Ne riskirajte

NE RISKIRAJTE

Osjetit ćete razliku

 

Jeste li znali da originalni John Deere hidraulični filtri imaju poseban dizajn za teške uvjete s metalnim završnim kapicama i elementom filtra zalijepljenim na krajnju ploču? To vam jamči veće performanse i bolju zaštitu vašeg hidrauličkog sustava.

 


Filtri

Hidraulični filteri John Deere

John Deere hidraulični filteri sadrže pet otopina vrućeg ljepila kako bi se osigurao ravnomjerni razmak za veći kapacitet. Ostali filtri mogu sadržavati samo dvije otopine vrućeg ljepila. Naši hidraulični filteri posebno su dizajnirani za zaštitu John Deere hidrauličnih sustava od trošenja komponenti i protoka hidrauličnog rasta. Drže zagađivače vani, sprečavaju oštećenja strojeva uslijed taloga i kiseline.

Prednosti

 • Čak i nabori pružaju veći kapacitet za onečišćivače i duži interval servisiranja
 • Ekstra toplo rastopljena ljepila ojačavaju medij i osiguravaju ravnomjerni razmak

Srce učinkovite izvedbe

Filteri za ulje, gorivo i zrak sprječavaju ulazak štetnih čestica u motor, a ujedno smanjuju potrošnju goriva. Prljavi filtri mogu povećati potrošnju goriva do 5% po filtru, tako da je važno promijeniti filtere čim dođu do kraja njihovog učinkovitog životnog vijeka. Budući da su dizajnirani posebno za rad s našim motorima, toplo preporučujemo korištenje originalnih John Deere filtera. Inferiorne kopije uvijek će koštati više nego što štede.

Filtri za gorivo John Deere

Filtri za gorivo John Deere

John Deere filtri za gorivo imaju uske nabore, obložene medije i čvrsto brtvljenje između medija i kućišta filtra.

Voda može nanijeti ozbiljnu štetu na sustavima za gorivo. Za’to su John Deere filtri za gorivo dizajnirani tako da ne samo da hvataju vodu, već i da odbijaju. Posebno obloženi filtrirni medij sigurno čuva vodu istodobno sprečavajući rast hrđe i mikroba što može dovesti do povećane potrošnje goriva.

Prednosti

 • Čvrsti naborii i ravnomjerno raspoređeni mediji osiguravaju visok kapacitet za hvatanje čestica vode i prašine prije nego što uđu u sustav goriva
 • Prekriveni filtrirni medij aktivno odbija vodu i sprječava je da prodire u gorivo
 • Čvrsto brtvilo između kućišta i medija sprječava ulazak nefiltriranog goriva u motor
Filtri za ulje John Deere

Filtri za ulje John Deere

John Deere filtri za ulje imaju čak i razmake medija bez praznina koje bi mogle propustiti onečišćenja. Ostali filtri mogu imati nepravilni razmak, poput filtra s desne strane.

Prljavo ulje otežava rad motora, troši više goriva i skraćuje intervale servisa. John Deere filtri za ulje su dizajnirani da love malene poput jedne petine ljudske vlasi. Inferiorni filtri imaju manji kapacitet prljavštine i omogućuju česticama koje oštećuju da uđu u motor.

Prednosti

 • Čak i nabori i razmaci medija osiguravaju dosljednu filtraciju i bolje performanse
 • Spiralna i nabrana središnja cijev dodaje snagu kako bi se spriječilo da se filterski medij uruši
 • Gumene brtve stvaraju čvršće brtvilo od plastičnih brtvi koje se nalaze na lošijim filtrima
Filtri za zrak John Deere

Filtri za zrak John Deere

Filtri za zrak John Deere još su jedna visokokvalitetna linija obrane od onečišćenja koja upadaju u vaš motor. Smanjuju trošenje motora uklanjanjem prašine, prljavštine i drugih onečišćivača iz ulaznog zraka. Vrlo su učinkoviti kada je u pitanju hvatanje neželjenih čestica.

Prednosti

 • Čak i nabori i stvarniji filtracijski mediji osiguravaju visoku učinkovitost i duže servisne intervale
 • Pravilan protok zraka osigurava minimalno ograničenje protoka, istovremeno uzimajući više onečišćenja od vodećih konkurentskih filtera zraka
 • Čvrsto brtvilo sprječava nečistoće od zaobilaženja filtra