili impresionirani širokim rasponom kvaliteta stroja 7R 350 AutoPowr™ koje je pokazao u odnosu na svoje konkurente u segmentu velikih traktora i proglasili su ga ukupnim pobjednikom. Posebno su istaknuli luksuznu udobnost koju nudi posebno prostrana kabina traktora serije 7R i vrhunske performanse u polju koje pokazuje taj traktor.

      

      

Pogledajmo neke od pojedinačnih značajki koje čine superiorno iskustvo serije 7R koje vas očekuje.

Dodajte težak balast – laganim dodirom

Dodajte težak balast – laganim dodirom

EZ Ballast ekskluzivno omogućuje optimalno balastiranje 7R traktora – posebice dobro za poljoprivrednike i ugovorne partnere koji imaju potrebu za čestim prebacivanjem između primjena u polju i na cesti. Možete dodati ili skinuti uteg od 1,7 tona u sekundama, dodirom na tipku, bez potrebe za napuštanjem kabine.

Stvarna snaga

Stvarna snaga

Spoznajte pravu snagu! Naljepnica na poklopcu motora traktora pokazuje samo nazivnu snagu motora. Ali naši motori pružaju porast okretnog momenta do 40 % i impresivnu snagu od oko 10 % – “maksimalna snaga” koja je uvijek dostupna pod bilo kojim uvjetima.

Ultimativna udobnost u kabini

Ultimativna udobnost u kabini

Uživajte u najboljem iskustvu udobnosti koje pruža kabina, zahvaljujući visoko učinkovitom ovjesu kabine, našem sustavu ActiveSeat™ II s proaktivnim prigušenjem vibracija, funkcijama masaže, elektroničkim kontrolama, zakretanjem sjedala za 65°, tri oslonca za noge te obuhvatnim zvučnim sustavom 6.1 i integriranim hladnjakom… i još mnogo toga.

Nenadmašno sučelje za vozača

Nenadmašno sučelje za vozača

Svladavanje snage traktora serije 7R jednostavno je i učinkovito s pomoću upravljačke ručice CommandPRO™ i njenih 11 podesivih gumba. Ujednačeno ergonomsko sučelje za vozača omogućuje vam usredotočenu kontrolu i svaki radni dan čini udobnijim i produktivnijim.

1-Click-Go-AutoSetup: skratite vrijeme postavljanja za do 50 %

1-Click-Go-AutoSetup: skratite vrijeme postavljanja za do 50 %

Dosta vam je pisanja bilješki i gubljenja vremena klikanjem po zaslonima? Skratiti vrijeme postavljanja na polju za do 50 % uz 1-Click-Go-AutoSetup: vaši unaprijed planirani radni zadaci u alatu Operations Center automatski se pojavljuju na zaslonu 4. generacije kada stroj uđe u polje. Sve što vozač mora učiniti je potvrditi detalje jednim klikom i spreman je za rad*.

Precizna poljoprivreda: bolja poljoprivreda

Precizna poljoprivreda: bolja poljoprivreda

Poboljšanja učinkovitosti i produktivnosti koje možete postići aktiviranjem značajki CommandCenter Premium, automatizacija zakreta AutoTrac™, pasivno navođenje alata AutoTrac™ i Machine Sync rezultiraju poboljšanjima profitabilnosti i održivosti koja ne možete postići ni na koji drugi način.

Brošura za 7R

Otkrijte cijelu priču

Uronite u detalje onoga što seriju 7R čini tako sjajnom – pogledajte brošuru o proizvodima serije 7R.

POWERGARD™

POWERGARD™

Paket za njegu PowerGard™ fiksira troškove održavanja.

Rješenja za financiranje

Rješenja za financiranje

U odjelu John Deere Financial nudimo vam rješenja za financiranje koja kombiniraju našu usredotočenost na kupca i znanje o John Deere opremi. Razumijemo vaše potrebe za financiranjem bolje od bilo koga drugog.

Precizna poljoprivreda

Precizna poljoprivreda

Naša precizna poljoprivredna rješenja uključuju daljinske nadogradnje softvera i vrijedne značajke poput daljinskog pristupa zaslonu (RDA) za povećanje produktivnosti i vremena neprekidnog rada uz Expert Alerts.

*Stroj mora biti opremljen sustavom CommandCenter™ 4. generacije ili univerzalnim zaslonom (s minimalnim softverom SU20-3), prijemnikom StarFire™ 3000/6000/7000, aktivnom pretplatom na JDLink™ Connect i računom za John Deere Operations Center. Ako još nije opremljen sustavom MTG 4G, potrebna je naknadna prilagodba.