Serija R700i

Serija R700i

Precizna efektivnost

Uz novi model R700i sada imate premium karakteristike većih modela koje povećavaju produktivnosti u kompaktnom formatu. Uz sustav natapanja PowrSpray™ i karakteristike, kao što su individualna kontrola brizgaljki i mogućnost povezivanja na bilo koji zatvoreni prijenosni sustav, dok uživate u superiornoj lakoći uporabe.

 

Precizna brzina

PowrSprayTM

Brže napunite,, preciznije prskajte. Jedinstveni 2-kružni sustav PowrSpray™ omogućuje vam da za samo 7 minuta napunite vašu prskalicu 1 i daje vam 98%2 točnost kontrole brzine. Sve sa pogodnošću upravljanja pritiskom gumba.

Naglasak na sigurnosti

Povezivanje zatvorenog sustava prijenosa

S našim jednostavnim povezivanjem na bilo koji zatvoreni prijenosni sustav izbjegavate skoro svaki kontakt s tekućinama za zaštitu kultura. Omogućuje vam punjenje i ispiranje tako što ćete izravno u spremnik umetnuti adapter koji široko koriste proizvođači za zaštitu kultura.

Čuvanje i zaštita

Pojedinačna kontrola mlaznica

Pojedinačna kontrola mlaznica efikasna je za primjenu lokalne zaštite kultura. Uštedite do 5 % kemikalija za zaštitu kultura – i do 6 EUR po hektaru3. Elektronski upravljani sustav postiže svoj ultimativni potencijal kada se primjenjuje zajedno sa sustavom PowrSpray™.

Intuitivno upravljanje

Solution Command

Punjenje, miješanje, prskanje ili ispiranje na gumb. Sva kontrola koja vam je potrebna bilo iz kabine s novom upravljačkom ručicom ili s novim komandnim sustavom rješenja iz upravljačke stanice.

Ostanite kompaktni, pređite na premijum

Ostanite kompaktni, pređite na premijum

Prepun naprednih funkcija koje se obično mogu naći u mnogo većim modelima, R700i je naša najmanja velika prskalica, da tako kažem. I ’ napravljeno da vam pruži brzo, precizno i ​​visoko efikasno prskanje u svim uslovima - sezonu za uspješnom sezonom.

ModelSpremnik otopineŠirine krilaUčin crpke

3200 l

18-334 m

600l/min za punjenje,
750l/min za primjenu

4000 l

18-334 m

600l/min za punjenje,
750l/min za primjenu

1 Mjereno bez prvog sloja

2 Preciznost od 98 % izvedena je iz podataka JDLink na temelju sustava crpki John Deere Piston Diaphragm u usporedbi sa sustavom John Deere 3 ” PowrSpray i znači da se 98 % vremena primjenjuje postavljena ciljna stopa”

3Na temelju farme pšenice od 500 ha i procijenjenih troškova od 53€ €/ha za herbicide i 65 €€/ha za fungicide (5 %* 118 €€ = 5,90 €/ha€)

4Za dodatne informacije obratite se svom distributeru