StarFire 6000 prijemnik i signalirješenja za poljoprivredno gospodarenje (AMS)

  • SF1, GLONASS i Modul za kompenzaciju terena (TCM) u osnovi
  • Trostruka StarFire točnost
  • 9 mjeseci sezonske ponovljivosti
  • RTK Extend -. 14 dana
Ispisati
REZERVIRANO MJESTO ALTERNATIVNI TEKST

Usmjerite vaše poslovanje

Pristup John Deere preciznim poljoprivrednim rješenjima započinje s novim StarFire 6000 prijemnikom. Karakterizira ga novi, dinamični dizajn, uređaja za zaštitu od krađe, bolja uporabivost i, najvažnije, poboljšani domet signala. To će vas brže pripremiti za rad u polju i pružiti vam veću preciznost, čak i bolju stabilnost signala.  

Prijemnik StarFire 6000 paralelno prati do 3 satelita s korekcijskim signalom – time pružajući najbolji korekcijski signal i pokrivenost signala, koja je 3 puta bolja od prethodne generacije prijemnika. On uvijek ativno bira najbolji signal i u slučaju promjene uvjeta može se prebaciti 80% brže na najbolji geostacionarni satelit.

REZERVIRANO MJESTO ALTERNATIVNI TEKST

Ponovljivost unutar sezone

Pomaci linija navođenja stvar su prošlosti. SF3 tako nudi ponovljivost u 9 mjeseci tijekom sezone. Na taj način možete koristiti iste linije navođenja za višestruke prolaske tijekom sezone rasta, što omogućava precizan razmještaj sjemena i hranjivih tvari bez pomicanja linija ili novog kartiranja granica.

REZERVIRANO MJESTO ALTERNATIVNI TEKST

Poboljšani SF1 signal

Najbolji signal ulazne razine je sada još bolji. Profitirate od +/- 15 cm preciznosti od prohoda do prohoda, ranije +/- 23 cm. Besplatno i s uključenim GLONASSOM.

REZERVIRANO MJESTO ALTERNATIVNI TEKST

Potpuno nova razina: SF3 signal

Novi SF3 signal pruža zadivljujuću preciznost od +/- 3 cm od prohoda do prohoda i 9 mjeseci sezonske ponovljivosti. Što je još bolje, vrijeme dobivanja signala je do 4 puta brže nego sa SF2. Stoga, možete provesti više vremena radeći u polju, umjesto da čekate na rubu parcele ili ugrožavate kvalitetu.