Ne riskirajte

NE RISKIRAJTE

Osjetit ćete razliku

 

Jeste li znali da su prave John Deere mlaznice za prskanje dizajnirane za određene namjene? To je’ način na koji mogu postići preciznost sa puno manje proizvoda. Osim toga,’ napravljeni su samo za vaš stroj.

 


Visoke performanse mlaznica za prskanje

Keramički nastavak mlaznice s ravnim mlazom

Keramički nastavak mlaznice s ravnim mlazom

Oni su ide’alni za naknadnu primjenu gnojiva. Kompaktna mlaznica sa šest mlazeva, savršena je za primjenu gnojiva na krmno sjeme s čvrstim sjemenom, a smanjena atomizacija minimizira izgaranje lišća i spaljivanje.

Vrlo nisko odnošenje

Vrlo nisko odnošenje

Idealno za primjenu prije sistemskih herbicida. Njihova Venturi tehnologija uvelike smanjuje odljev, a kapljice ispunjene zrakom i jedinstveni gust uzorak donose učinkovitiji sprej koji smanjuje odljev.

Mlaznice proširenog područja

Mlaznice proširenog područja

Idealno za održavanje konzistentnog kuta raspršivanja u širokom rasponu tlaka do 1 bara. Veličina kapljica podesiva je prema tlaku, a mlaznica održava dobru raspodjelu raspršivanja, stvarajući veće kapljice pri niskom tlaku.

GuardianAir Twin

GuardianAir Twin

Idealno za primjenu fungicida i sredstava za sušenje, sredstava na usjevima s širokim lišćem i za primjenu gdje se sprej mora dopremiti u sklop usjeva ili u visoko postrojenje. Mlaznica kombinira jednoliku pokrivenost raspršivanjem i smanjenim odljevom u jednom dizajnu jednostavnom za ugradnju.

Nisko odnošenje zraka

Nisko odnošenje zraka

Mlaznica je posebno prikladna za proljetnu primjenu u usjevima žitarica, a kombinira jednoliku pokrivnost prskanja smanjenim odljevom i najbolje se koristi na 3 bara za optimalnu pokrivenost prskanjem.

3D

3D

Savršeno za pokrivanje teških vertikalnih ciljeva, poput gruda tla i malog travnog korova. S integriranim nagibom i kutom ventilatora, 3D mlaznice za prskanje zatežu uzorke spreja kako bi umanjile sitne kapljice – što rezultira sa 50-75% manjim potencijalom pomicanja od klasičnih mlaznica s ravnim ventilatorom.