RTK Solutionsrješenja za poljoprivredno gospodarenje (AMS)

  • Savršena ponovljivost
  • Visoka razina točnosti
  • Brzo spajanje signala
  • RTK bazna stanica, mRTK modem i mRTK MTG*
Ispisati
REZERVIRANO MJESTO ALTERNATIVNI TEKST

RTK: Ultimativna preciznost i ponovljivost

Ako je vaš posao visoko precizno ratarstvo, RTK je i dalje vaše najbolje rješenje kada je riječ o preciznosti, ponovljivosti i vremenu dobivanja signala. RTK eliminira svaku mogućnost gubitka globalnog satelitskog navigacijskog sustava i nudi vam jedinstvenu preciznost od prohoda do prohoda od +/- 2,5 cm.
Sa RTK granice polja morate zabilježiti samo jednom. Ako vam je potrebna ova ponovljivost za npr. kontrolu odjeljaka, nećete se željeti vraćati i bilježiti granice svake godine. Svakoga dana ćete uštedjeti vrijeme: potpuna RTK preciznost je uvijek dostupna od samog početka. Traje manje od 1 minute!

REZERVIRANO MJESTO ALTERNATIVNI TEKST

Statička RTK bazna stanica

Radijska RTK radi pomoću statične lokalne bazne stanice na vašem polju ili u njegovoj blizini. To može biti vaša vlastita stanica ili stanica mreže kojom rukovodi trgovac. Ona nadzire konstelaciju GPS/GLONASS satelita i kontinuirano prenosi visoko precizni vodoravni prolaz od prohoda do prohoda +/- 2,5 cm StarFire prijemniku na vozilu koje je opremljeno s RTK. Izvrsno rješenje, posebice ako radite na potpuno otvorenom terenu s dobrim vidokrugom prema baznoj stanici.

REZERVIRANO MJESTO ALTERNATIVNI TEKST

Mobilni RTK modem 4G LTE

Mobilni RTK ispravljački signal prenosi se putem mobilne tehnologije. To omogućuje ponovljivu preciznost, čak i na raspršenim poljima i na brdovitom terenu. Mobilni RTK modem 4G LTE je potpuno integriran i može ga se pričvrstiti za StarFire prijemnik. S dvije antene visokih performansi i položaj ugradnje na krov kabine imate uistinu optimalnu stabilnost prijema i signala. Ne samo da podržava najnoviji 4G LTE standard za mobilnu komunikaciju, već 3G kao i 2G kao rezervno rješenje. Pored funkcionalnosti Mobile RTK, modem se može paralelno koristiti i kao WLAN žarišna točka za povezivanje s vašim mobilnim uređajima.

REZERVIRANO MJESTO ALTERNATIVNI TEKST

John Deere mobilni RTK signal

Otkrijte najintegriraniji, najnapredniji i najučinkovitiji način korištenja RTK. Novi John Deere mobilni RTK signal nije samo kompatibilan s našim mRTK 4G LTE modemom, već ga također može primiti naš JDLink sust.’av, ugrađen u naše strojeve To vam štedi troškove zasebnog hardvera za modem, dodatnog podatkovnog plana (SIM kartica) i licencu Mobile RTK Access.

* Mobilni RTK dodatna je RTK tehnologija raspoloživa u odabranim zemljama.