Priključni uređaji za traktor
Dijelovi traktora i priključnih uređaja

Uključite više rada s manje napora.

Provodite značajnu količinu vremena u vašem traktoru. Stoga, naravno, želite da bude opremljen za maksimalnu udobnost i produktivnost. Možemo pomoći. Naš širok asortiman pribora omogućuje vam da se vidite i osjećate bolje, ostanete sigurniji i napravite kratki posao tijekom dugog dana.

Priključni uređaji za traktor

Proširi sveSklopi sve

UDOBNOST KABINE

Neka rad bude zadovoljstvo

Mnogo dana provodite puno više vremena u svom traktoru nego kod kuće. Zbog to’ga bi vaša kabina trebala biti udobna, dobro opremljena i prilagođena vašim individualnim potrebama. U idealnom slučaju imat će čak i neke sadržaje u kojima uživate “nakon posla”. Srećom, nudimo širok raspon pribora za kabine.

Zaštita od topline od nehrđajućeg čelika
Dodajte malo suvremenog stila svom traktoru s visokokvalitetnim, teškim zaštitnim zaštitnim materijalom od nehrđajućeg čelika koji se uklapa u ispušnu cijev.
Dostupno za 5020, 5R, 6020, 6030 Premium, 7030 Traktori serije Premium.
Zaštita od topline od nehrđajućeg čelika
  
Ispušna cijev plus zaštita od topline od nehrđajućeg čelika
Personalizirajte vaš John Deere traktor s ispušnom cijevi od nehrđajućeg čelika plus toplinskom zaštitom. Dijelovi od nehrđajućeg čelika proizvedeni su prema visoko standardnoj kvaliteti John Deere osiguravajući dugotrajnost i dug radni vijek.
Dostupno za traktore serije 6M, 6R.
Ispušna cijev od nehrđajućeg čelika plus toplinska zaštita

 

Sjedala
Novo sjedalo traktora jedno je od najboljih ulaganja koje možete uložiti za svoje zdravlje i radnu učinkovitost. Nudimo niz zamjenskih sjedala od Super Air Comfort sjedala do nagrađivanog Active Seat-a. Razgovarajte s lokalnim distributerom koji će vam rado detaljnije objasniti sve značajke i pružiti vam demonstraciju.
Super Air Comfort sjedalo, Active sjedalo
  
Presvlaka za sjedalo
Nudimo dvije vrste presvlaka za sjedala: tailor-made i universal. Tailor-made presvlake izrađene po mjeri savršeno će vam stati na sjedalu za dugotrajnu zaštitu. Posjetite vašeg distributera kako biste pronašli presvlaku koja će vam odgovarati!
Presvlaka sjedala
  
Animacija sjedala
Multifunkcionalna John Deere sjedala vrlo se lako prilagođavaju svim vašim potrebama da se u svom traktoru osjećate kao kod kuće. Pogledajte animaciju sjedala da biste saznali više o različitim postavkama.

Pogledajte animaciju sjedala
 

 

Električni hladnjak
S našim hladnjakom od 5 litara, naš električni hladnjak ima za pohranu dovoljno pića i hrane za dugi dan na terenu. Utičnica od 12 V isporučuje se za jednostavnu instalaciju i opre’mljena je zasebnim prekidačem za uključivanje/isključivanje, što znači da radi samo ako je motor uključen. Dakle ne’ma šanse za prazan akumulator ako ga slučajno ostavite preko noći. Može se instalirati i u kombinaciji sa FieldOffice storage uređajem za stvaranje potpuno integrirane radne i osvježavajuće stanice.
Električni hladnjak 

 

Field office (Terenski ured)
Učinite vaš terenski ured što je moguće produktivnijim, Field Office pruža mjesto za pohranu važnih dokumenata, priručn’nika za operatere, mobilnih telefona, pa čak i prijenosnog računala. Poklopac se također može koristiti kao pisaća ili radna površina. Osnova je prednapregnuta za smještaj elektroničkih uređaja. Na kraju radnog dana vaš se terenski ured Field Office pretvara u prijenosnu aktovku što olakšava držanje važnih papira sa sobom.
Terenski ured

 

 

Pribor Držači za ugradnju
Dostupni su za postavljanje monitora, telefona, radija i ostale opreme na jednom prikladnom mjestu.
Pribor Držači za ugradnju

 

Nosač za tablet i mobitel
Inkorporirajte vaše mobilne telefone, tablete, GPS i druge uređaje lakše nego ikad prije u vašu kabinu za pouzdano i sigurno korištenje i pohranu ovih uređaja.

