Visokokvalitetni hederi za kukuruz

Širok raspon širina i razmaka između redova

Kukuruzni hederi dostupne su u širokom rasponu širina i razmaka između redova

Naše visokokvalitetne hedere za kukuruz proizvela je tvrtka Geringhoff u Njemačkoj. Dostupni u velikom rasponu širina i razmacima između redova kako bi odgovarali vašem kapacitetu kombaj ’na, ovi hederi mogu raditi pri velikim brzinama na tlu i u svim uvjetima.  Dizajnirani za minimalno održavanje, tajna Geringhoffove legendarne trajnosti su precizno projektirani prijenosnici, koji koriste unutarnju samopodesivu kliznu spojku kako bi zaštitili pokretne dijelo’ve jedinica.

Modularni pogonski sustav

Dugotrajno i pojednostavljeno održavanje

Umjesto da se redne jedinice spajaju kontinuiranim pogonskim vratilom, između svake redne jedinice nalaze se prijenosnici s spojnicama Centaflex i Zerol prijenosnikom. Oni uklanjaju stres s pogonskog sklopa i osiguravaju pouzdanu žetvu. Rotori i noževi također su zaštićeni čvrstim premazom volfram karbidnog čelika. Dizajn modularnog pogonskog sustava s malim održavanjem ne zahtijeva lan’ce ili remene. Pokrenuti čvrstim aluminijskim prijenosnicima, ovi pogonski sklopovi male snage pomažu uštedjeti gorivo i povećati učinkovitost.

Veliki, visoki razdjelnici usjeva glatko podižu klipove kukuruza u stroj

Nesmetan dovod materijala

Savršeni u skupljanju kukuruza, veliki, visoki razdjelnici usjeva glatko podižu klipove u stroj. Jedinstvena integrirana klizna spojka automatski zateže sabirne lance koji ne zahtijevaju ponovno podešavanje. Rotori vuku materijal prema dolje s osam oštrih i izdržljivih rubova presvučenih volframovim karbidom, bez napora uništavajući biljku kukuruza i stvarajući manje rada za sječkalicu za rezultate s malom potrošnjom goriva i malom snagom. Učinku glatke dobave također pomažu stalni promjer i brzina po cijeloj širini rotora, kao i velike podesive usisne pužnice.

Jednostavno prilagođavanje različitim usjevima u roku od nekoliko sekundi

Brzo prebacivanje na drugu kulturu

Heder se može podesiti u roku od nekoliko sekundi za različite usjeve. Na primjer, postavke razdjelnika usjeva mogu se promijeniti jednostavnim okretanjem kotača rukom. Podešavanje razmaka između lanca i lanca također je prikladno postavljeno pored usisne pužnice. Lanci za sakupljanje automatski se zatežu i prelazak s kukuruza na suncokret je jednostavan. Ako želite promijeniti brzinu hedera, dostupan je opcijski prijenosnik s 2 i 4 brzine.

Broj redovaŠirina reda, cmRadna širina, mVodoravna sječkalicaVertikalna sječkalica

4, 6, 8, 12 ili 16

70, 75 ili 80

2,80 do 12,80

Mais Star SC, Mais Star Horizon, Horizon Star II

Rota Disc, Horizon Star II