Najbolji izbor za prevrtanje sijena i otkose

Savršeno je rješenje kada izravno rezanje nije moguće

 

BP15 za spajanje/prevrtanje otkosa s malim gubicima u drobljenju

BP15 je savršeno je rješenje kada izravno rezanje nije moguće zbog vremenskih uvjeta ili osjetljivih usjeva. Dvostruki trakasti izlazni sustav, FieldGlide sustav ovjesa i velika pužnica s poboljšanim rasporedom zubaca, pružaju odličnu dobavu i obradu usjeva.

 

Optimizirani remen za skupljanje za nesmetan dovod materijala

Nesmetan dovod materijala

Traka za sakupljanje optimizirana je za podizanje usjeva i prijenos do druge trake koja ga prenosi vodoravno i ravno do mjesta ispod velikog dobavnog bubnja. To daje nesmetan dovod materijala, čak i s velikim količinama materijala. Brzina trake također se može namjestiti iz kabine od 3 - 15 m/min.

Veliko svrdlo promjera 660mm za velike količine usjeva

Razvijeno za velike količine usjeva

Raspon letova od 57 mm, velikog svrdla od 660 mm, lako se prilagođava velikim količinama usjeva, – neprestano dovodeći kombajn za maksimalne performanse. Mjerni kotači se mogu podesiti na pet različitih postavki visine bez potrebe za alatima. Ovo optimizira visinu sakupljanja za različite usjeve i uvjete. Mjerni kotači također poboljšavaju praćenje tla i pomažu u apsorbiranju neravnina na neravnom terenu.

Za sve veličine prevrtanja sijena zbog širokog otvora od 915 mm

Prilagođava se veličini otkosa

Široki otvor od 915 mm prilagođava se bilo kojoj veličini otkosa. Hidraulični cilindri s dvostrukim djelovanjem omogućuju bržu reakciju i održavanje pritiska na otkosu kako bi se postigla bolja dobava.  Može se ugraditi štitnik kako bi se smanjio usjev koji prolazi preko stražnjeg dijela okvira bez utjecaja na vidljivost dobavnog dijela.

Kliknite na broj modela da biste dobili više informacija o BP15.

MODELOtvaranje, mmPromjer pužnice, mmRaspon plutanja, mmBrzina remena, m/min

915

660

57

3 - 15