StarFire 7000 prijemnik i signaliPrecizna poljoprivredna tehnologija

  • Napredni modul za kompenziranje zemljišta (TCM)
  • Više konstelacija (GPS, GLONASS, Galileo, BeiDou)
  • SF1: +/- 15cm preciznost
  • SF-RTK: +/- 2,5 cm preciznost i 5-godišnja ponovljivost
  • RTK: Bazna stanica ili mobilni RTK, uklj. RTK Extend – 14 dana
Ispisati

Usmjerite vaše poslovanje na novu razinu

John Deere precizna poljoprivredna rješenja započinju s novim StarFire™ 7000 prijemnikom, integriranim ili univerzalnim. StarFire™ 7000 prijemnik nudi veću preciznost, brže vrijeme uvlačenja i 5 godina ponovljivosti iz sezone u sezonu. To znači manje hardvera, brži oporavak od događaja sjenčanja i povjerenje da se vaše linije vođenja i granice neće pomicati iz godine u godinu. Kako su točnost i ponovljivost i dalje važniji za postizanje točnosti od biljke do biljke, StarFire™ 7000 nudi značajku napredne TCM kalibracije. S povećanim brojem servisnih dijelova, novi StarFire™ prijemnik pruža održivu i ekonomičnu mogućnost servisiranja.

SF7000 R2G034051

Poboljšani SF1 signal

Sa SF7000™ ponovno smo poboljšali naš početni signal SF-1. Kompatabilan sa signalima iz četiri satelitske konstelacije (GPS, GLONASS, BeiDou, Galileo) StarFire™ 7000 prijemnik vidi više na nebu. Stoga je manje pod utjecajem efekata sjenčanja. Profitirate od dobro poznate +/- 15 cm preciznosti od prohoda do prohoda.

SF7000 R2G034330

Najbolja razina ikad: SF-RTK signal

Novi signal korekcije SF-RTK daje poboljšanu točnost od +/-2,5 cm od prohoda do prohoda uz vrijeme uvlačenja do 3 puta brže nego kod prethodne generacije prijemnika koji koristi SF3. Kada stignete na polje možete brže početi s radom na polju. SF-RTK pruža 100% poboljšanu pokrivenost, što značajno smanjuje efekte sjenčanja.

Iako je SF-RTK korekcija omogućena putem satelita, ona pruža zajamčenu petogodišnju ponovljivost od sezone do sezone, tako da možete koristiti iste linije za navođenje za višestruke prolaske, ne samo tijekom sezone već i tijekom razdoblja od pet godina, što omogućava precizan razmještaj sjemena i hranjivih tvari bez pomicanja linija i ponovnog kartiranja granica.

SF7000 R2G030268

RTK bazna stanica i mobilni RTK

Osim toga SF-RTK StarFire™ 7000 prijemnik je još uvijek kompatibilan s dobro poznatom baznom stanicom RTK i LTE RTK modemom koje nudi John Deere.

SF7000 R2G024563

Poboljšana zaštita od krađe

Sa sigurnosnim PIN-om i Lock-Kit-om nudimo dvije značajke zaštite od krađe za StarFire™ 7000 prijemnike.

Uz PIN zaštitu poljoprivrednici i izvođači imaju izbor omogućiti značajku sigurnosnog PIN koda i postaviti jedinstveni četveroznamenkasti PIN kod za omogućavanje i otključavanje uređaja, slično kao kod mobilnog uređaja. Omogućavanje ovog koda omogućuje samo korisnicima s definiranim PIN kodom pristup uređaju kada se uključi.

Univerzalni prijemnik StarFire™ 7000 može se dodatno zaštititi mehaničkim kompletom za zaključavanje koji zabranjuje nedopušteno skidanje prijemnika sa stroja.