Kosilice John Deere

Kosilice John Deere

Kosilice John Deere: svestranost, kvaliteta, udobnost

Za uistinu poseban travnjak potrebna vam je uistinu posebna kosilica. Kosilice John Deere pružaju savršen rez i rade s najvećom pouzdanošću. Osim toga, korisnicima pružaju izvanredne elemente udobnosti kao što je naše posebno kodiranje bojama, koje vam omogućuje da odmah prepoznate komande koje tražite na svakom stroju. Budući da izvanredan uvijek treba izvrsnu uslugu, naši stručnjaci ne samo da će vas savjetovati o kupnji, već će vam biti na raspolaganju kako bi vam pomogli sa svim pitanjima ili problemima koje možda imate.

Bez obzira na to morate li održavati zelenilo, kositi teren za golf, brinuti se za travnjak i zajedničke prostore ili želite profesionalno rezanje za svoj privatni vrt, imat ćemo pravu opremu za vas.

jahaće kosilice

Jahaće kosilice John Deere

Jahaće kosilice John Deere kombiniraju snagu i pouzdanost s visokom razinom udobnosti pri radu i vožnji. Ovdje pronađite pravi model.

oprema jahaćih kosilica1

Kosilice s okretom u mjestu John Deere ZTrak

S izvanrednom okretnosti i brzinama do 14,5 km/h, kosilice s okretom u mjestu ZTrak tvrtke John Deere pomažu vam da brže dobijete odličnu završnu obradu. Dvije su serije s ukupno šest modela koje možete izabrati, uključujući i jednog koji je baš za vaš vrt.

Više kosilica tvrtke John Deere:

Područja primjene modela kosilice John Deere razlikuju se koliko i njihove prednosti. Osim kućnog vrta, kosilice John Deere također su prilagođene za održavanje golf terena, sportskih terena i komercijalnih krajolika. Ovdje pronađite odgovarajuću kosilicu za svoje područje rada.

komercijalna košnja

Komercijalne kosilice i održavanje tla

Visokoučinkoviti mjenjači, ekološki prihvatljiva tehnologija, kao i ergonomija i udobnost: to su karakteristike komercijalnih kosilica John Deere.

Dodatni resursi

Savjeti za vaše dvorište

Inspiracija za dizajn vrta? Nema problema! Samo pregledajte naše savjete za dvorište i dobijte dojmove od vodećih stručnjaka za vrt.

Priključni alati za kosilice John Deere

Vaša kosilica izrađena je za mnogo više od rezanja trave. Bez obzira na to tražite li štitnik za snijeg ili trebate novi sustav za sakupljanje materijala, ovdje potražite prave priključne alate za svoje kosilice John Deere.

Internetska trgovina tvrtke John Deere

Bez obzira na to tražite li majicu John Deere ili igračku kombajn, u našoj internetskoj trgovini pronaći ćete širok izbor proizvoda John Deere.