6R 150Traktor

 • 165 ks (121 kW) maks. snaga (ECE-R120) + 12 ks (9 kW) IPM
 • 4,5 l motor s 4 cilindra
 • 6,5 t i međuosovinsko rastojanje 2,58 m
 • XXL kabina ComfortView™ ( 3,33m³) s 2 panoramska vrata ili B-stupom na lijevoj strani i zaslonom CommandCenter™ 4. generacije s 71 d(B)A
 • Izbor transmisije: AutoPowr
Ispiši
REZERVIRANO MJESTO ALTERNATIVNI TEKST

Serija 6R: Budite pametni, učinite više.

Traktori 6R malog okvira: Kompaktan, lagan i snažan

Doživite svestranost ovog pokretljivog 4-cilindričnog traktora visokih konjskih snaga sa snažnom hidraulikom, velikim kapacitetom dizanja i velikim gumama.

Istaknute značajke traktora 6R 150

Doživite svestranost ovog jedinstvenog, snažnog 4-cilindarskog kompaktnog traktora.
Upoznajte se s istaknutim značajkama i značajkama za povećanje učinkovitosti

 • Performanse s uštedom goriva

  Vrhunski jednostavan rad našeg najboljeg prijenosa AutoPowr™ nadopunjuje snagu i zakretni moment traktora 6R 150 kako bi pružio iznimno visoku razinu radne udobnosti i uštede goriva, kao što potvrđuju nedavna ispitivanja.

   

  Zanima vas? Više detalja na sljedećim slajdovima! >

   

  Performanse s uštedom goriva
 • Niska potrošnja dizela i vrlo dobre performanse¹

  DLG-PowerMix-Test 2.0 (primjene u polju) potvrdio je nisku potrošnju goriva traktora 6R 150 sa samo 274 g/kWh dizela i 8 g/kWh DEF-a.¹

   

  ¹PROFI 02/2023 (www.profi.de)

  Niska potrošnja dizela i vrlo dobre performanse1
 • Najbolja ušteda goriva¹ 4-cil. U transporu

  DLG-PowerMix-Test 2.0 (primjene u transportu) potvrdio je nisku potrošnju goriva traktora 6R 150 sa samo 375 g/kWh dizela i 12 g/kWh DEF-a.¹

   

  ¹PROFI 02/2023 (www.profi.de)

  6R 150: dokazana učinkovitost goriva5
 • Automatizacija sljedeće razine

  Uživajte u dodanim prednostima produktivnosti naših naprednih licenci kao što su AutoTracTM Turn Automation, AutoTracTM Implement Guidance Passive, AutoPathTM, MachineSync i In-Field Data Sharing.

   

  Saznajte više o pojedinim značajkama na sljedećim slajdovima >

  Automatizacija sljedeće razine
 • AutoPath™

  AutoPath™ automatski stvara linije navođenja na temelju podataka prikupljenih prvim prolaskom alata za obradu ili sadilice. Preuzima upravljanje vašom linijom navođenja, štiti ulaganje u hranjive tvari i pomaže vam u svakom prolasku s povjerenjem i preciznošću. Bez obzira na širinu alata koji koristite za sadnju, prskanje ili žetvu, AutoPath™ osigurava da gume uvijek slijede zasađene redove i ostaju podalje od usjeva.

  AutoPath™
 • Najbolji svestrani traktor i broj 1 u vaganju¹

  U najnovijem ispitivanju traktora časopisa Trekker Magazine iz veljače 2023., kombinacija traktora 6R 150 i utovarivača 643R postigla je najbolje rezultate. Dosegnite nove razine produktivnosti uz pobjedničku kombinaciju traktora 6R i utovarivača 643R s
  našim dinamičkim sustavom vaganja te funkcijama return-to-position i level-to-horizon.

