7R 350Traktor

  • 385 KS (283 kW) Maks. snaga (ECE-R 120) + 3 KS (2 kW) IPM
  • 9,0 l motor s 6 cilindra
  • 11,4 t i međuosovinsko rastojanje 2.925 m
  • XXL Comfort kabina sa sjedištem Active Seat II, radiom sa zaslonom osjetljivim na dodir i novom upravljačkom palicom CommandPRO
  • Precizna poljoprivredna rješenja
Ispisati
Reaktivni upravljač

Reaktivni upravljač – užitak za vožnju.

Dobro došli u novu vrhunsku opciju upravljača poput onog u automobilu, koja je sada dostupna za sve traktore serije 7: reaktivni upravljač. Upravljač se automatski ponovno centrira kad skrenete iza ugla i ostaje ravno na cesti. Uživajte u izuzetno udobnom i preciznom praćenju voznog traka na autocestama i iskusite upravljanje bez napora pri ulasku u zavoje na cesti i izlasku iz njih, napuštanju kružnih tokova ili ulasku u T-raskrižje.

Serija 7R. Premjestite više

PREMJESTITE VIŠE
Mala ukupna težina stroja serije 7R i visoka ocjena konjskih snaga daju ovim traktorima izuzetnu gustoću snage. Ovaj agilni traktor ne samo da ubrzava vaše poteze, već će unaprijediti vaš posao.
Novi integrirani prijemnik StarFire 7500 dobiva punu točnost signala brže nego ikad, dolazi tvornički kalibriran i opremljen je značajkama za zaštitu od krađe. 

UDOBNOST VOŽNJE

Novi Active Seat II upotrebljava tehnologiju brzog reakcijskog električnog ovjesa za izoliranje od čak 90 % vertikalnih pokreta. Uživajte u vrhunskoj kvaliteti vožnje u najtežim uvjetima.

Suvremeni digitalni radio s dodirnim zaslonom od 6,5" radi sa sustavom Apple CarPlay i pruža mnoštvo opcija za zabavu do kojih je lako doći uz dodirni zaslon koji vam omogućuje prebacivanje između aplikacija.

7R 350 Traktor

POVLAČITE ZA ROTIRANJE

Pogled iznutra u kabinu

POVLAČITE ZA ROTIRANJE