STRUČNA PROVJERA
ZA OPREMU ZA TRAVNJAKE

Stručna provjera za opremu za travnjake
Učinak vremena neprekidnog rada

Učinak vremena neprekidnog rada

Stroj koji započinje sezonu u tip-top obliku, ima puno bolje šanse da nastupi bez prekida. Provjerite je li cijela flota spremna za teške poslove koji ih čekaju – te zakažite stručnu provjeru.

stručna provjeraPrednost

Znati što treba tražiti čini razliku – naši John Deere stručnjaci imaju potrebno iskustvo, znanje i alate.

Vaš ekspert za vrijeme neprekidnog rada

Vaš ekspert za vrijeme neprekidnog rada

Certificirani tehničari obavljaju temeljitu tehničku dijagnozu koristeći jedinstvene kontrolne popise John Deere za sve ključne komponente, poput kosilice i sustava za prikupljanje materijala.

all-in-paketSve što trebate, jedna cijena

All-inclusive cijene naših All-in paketa će vam uštedjeti novac. Nakon što saznate rezultate stručne provjere Expert Check, odlučujete koji posao trebamo obaviti za jednu fiksnu cijenu koja uključuje sve dijelove i radnu snagu.

Paket kosilica s vitlom

Paket kosilica s vitlom

Temeljit pregled jedinice vitla za rezanje, profesionalno brušenje i dob’ro je da zamijenite stare noževe originalnim John Deere noževima.

Klima uređaj, servis

Klima uređaj, servis

Dobro promijeni’te filtar zraka i rashladno sredstvo u kabini, super očistite isparivač da biste uklonili bakterije, plus provjerite istjecanje i pregledajte pogonski remen.

Paket nadogradnji XUV ultimate

Paket nadogradnji XUV ultimate

Zaštitite vaš XUV srednje veličine i povećajte udobnost i produktivnost s dva proizvoda - jedan zaštita i jedan udobnost.

Lokator zastupnika

Kako doći do ovoga?

Posjetite vašeg zastupnika već danas

Kontaktirajte nas