6R 150Traktor

  • 165 ks (121 kW) maks. snaga (ECE-R120) + 12 ks (9 kW) IPM
  • 4,5 l motor s 4 cilindra
  • 6,5 t i međuosovinsko rastojanje 2,58 m
  • XXL kabina ComfortView™ ( 3,33m³) s 2 panoramska vrata ili B-stupom na lijevoj strani i zaslonom CommandCenter™ 4. generacije s 71 d(B)A
  • Izbor transmisije: AutoPowr
Ispisati

Serija 6R: Budite pametni, učinite više.

Traktori 6R malog okvira: Kompaktan, lagan i snažan

Doživite svestranost ovog pokretljivog 4-cilindričnog traktora visokih konjskih snaga sa snažnom hidraulikom, velikim kapacitetom dizanja i velikim gumama.

Maksimizirajte svoj dan s John Deere prednjim utovarivačima

Maksimizirajte svoj dan s John Deere prednjim utovarivačima

Prednji utovarivači John Deere serije R imaju naš dizajn automatskog zapora, zbog čega je proces ugradnje utovarivača i priključne opreme jednostavan kao click & go. Naš dodatni tehnološki paket povećava vašu produktivnost.

Dinamično vaganje

Dinamično vaganje

Poboljšajte svoju preciznost u pokretu: naš sustav dinamičnog vaganja omogućuje vam da napunite žlicu na točnu željenu težinu i omogućuje vam da stvorite recepte za punjenje kolica korak-po-korak.

Povratak na položaj

Povratak na položaj

Povećajte svoju produktivnost za ponavljajuće zadatke. Funkcijom povratka na položaj možete spremiti do četiri položaja priključnog alata za brzo i udobno postavljanje pomoću upravljačke ručice.

Poravnanje s obzorom

Poravnanje s obzorom

Ova ekskluzivna značajka izravnava priključnu opremu paralelno s tlom, ne samo s traktorom. Prijevozite bale brže, nikada ne prosipajte ili ispuštajte robu i uživajte u općenito glatkijoj vožnji.

CommandARM: Intuitivno upravljanje

CommandARM: Intuitivno upravljanje

Serija 6R omogućava jednostavno upravljanje sofisticiranom poljoprivrednom tehnologijom. Sve je nadohvat ruke, i naš CommandCenter s dodirnim zaslonom značajkama fluidne navigacije s prečacima i upitima za pomoć.

Nova elektronička upravljačka ručica s reverzerom

Nova elektronička upravljačka ručica s reverzerom

Bez sumnje najergonomskiji i najudobniji način rada s prednjim utovarivačem. Plus novi reverzer na upravljačkoj ručici omogućuje vam mijenjanje smjera kretanja traktora pritiskom na gumb. Upravljačka ručica može se potpuno konfigurirati i kontrolira sve SCV-ove, prednju podiznu polugu pa čak i funkcije ISOBUS.

6R Traktor

POVLAČITE ZA ROTIRANJE

Pogled izvan u kabinu

POVLAČITE ZA ROTIRANJE