Držač za tablete i mobilne uređaje

 

Električne utičnice i adapteri
S toliko telefona – s uređajima, MP3 plajera, ugrađenih kontrolera - ima smisla imati mnogo utičnica i adaptera. Višenaponska utičnica lako se postavlja i rukuje do šest 12-voltnih dodataka istovremeno.
Električne utičnice i adapteri

 

Adapteri
Četiri opcije adaptera zadovoljavaju dodatne potrebe:
 • 3-žični standardni priključak za komponente ožičenja
 • Adapter upaljača za cigarete
 • 3-polni adapter (okrugli)
 • 3-polni adapter (ravni)
Adapteri

 

Podne prostirke
Dajte vašoj kabini novi izgled ponovno s originalnim zamjenskim podnim zaštitnim prostirkama.
 • Izrežite po mjeri s logotipom John Deere
 • Prava prednost: bež boja odgovara unutrašnjosti kabine
 • Jednostavno čišćenje
 • Napravljeno od tvrdog iglastog filca
 • Otporno na visokotlačno pranje hladnom vodom
Podne prostirke

POBOLJŠANJA VIDLJIVOSTI

Ništa ne ispuštajte iz vida

Povećajte vidljivost i olakšajte manevriranje kroz uske prostore uz pomoć sljedećih dodataka.

Vanjski retrovizori
Velika vanjska ogledala pružaju poboljšanu sigurnost na cesti i preciznije upravljanje strojevima. Možete birati između ručno ili električno podesivih teleskopskih ogledala. Električna verzija savršena je za rad s jednim čovjekom.
Vanjski retrovizori

 

Ogledalo za promatranje ovjesa
MirrorGet ima odličan pogled na stražnji ovjes i priključni uređaj. Ogledalo se postavlja na desnoj strani stražnjeg stakla.
Ogledalo za promatranje ovjesa

 

Štitnici od sunca i sjenila
Držite sunce od vaših očiju sa štitnicima i sjenilima koji pomažu u smanjenju nakupljanja topline u kabini. Sjenilo se može ugraditi na prednji ili stražnji prozor, plus položaj sjenila je podesiv za maksimalnu udobnost rukovatelja.
fltRight
  fltRight clearBoth

 

Brisač stražnjeg vjetrobranskog stakla
Veliki brisači za vaše stražnje vjetrobransko staklo omogućuju dobru vidljivost, čak i za vrijeme loših vremenskih uvjeta i blatnih radnih uvjeta.
Brisač stražnjeg vjetrobranskog stakla

 

CCTV sustavi za video kamere
John Deere sustavi video kamera omogućuju vam bolje promatranje svakodnevnog rada i omogućavaju vam učinkovitiji rad. Kako profitirate od:
 • Pouzdan transport i rad: Sa sustavima za video kamere imate vremena vidjeti prolaznike i objekte.
 • Maksimalna dobit: Istovarivanje sa spiralnim vitlom, vučeno vozilo, izbacivanje bala - možete selektivno nadzirati radne procese u i na vozilu.
 • Manje stresa iza kontrola: Bez obzira na to je li oranje, prskanje, sjetva, gnojidba ili žetva, možete gledati prema naprijed i još uvijek sve vidjeti bez naprezanja. Kamera za praćenje rada iza kabine olakšava vaš posao, pridonosi zdravom radnom držanju i poboljšava produktivnost.
CCTV sustavi za video kamere

POBOLJŠANJA PERFORMANSI

Želite li da vaš John Deere traktor može učiniti više? Možda ste promijenili vaše poljoprivredne postupke ili kupiti traktor iz druge ruke. Moguće je nadograditi vaš John Deere kako biste imali koristi od veće produktivnosti bez obzira na sve.