   

  ¹ Trekker 02/2023 (www.trekkermagazine.nl)

   

  Saznajte više o funkciji na sljedećem slajdu >

  Najbolji svestrani traktor i broj 1 u vaganju¹
 • Učinkovita preciznost

  Poboljšajte svoju preciznost u pokretu1: naš sustav dinamičnog vaganja omogućuje vam da napunite žlicu na točnu željenu težinu i omogućuje vam da stvorite recepte za punjenje kola korak-po-korak.

   

  ¹ Trekker 02/2023 (www.trekkermagazine.nl)

  Učinkovita preciznost
 • Radite bolje nego ikad

  Sjest ćete na svoje sjedalo s vrhunskim ovjesom i dvostrukim pokretom, pogledati uokolo i pomisliti: u ovome ću odraditi sav posao. Bolje, brže, učinkovitije. A uz tihih 71 dB(A), uživat ćete u mirnom, usredotočenom vremenu u prostranoj kabini od 3,33 m³
  .

   

  Saznajte više na sljedećim slajdovima >

  Radite bolje nego ikad
 • Sjedalo s dvostrukim pokretom

  Sada s poboljšanim ovjesom, ovo iznimno udobno sjedalo dostupno je kao opcija. Gornji dio naslona okreće se kako se i vozač okreće, pružajući potporu leđima dok omogućuje poboljšanu vidljivost unatrag.

  Sjedalo s dvostrukim pokretom
 • Vrata koja ne vidite

  Naša panoramska vrata nisu nešto na prvi pogled. To je dobro. Uživat ćete u neometanom pogledu koji vam pružaju. Dostupan je i B-stup s lijeve strane.

  Vrata koja ne vidite

Učinite više, učinite to bolje i učinite to učinkovitije. Izrađujemo seriju 6R za postignuća

Maksimizirajte svoj dan s John Deere prednjim utovarivačima

Maksimizirajte svoj dan s John Deere prednjim utovarivačima

Prednji utovarivači John Deere serije R imaju naš dizajn automatskog zapora, zbog čega je proces ugradnje utovarivača i priključne opreme jednostavan kao click & go. Naš dodatni tehnološki paket povećava vašu produktivnost.

Dinamično vaganje

Dinamično vaganje

Poboljšajte svoju preciznost u pokretu: naš sustav dinamičnog vaganja omogućuje vam da napunite žlicu na točnu željenu težinu i omogućuje vam da stvorite recepte za punjenje kolica korak-po-korak.

Povratak na položaj

Povratak na položaj

Povećajte svoju produktivnost za ponavljajuće zadatke. Funkcijom povratka na položaj možete spremiti do četiri položaja priključnog alata za brzo i udobno postavljanje pomoću upravljačke ručice.

Poravnanje s obzorom

Poravnanje s obzorom

Ova ekskluzivna značajka izravnava priključnu opremu paralelno s tlom, ne samo s traktorom. Prijevozite bale brže, nikada ne prosipajte ili ispuštajte robu i uživajte u općenito glatkijoj vožnji.

CommandARM: Intuitivno upravljanje

CommandARM: Intuitivno upravljanje

Serija 6R omogućava jednostavno upravljanje sofisticiranom poljoprivrednom tehnologijom. Sve je nadohvat ruke, i naš CommandCenter s dodirnim zaslonom značajkama fluidne navigacije s prečacima i upitima za pomoć.

Nova elektronička upravljačka ručica s reverzerom

Nova elektronička upravljačka ručica s reverzerom

Bez sumnje najergonomskiji i najudobniji način rada s prednjim utovarivačem. Plus novi reverzer na upravljačkoj ručici omogućuje vam mijenjanje smjera kretanja traktora pritiskom na gumb. Upravljačka ručica može se potpuno konfigurirati i kontrolira sve SCV-ove, prednju podiznu polugu pa čak i funkcije ISOBUS.

Pogled na kabinu

POVUCITE ZA ZAKRETANJE

Pogled izvana

POVUCITE ZA ZAKRETANJE