Gusjenični traktor John Deere kreće se kroz već požnjeveno polje

Temeljne vrijednosti

Naš se svijet i poslovanje mijenjaju. Naše temeljne vrijednosti ostaju.

Način poslovanja je presudan za naš kontinuirani uspjeh. "Kako" predstavljen je našim temeljnim vrijednostima integriteta, kvalitete, predanosti i inovativnosti. Vidite "kako" u našim ljudima, proizvodima i procesima. Prepoznajete ga u tome kako radimo svaki posao, svaki dan i u načinu na koji postupamo sa zaposlenicima, kupcima, dobavljačima, trgovcima i ostalim dionicima.

Naše temeljne vrijednosti nas definiraju. One nas ujedinjuju i razlikuju od konkurencije.

Naše opredjeljenje za ove temeljne vrijednosti nije opcionalno i nikada se ne mijenja.

Dva muškarca razgovaraju dok gledaju u prijenosno računalo s kosilicom John Deere u pozadini.

Integritet

Integritet znači govoriti istinu, održati našu riječ i tretirati druge pošteno i s poštovanjem. To se pokazuje iskrenim odnosima, odlukama koje uzimaju u obzir izbalansirane interese dionika i neupitnom predanošću etičkom i pravnom ponašanju. Integritet je jedno od naših najcjenjenijih bogatstava. To ne smije biti dovedeno u pitanje.

Čovjek koji radi u tvornici John Deere.

Kvaliteta

Kvaliteta znači pružanje vrijednosti kupcima, zaposlenicima, dioničarima i drugima. Kvaliteta se pokazuje na više načina — prodajom i podrškom proizvodima i uslugama koji oduševljavaju kupce, uspostavljanjem radnog okruženja u kojem zaposlenici napreduju, pružanjem financijskih rezultata koji zadovoljavaju očekivanja investitora i održavanjem zdravih odnosa u korist naših dionika.

Muškarac i žena razgovaraju ispred gradilišta s opremom John Deere.

Posvećenost

Posvećenost znači dati sve od sebe da ispunimo očekivanja dionika na predvidljiv, dosljedan način tijekom vremena. Svjesni smo da naši kupci, kao i zaposlenici i investitori, imaju mnogo mogućnosti izbora tvrtke s kojom će biti povezani. Na našu priliku služenja treba gledati kao na privilegiju koju ne treba uzimati zdravo za gotovo.

Čovjek koji stoji u crnoj sobi s hologramima na pozornici.

Inovacija

Inovacija znači izumiti, dizajnirati i razviti vrhunske proizvode i usluge koje imaju veliku privlačnost na tržištu i jačaju prednost kupaca za John Deere brand. Inovacija se proširuje na korištenje najnovije tehnologije za uspostavljanje—svjetskih proizvodnih procesa i primjenu najnaprednijih alata i prakse informatičke tehnologije u cijeloj tvrtki.