Balastiranje

Ispravnim balastiranjem dobit ćete maksimalne performanse traktora jer pomaže uložiti više snage u zemlju, što pozitivno utječe na potrošnju goriva, vuču i udobnost vožnje. Pravilna količina balasta ovisit će o konjskim snagama trakt’ora brzini na tlu tijekom primjene terenskih nacrta i vrsti priključne opreme koja se koristi.

Prednji Quik Tach utezi
Lako se montiraju/demontiraju na prednji nosač za utege. Oni podržavaju optimiranu raspodjelu težine između stražnje i prednje osovine, jer se količina upotrijebljenih utega može lako prilagoditi aktualnim zahtjevima primjene.
Prednji quick tach utezi

 

Pick-up utezi
Oni su najsvestranije rješenje za balastiranje. Dostupni su s 900 kg, 1150 kg, 1500 kg, 1800 kg. Mogu se montirati izravno na prednji nosač za utege (900 kg i 1150 kg). Kada koristite središnji topling (već uključen u 1500 kg, verzija od 1800 kg), pick-up utezi mogu se ugraditi i na stražnji i prednji ovjes radi bolje vuče.
Podizni utezi

 

Utezi stražnjih kotača
Mogu se montirati na vanjsku stranu čeličnih ili livenih kotača. Na lijevanim ili lijevanim kotačima za teške terete, mogu se montirati i s unutarnje strane. Kapacitetima nosivosti guma moraju se uvijek pridržavati.
Utezi stražnjih kotača

 

Radarski senzor s dvostrukim snopom zraka
Precizno pratite proklizavanje kotača pomoću radarskog senzora s dvostrukim snopom zraka:
 • Uštedite gorivo
 • Izbjegavajte zbijenost tla
 • Povećajte vaše vučne performanse
 • Poboljšajte vašu učinkovitost
Senzori radara s dvostrukim snopom zraka

 

Sustav upravljanja predbrežjem (HMS/iTEC):
To je značajka koja omogućuje rukovatelju da snima ili postavi niz radnji. Terenski rad nikada nije bio lakši ili produktivniji.
 • Smanjuje umor rukovaoca - više funkcija traktora grupirano je u jedan gumb
 • Točna izvedba
 • Jednostavna uporaba
Sustav upravljanja predbrežjem (HMS/iTEC)

 

Proširenje traga kotača
Ako sadite ili prskate ovim proširenjem traga kotača, možete pokriti više redova odjednom, a da to ne utječe na vaše kultivacije ili usjeve. Nema smanjenja u dopuštenom opterećenju osovine. Proširenje traga kotača također pružaju bolju potporu i stabilnost prskalicama. Dostupna su dva različita proširenja koja su jednostavna za sastavljanje i brzu ugradnju. Ovisno o ukupnoj širini traktora, možda će vam trebati dodatno osvjetljenje i znak upozorenja.
Proširenja traga kotača

 

Dodatni spremnik za hidraulično uljer
Dodatni hidraulični rezervoari velikog kapaciteta povećavaju količinu hidrauličnog ulja na raspolaganju za zahtjevne operacije poput naginjanja velikih prikolica.
Dodatni spremnik hidrauličnog ulja

 

