7R 350Traktor

  • 385 KS (283 kW) Maks. snaga (ECE-R 120) + 3 KS (2 kW) IPM
  • 9,0 l motor s 6 cilindra
  • 11,4 t i međuosovinsko rastojanje 2.925 m
  • XXL Comfort kabina sa sjedištem ActiveSeat II, radiom sa zaslonom osjetljivim na dodir i novom upravljačkom palicom CommandPRO
  • Precizna poljoprivredna rješenja
Ispisati
Reaktivni upravljač

Reaktivni upravljač – užitak za vožnju.

Dobro došli u novu vrhunsku opciju upravljača poput onog u automobilu, koja je sada dostupna za sve traktore serije 7: reaktivni upravljač. Upravljač se automatski ponovno centrira kad skrenete iza ugla i ostaje ravno na cesti. Uživajte u izuzetno udobnom i preciznom praćenju voznog traka na autocestama i iskusite upravljanje bez napora pri ulasku u zavoje na cesti i izlasku iz njih, napuštanju kružnih tokova ili ulasku u T-raskrižje.

Više mogućnosti

Upravljajte serijom 7R sa širim i višim opcijama prednjih i stražnjih guma za povećanu sposobnost kontakta i vuče. Uz povećani kapacitet upravljanja s lakoćom ćete rukovati prednjim priključnim alatima i novim prednjim gumama od 710 mm. Profitirajte maksimalno od zemljišta i pripremite svoje polje za najviše prinose uz pravu obradu tla.

tractor

UDOBNOST VOŽNJE

Novi ActiveSeat II upotrebljava tehnologiju brzog reakcijskog električnog ovjesa za izoliranje od čak 90 % vertikalnih pokreta. Uživajte u vrhunskoj kvaliteti vožnje u najtežim uvjetima.

Suvremeni digitalni radio s dodirnim zaslonom od 6,5" radi sa sustavom Apple CarPlay i Android Auto i pruža mnoštvo opcija za zabavu do kojih je lako doći uz dodirni zaslon koji vam omogućuje prebacivanje između aplikacija.

Na serije 7

POVLAČITE ZA ROTIRANJE

Pogled iznutra u kabinu

7-series-tractor