Senzor zrna

HarvestLab: vaša nova supermoć

Senzor zrna John Deere HarvestLab™ pruža podatke o kvaliteti usjeva u stvarnom vremenu dok žanjete*. Nadopunjuje karte prinosa pružajući vam uvide za bolje upravljanje hranjivim tvarima, odabir sorti sjemena te stavljanje na tržište i skladištenje usjeva.

Bolje upravljajte hranjivim tvarima

Bolje upravljajte hranjivim tvarima

Steknite jasnije razumijevanje koje su hranjive tvari, primjerice dušik, uspješno pretvorene u proteine ili ulje. Zatim upotrijebite te podatke kako biste bolje iskoristili gnojivo za sljedeću sezonu.

Optimizirajte svoje sorte sjemena

Optimizirajte svoje sorte sjemena

Sorte pšenice ili uljane repice mogu mnogo obećavati na papiru, ali kada ih uzgajate, rezultati možda neće uvijek ispuniti očekivanja. HarvestLab vam pomaže da bolje razumijete čimbenike specifične za lokaciju kako biste pronašli optimalnu raznolikost.

kontrolirajte prodaju usjeva

Kontrolirajte prodaju usjeva

Saznajte je li vaša pšenica pogodna za kruh ili hranu za životinje dok žanjete. Odvojite pojedine terete prema sadržaju proteina i pohranite ih zasebno za najbolju cijenu zrna.

Povezane teme

žetva kombajnom serija t

Serija T 50 tona/h**

Najveća površina odvajanja od bilo kojeg kombajna sa slamotresom na tržištu. Njegov jedinstveno konfiguriran sustav za vršidbu i odvajanje s više bubnjeva pruža nenadmašnu kvalitetu slame. Za kompaktni kombajn performanse su vrhunske.

pametna poljoprivreda

Pametna poljoprivreda

Tehnologija precizne poljoprivrede John Deere može vam pomoći u korištenju podataka o žetvi za planiranje sadnje i sijanja za sljedeću sezonu.

*Dostupno samo na T i S-seriji
**Ispitivanja protoka:
serija S – interno terensko ispitivanje tvrtke John Deere u La Rochelleu, Francuska, srpanj 2021. i u Aalborgu, Danska, kolovoz 2021.
serija T – terensko ispitivanje Profi, listopad 2020. (www.profi.de)