John Deere prednji ovjes
Za produženu svestranost, potpuno integriran prednji ovjes John Deere i prednji kardanski pogon (odvajanje snage) dostupni su i za terensku instalaciju na traktore serije 6R i 6M. Katalog John Deere Prednji ovjes 3N savršen je za nošenje balasta i prednje radne strojeve i nudi visoku nosivost od 4000 kg, kako bi se osigurala njegova pogodnost za široku paletu teških uređaja. Pored toga, prednji ovjes John Deere dolazi sa:
 • Uređaj za zaključavanje za siguran transport i radne uvjete
 • Regulator protoka za regulaciju brzine pada u hidrauličkom položaju plovka
 • Tri položaja za priključnu vezu (kruta, plovna, presavijena)
 • Priključne veze s brzim priveznim kukama
 • Točka za tegljenje
 • Sedmopolna utičnica za prikolicu
 • Tri položaja toplinga
 • Vertikalni gornji topling za pohranu
 • Može se kombinirati s integriranim John Deere prednjim PV-om i potpuno je kompatibilan s John Deere prednjim utovarivačima.
 • Opcijska koja vam stoji na raspolaganju: npr. podrška za lance kosilice, zaštita poklopca, akumulator, dvije dodatne SCV spojnice.e.g. podrška za kosačke lance, zaštita haube, akumulator, dvije dodatne SCV spojnice.
John Deere prednja poteznica i prednje priključno vratilo
John Deere prednje priključno vratilo
Potpuno integrirano prednje priključno vratilo John Deere je elektrohidraulički uključeno s prekidačem na desnoj konzoli ili CommandARM upravljačem. Značajke John Deere prednjeg priključnog vratila:
 • 1000 okr/min s savršenim podudaranjem između brzina prednjeg i stražnjeg priključnog vratila
 • Šesterostrano priključno vratilo sposobno je prenijeti 80 kw snage
 • Smjer okretanja izlaznog vratila priključnog vratila je u smjeru suprotnom od kazaljke na satu, prema traktoru sprijeda
 • Glatko modulirano zahvaćanje za lagane i teške priključne uređaje
 • Hidraulično upravljana kočnica priključnog vratila kako bi se izbjeglo prekomjerno prekoračenje priključne opreme
 • Integrirano u iTEC sustav upravljanja na kraju parcele
 • Radi jednostavnog povezivanja pogonskog vratila, osovina priključnog vratila nudi kut rotacije od 60 stupnjeva
John Deere prednja poteznica i prednje priključno vratilo

ZAŠTITA I SKLADIŠTENJE

Vaš traktor i strojevi predstavljaju veliko ulaganje. Zbog to‘ga nudimo niz proizvoda koji štite vas i vaš hardver. Imamo sve što vam je potrebno za smanjenje rizika uz maksimiziranje učinkovitosti.

Blokada paljenja
Blokada paljenja je elektronički sustav koji sprječava neovlašteno kretanje i krađu traktora. Svaki komplet uključuje dva ključa s blokadom paljenja. Ako se koristi neovlašteni ključ, traktor će se isključiti nakon pokretanja i ne može se pomicati.
Blokada paljenja

 

Poklopci koji se mogu zaključati
Zaključajte spremnik goriva ili rezervoar ulja za prijenos kako biste spriječili vandalizam i skupa moguća miješanja tekućine.
poklopci koji se mogu zaključati

 

Komplet za zaključavanje vrata
Svaki komplet uključuje ručke na vratima i namjenski ključ. Prazni ključevi mogu se naručiti zasebno.
Kompleti brava na vratima

 

Prednji okretljivi blatobrani
Dobijte najbolju upravljivost i zaštitu s okretnim prednjim blatobranima. Nude prednosti šireg kuta upravljanja i omogućuju vam rad u manjim prostorima i pravite oštrije zavoje. I dalje dobivate zaštitu od prljavštine i nečistoća koje pružaju tradicionalni blatobrani.
Okretljivi prednji blatobrani

 

Bočna proširenja stražnjih blatobrana
Čuvajte vašu kabinu čistom i poboljšajte vidljivost proširenjima stražnjih blatobrana koji su dostupni u različitim veličinama.
Proširenja bočnih stražnjih blatobrana

 

Rezervni alarm
Alarm zvuči upozorenje kada je traktor u vožnji unazad, kako bi se oni oko njega zaštitili.
Rezervni alarm

 

Komplet za odspajanje akumulatora
Vanjski montirani komplet za odspajanje akumulatora idealan je za sprječavanje nenamjerne upotrebe i za izbjegavanje pražnjenja akumulatora iz monitora ili radija koji ostaju uključeni.
Komplet za odspajanje akumulatora

 

