Serija X9. 100 tonski kombajn

Serija X
Najbolje performanse:

Najbolje performanse:

Više od 100 tona na sat. Manje od 1 % gubitaka. Nije stv’var u ogromnoj moći. Ri’ječ je o učinkovitom dizajnu. S najširom karoserijom bilo kojeg kombajna na tržištu, X9 treba izuzetno malo energije za vršidbu, odvajanje i čišćenje.

X9. REFORMANSE PODIGNUTE NA NOVU RAZINU

Najbolje iskorišteno vrijeme

Najbolje iskorišteno vrijeme

X9 je dizajniran da radi uz minimalno održavanje i posjeduje značajke koje štede vrijeme kako bi se maksimizirao žetveni dan. Sveobuhvatna podrška zastupnika nakon prodaje putem našeg paketa Harvest Promise uključuje rezervni stroj i daljinski nadzor uz funkciju Expert Alerts, alatom za predviđajuće održavanje koji prepoznaje potencijalne kvarove prije nego što se dogode.

X9. PROVEDITE VIŠE VREMENA U ŽETVI

Najbolja udobnost

Najbolja udobnost

X9 je naš najudobniji kombajn do sada. Najluksuznija i najtiša kabina koju smo ikad stvorili. Logično dizajnirani sustavi kontrole žetve s intuitivnim zaslonom osjetljivim na dodir, prilagodljivi individualnim željama. Plus automatizirane kontrole za optimizaciju performansi i kontrolu cjelokupne žetve.

X9. OPUSTITE SE I UŽIVAJTE U ISKUSTVU.

Najbolje upravljanje

Najbolje upravljanje

X9 je digitalni sustav za žetvu. Mobilne aplikacije i bežični prijenos podataka pružaju neviđenu kontrolu upravljanja. John Deere Operations Center, dostupan je s bilo kojeg uređaja, sigurno pohranjuje sve podatke o žetvi. Otvoren mreži neovisnih pružatelja softvera, može poboljšati agronomsko odlučivanje za veće prinose i bolju dugoročnu profitabilnost.

X9. PREDVODI DIGITALNU REVOLUCIJU

Serija X

MODELMaks. snaga (ECE-R120), HP (kW)Širina kanala, mmDjelotvorno područje vršidbe, m²Ukupna površina za aktivnu separaciju, m²Ukupna površina tresača, m²

639 (470)

1.720

4,00

5,65

7,00

700 (515)

1.720

4,00

5,65

7,00