Serija R700i

Serija R700i

Precizna efektivnost

Uz novi model R700i sada imate premium karakteristike većih modela koje povećavaju produktivnosti u kompaktnom formatu. Uz sustav natapanja PowrSpray™ i karakteristike, kao što su individualna kontrola brizgaljki i mogućnost povezivanja na bilo koji zatvoreni prijenosni sustav, dok uživate u superiornoj lakoći uporabe.

Precizna brzina

Precizna brzina

Brže napunite,, preciznije prskajte. Jedinstveni 2-kružni sustav PowrSpray omogućava vam da za samo 7 minuta1 napunite prskalicu i daje vam 98 %2 točnost kontrole brzine. Sve sa pogodnošću upravljanja pritiskom gumba.

Naglasak na sigurnosti

Naglasak na sigurnosti

S našim jednostavnim povezivanjem na bilo koji zatvoreni prijenosni sustav izbjegavate skoro svaki kontakt s tekućinama za zaštitu kultura. Omogućuje vam punjenje i ispiranje tako što ćete izravno u spremnik umetnuti adapter koji široko koriste proizvođači za zaštitu kultura.

Čuvanje i zaštita

Čuvanje i zaštita

Pojedinačna kontrola mlaznica efikasna je za primjenu lokalne zaštite kultura. Uštedite do 5 % kemikalija za zaštitu kultura – i do 6 EUR po hektaru3. Elektronski upravljani sustav postiže svoj ultiativni potencijal kada se primjenjuje zajedno sa sustavom PowrSpray

Intuitivno upravljanje

Intuitivno upravljanje

Punjenje, miješanje, prskanje ili ispiranje na gumb. Sva kontrola koja vam je potrebna bilo iz kabine s novom upravljačkom ručicom ili s novim komandnim sustavom rješenja iz upravljačke stanice.

Ostanite kompaktni, pređite na premijum

Ostanite kompaktni, pređite na premijum

Prepun naprednih funkcija koje se obično mogu naći u mnogo većim modelima, R700i je naša najmanja velika prskalica, da tako kažem. I ’ napravljeno da vam pruži brzo, precizno i ​​visoko efikasno prskanje u svim uvjetima - sezonu za uspješnom sezonom.

ModelSpremnik otopineŠirine krilaUčin crpkeZapremina dolijevanja

3200 l

18 – 30 m

750 l/min

600 l/min

4000 l

18 – 30 m

750 l/min

600 l/min

 1 Mjereno bez prvog sloja

2 Preciznost od 98 % izvedena je iz podataka JDLink na temelju sustava crpki John Deere Piston Diaphragm u usporedbi sa sustavom John Deere 3 ” PowrSpray i znači da se 98 % vremena primjenjuje postavljena ciljna stopa.

³3 Na temelju farme pšenice od 500 ha i procijenjenih troškova od 53€ €/ha za herbicide i 65 €€/ha za fungicide (5 % * 118 €€ = 5,90 €/ha€)