Štitnik dna za spremnik goriva
Posebno se preporučuje za traktore koji rade u nepovoljnim uvjetima (npr. pročišćavanje šikara, šuma, rekultivacija zemljišta). Izrađeni su od izdržljivog lima koji se nalazi ispod spremnika za gorivo radi dodatne zaštite.
Štitnik dna za spremnik goriva

 

Kutija za alat
Za lak pristup vašim alatima na terenu dodajte kutiju za alat John Deere. Oni su otporni, dugotrajni i čine organiziranje vaših alata jednostavnim i praktičnim.
Alatna kutija

 

Prednja kutija za alat
Mnogo prostora, dvije odvojive police i inovativni dizajn vrata i poklopca.
sanduk za pohranu

RJEŠENJA ZA POTEZNICU

Napravite dobre nastavke

Odabir odgovarajućeg ovjesa za rad priključnim uređajima ozbiljan je posao. Srećom, naši originalni ovjesi nude veliku pouzdanost i izrađeni su od visokokvalitetnog materijala koji je u skladu sa John Deere specifikacijama. Za transportne radove dostupan je velik broj fiksnih, visinskih podesivih, ručno ili automatski pokretanih inačica.

Ovjesi kola za vuču podesivi po visini
Automatsko spajanje kola za vuču s kuglom od 38 mm, također je dostupno kao ekstra široka verzija, npr. za uporabu s ojačanim vučnim vučnicama ili kamionskim prikolicama.
Ovjesi kola za vuču podesivi po visini
  
Kuglasti i piton fix ovjesi podesivi po visini, savršeni za rad s prikolicom i mnoge druge primjene priključne opreme. Kad se koriste u niskom položaju, osiguravaju optimalnu trakciju i dinamiku vožnje kombinacija traktor/prikolica. Ovjesi kola za vuču podesivi po visini
Sustav ovjesa 3-u-1
Omogućuje vam uporabu prikolica i opreme koji zahtijevaju različite tipove ovjesa. To uključuje šipku s pet pozicija, nudeći korištenje sljedeće tri funkcionalnosti:
Sustav vučnog priključka 3 u 1
 • Ručni ili automatski ovjes za kola s mogućnošću podešavanja visine
 • Umetak kuglastog ili piton fix ovjesa (ne može se prilagoditi visini), ako se zahtijeva istovremeno s ručnim i automatskim ovjesom
 • Vučna šipka kad se ukloni umetak s kuglom ili piton fix

Kuglasti ovjesi u niskom položaju omogućuju povlačenje priključne opreme s statičkim vertikalnim opterećenjem do 4 tone, piton fix umeci omogućavaju statičko vertikalno opterećenje od 3 tone.

kuglasti umetak Piton fix umetak
Kuglasti umetak Piton fix umetak
Sustavi prisilnog upravljanja za ovjese s kuglom
Dostupni su za umetke s kuglom i kuglaste ovjese podesive po visini, plus dostupni su za jednu ili obje strane koji omogućuju uporabu prikolica s prisilnim upravljačkim sustavom s desnom ili lijevom rukom.
Sustavi prisilnog upravljanja za ovjese s kuglom

Prednosti sustava prisilnog upravljanja:

 • Omogućuju vam oštrije zaokrete kada koristite prikolice s više osovina
 • Povećajte zaštitu tla
 • Smanjite trošenje guma
 • Povećajte udobnost operatera - jer ne’ma potrebe za zaključavanjem osovine prikolice prilikom vožnje unazad ili vožnje velikom brzinom na cesti, jer će se kotači s prikolicom uvijek poravnati u radijusu okreta.

Izabrali ste John Deere jer ste željeli najbolje. Kada je u pitanju servis vašeg stroja, ima smisla koristiti samo originalne dijelove za održavanje i maziva, koje je dizajnirao i odobrio John Deere.

Održavanje traktora

Proširi sveSklopi sve

FILTERI

Filteri su srce učinkovite izvedbe Budući da su dizajnirani posebno za rad s vašim traktorom, toplo preporučujemo korištenje originalnih John Deere filtera. Filteri za ulje, gorivo i zrak sprječavaju ulazak štetnih čestica u motor, a ujedno smanjuju potrošnju goriva. Prljavi filtri mogu povećati potrošnju goriva do 5% po filtru,tako da ima smisla osigurati da promijenite vaše filtre čim dođu do kraja njihovog učinkovitog životnog vijeka.

Saznajte više o filtrima

PRONAĐITE PRAVE FILTERE ZA VAŠ TRAKTOR - PREGLED FILTERA

MAZIVA, RASHLADNA SREDSTVA I MASTI

Svako mazivo koje nudimo razvili su stručnjaci John Deere inženjeri i idealno su optimizirani za potrebe velikih opterećenja. Naši proizvodi ne samo da poboljšavaju performanse vašeg traktora, već ih štite od habanja i produžuju vijek ulaganja. Također pomaže u smanjenju troškova održavanja produljenjem intervala servisiranja i ispuštanja.

 1. Hidrauličko i ulje mjenjača
 2. Ulje mjenjača
 3. Masti
 4. Rashladno sredstvo
 5. Motorno ulje

Plus-50 II je napredno motorno ulje dizajnirano za produženje intervala ispuštanja ulja, osiguravanje duljeg trajanja motora i pružanje poboljšanih performansi i zaštite  u dizelskim motorima, uključujući motore s niskim emisijama (stupanj III B/stupanj IV).

Hy-Gard je sofisticirano univerzalno ulje za mjenjač traktora (UTTO). Posebno je dizajniran da štiti vaše mjenjače John Deere, mokre kvačila, mokre kočnice i hidrauličke sustave. Hy-Gard je temeljito testiran za vrijeme i nakon razvoja kako bi premašio JDM J20C minimalne standarde.

Cool-gard II je idealno rashladno sredstvo za zaštitu od korozije i naslaga u ljetnim i zimskim uvjetima. Štiti vaš sustav hlađenja do 6 godina ili 6000 sati radnog vijeka.

Zaštitite vašu opremu, – zaštitite vašu investiciju s originalnim mazivima John Deere.

SAZNAJTE VIŠE O MAZIVU, RASHLADNIM SREDSTVIMA I MASTIMA

AKUMULATORI

John Deere. Original s razlogom.

Znamo da su vam baterije istrošene i potrebne su vam čak i u teškim uvjetima. Zato su’ John Deere akumulatori ugrađeni s iznimno visokim standardima i strogo testirani na naše zahtjevne tehničke standarde, temeljene na zahtjevima stroja

StrongBox akumulatori – Izvanredna tehnologija zadovoljava zahtjeve posebne primjene.

Ako vam trebaju kvaliteta, performanse i pouzdanost, posebno kad se suočite s ekstremnim uvjetima izvan ceste, StrongBox akumulatori su idealni. Dokazani za postizanje boljih performansi, ’izgrađeni su koristeći najkvalitetnije materijale i najsuvremeniju tehnologiju za teške uvjete primjene.

Naše obećanje o akumulatoru

 • Udovoljava John Deere zahtjevima i standardima kvalitete
 • Vrhunske početne performanse čak i u ekstremnim radnim uvjetima
 • Izuzetna otpornost na vibracije
 • Visoka napunjenost i trajanje pražnjenja, čak i kada je motor isključen
 • Poboljšana isporuka energije

SAZNAJTE VIŠE O AKUMULATORIMA

BOJE I KEMIKALIJE

Izgleda ’ da nije sve, – ali što se bolje brinete o vašoj opremi John Deere to će bolje zadržati njezinu vrijednost. Od maramica i sprejeva za čišćenje do teških otapala i boja, nudimo kompletnu paletu proizvoda kako bi vaš John  Deere izgledao i radio kao novi.

Čak i naše boje naporno rade

Mislite li dodirnuti ili preurediti vaš John Deere? Nitko ne čini zelenu i žutu kao i mi, jer su samo – John Deere boje proizvedene u originalnoj formuli koju koristimo u tvornici. Za savršeno podudaranje boja svaki put inzistirajte na originalnim John Deere bojama. Sve ostalo je samo zeleno. Ili žuto.